Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 07. Sep 2008. 09:03
Postoji delimično rešenje za LCG JukeBox v2.40 kad se registruje ne izlazi se iz aplikacije već se zatvara preko Task Manager-a na Terminate program. Naravno svaki put prilikom korišćenja LCG Jukebox-a se mora upisati registarski broj a posle slušanja muzike se udje u Task Manager i na Terminate program..
Kome to nije teško nek uradi tako. Best TaskMan --->View --->Advanced ---> Processes ---> LCG JukeBox ---> Option ---> Terminate Process
Kome to nije teško nek uradi tako. Best TaskMan --->View --->Advanced ---> Processes ---> LCG JukeBox ---> Option ---> Terminate Process
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- kristianN82
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 24. Okt 2008. 19:33
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Našao sam sad upravo jednu fenomenalnu foru na x-ploreu.Mene smara kada primim neku app breko BT, a ne mogu da sauvam instalaciju
.
Rešenje tog problema ( u x-ploreu) menu>tools>messaging i sve će vam biti jasno.
Za slučaj da neko ne zna
.
btw miodrage aplikacija je odlična, ali meni je ipaq praktičniji shakeSMS.
Ali pošto E61 nema accelerometer

Rešenje tog problema ( u x-ploreu) menu>tools>messaging i sve će vam biti jasno.
Za slučaj da neko ne zna

btw miodrage aplikacija je odlična, ali meni je ipaq praktičniji shakeSMS.

Ali pošto E61 nema accelerometer

Nokia C6
- kristianN82
- Novajlija
Ok ako nije zbog hacka pa zbog cega onda jeste? Kada pokusam da je pokrenem telefom izbaci: system error (-1). Sigurmo je problem u programu koji instaliram...toda81 napisao:kristianN82,naravno da ne moze problem da bude zbog hacka telefona jer on nijkakve veze sa pokretanjem aplikacija.Glavna uloga hacka je da se mogu instalirati sve app bez sertifikata i da se moze cackati po systemu

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Desvalo se imeni to da mi tel izbaci system error i to je problem 99% do neke app u telefonu,a lako se resi na taj nacin sto moras kao prvo da imas hackovan telefon,pa samo x-plore instaliraj na C pa uji u x-plore i klikni br 0 pa stilliraj sve kvadratice i posle oga klikni na ikonicu sapsOFF pa udji u x-plore i na E obrisi foldere data,private,resource,sys i system pa posle toga uradi reset telefona sa *#7370#.Posle toga ce ti telefon raditi perfektno i onda lepo iz pocetka uradis hack telefona i instaliras sve app koje zelis i uzivas
Note IV N9100 dual
- kristianN82
- Novajlija
- kristianN82
- Novajlija
- kristianN82
- Novajlija
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Pa stvarno ovo je neverovatno da covek ne pogleda u podesavanjima da li moze da se smanji svetlost na displayu pre nego sto postavi pitanje.Resetom telefona se sve brise sa memorije telefona,a sto se tioce podesavanja za gprs i mms to ti je bar najjednostavnije.Ja znam da ih konfigurisem za par min,ali imas i nacin da ti operater posalje podesavanja.Za mts samo posaljes poruku sa textom ALL na broj 4777 i za sat-dva,a nekad i za par min ti stizu podesavanja za gprs.mms,striming,3g,a sto se telenora tice ima i za njih nacin
Note IV N9100 dual
Može li netko predložiti netki program (ako takav postoji) za mijenjanje fontova na telefonu? Takođe bi mi trebalo uputstvo kako se i gdje na telefon ubacuju fontovi i sl. Bar me uputite, ne da mi se nešto na Googleu da to nađem...
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!