Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
VladCepesh
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 07. Sep 2008. 09:03

Post od VladCepesh »

Postoji delimično rešenje za LCG JukeBox v2.40 kad se registruje ne izlazi se iz aplikacije već se zatvara preko Task Manager-a na Terminate program. Naravno svaki put prilikom korišćenja LCG Jukebox-a se mora upisati registarski broj a posle slušanja muzike se udje u Task Manager i na Terminate program..
Kome to nije teško nek uradi tako. Best TaskMan --->View --->Advanced ---> Processes ---> LCG JukeBox ---> Option ---> Terminate Process

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Sve je to ok,ali je previse smaran proces da se se sve to radi svaki put kada covek hoce da slusa muziku.Tacno je da vredi taj jukebox 2.40 ali ....
Note IV N9100 dual

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Tu proceduru sam radio na v2.30, meni licno to nije problem samo, more sam probao programa i zvuk je gotovo duplo slabiji od k750 da da ne povorim koliko zaostaju za "pravim" playerima, na zalost. Milim da sam definitivno digao ruke od slusanja muzike na nokia telefonima.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Lcg jukebox 2.30 moze bez problema da se registruje jer ima neki fajl host koji kada se prekopira u C:/privati i tu se napravi jedan folder i posle toga jukebox radi bez problema
Note IV N9100 dual

kristianN82
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 24. Okt 2008. 19:33

Post od kristianN82 »

Koristi li neko od Vas PowerTimer? Meni na n73 me nece da se pokrene...nije li to od hakovanja ili... :shock:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

kristianN82,naravno da ne moze problem da bude zbog hacka telefona jer on nijkakve veze sa pokretanjem aplikacija.Glavna uloga hacka je da se mogu instalirati sve app bez sertifikata i da se moze cackati po systemu
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

SmartphoneWre Full Screen Message - sjajna aplikacija koja pokazuje primljenu poruku odmah na celom ekranu telefona. Nema vishe potrebe bilo sta stiskati da bi se poruka prochitala, ona je odmah tu, samo treba pogledati ekran telefona.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Miodrage,pa to je onda mnogo bolja app od S60 Ticker 1.05 koji pristigli sms prikazuje u vidu treke.Imao sam ja na os7,8 i 8.1 istu takvu app,ali je nisam nasao za os9
Note IV N9100 dual

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Našao sam sad upravo jednu fenomenalnu foru na x-ploreu.Mene smara kada primim neku app breko BT, a ne mogu da sauvam instalaciju :smutny: .
Rešenje tog problema ( u x-ploreu) menu>tools>messaging i sve će vam biti jasno.

Za slučaj da neko ne zna :) .

btw miodrage aplikacija je odlična, ali meni je ipaq praktičniji shakeSMS. :wink:
Ali pošto E61 nema accelerometer :smutny:
Nokia C6

senadomen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 08. Avg 2007. 10:20

Post od senadomen »

tehno maniac, mnogo ti je jednostavnije da pritisnes taster 4 ako hoces da udjes u messaging :wink:
Nokia E50

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Bas tako senadomen!Mnogo je lakse i brze kada se klikne samo br 4 i odmah se upada u poruke.Ko zna sve mogucnosti x-plore-a zna i precice
Note IV N9100 dual

kristianN82
Novajlija
Novajlija

Post od kristianN82 »

toda81 napisao:kristianN82,naravno da ne moze problem da bude zbog hacka telefona jer on nijkakve veze sa pokretanjem aplikacija.Glavna uloga hacka je da se mogu instalirati sve app bez sertifikata i da se moze cackati po systemu
Ok ako nije zbog hacka pa zbog cega onda jeste? Kada pokusam da je pokrenem telefom izbaci: system error (-1). Sigurmo je problem u programu koji instaliram... :disgust:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Desvalo se imeni to da mi tel izbaci system error i to je problem 99% do neke app u telefonu,a lako se resi na taj nacin sto moras kao prvo da imas hackovan telefon,pa samo x-plore instaliraj na C pa uji u x-plore i klikni br 0 pa stilliraj sve kvadratice i posle oga klikni na ikonicu sapsOFF pa udji u x-plore i na E obrisi foldere data,private,resource,sys i system pa posle toga uradi reset telefona sa *#7370#.Posle toga ce ti telefon raditi perfektno i onda lepo iz pocetka uradis hack telefona i instaliras sve app koje zelis i uzivas
Note IV N9100 dual

kristianN82
Novajlija
Novajlija

Post od kristianN82 »

Pa to je onda vracanje telefona u fabricko stanje?? Hmm pa onda cu izgubiti sva podesavanja u vezi mms-a gprs itd, podesavanja profila i ostalo? Ili je to samo obican reset a podesavanja su sacuvana? :o

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš post iznad... podrazumeva se da na njega odgovaraš..

kristianN82
Novajlija
Novajlija

Post od kristianN82 »

Postoji li neki programcic za N73 me koji ne dozvoljava da svako cita sms poruke. Npr. stigne nova sms poruka ja nisam pored telefona i neko procita sms ili brlja pa inboxu. Znaci program sa sifrom na inboxu ili tako nesto, ali da pritom ne koristim fabricki Lock Phone. :chytry:

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Moja topla preporuka ti je WebGate Advanced Device Locks 1.07
Program zakljucava sve zivo,svaki program ili ti app pa i poruke po zelji posebno,naravno sa sifrom koju ti sam odredis ;)

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš post iznad... podrazumeva se da na njega odgovaraš..

kristianN82
Novajlija
Novajlija

Post od kristianN82 »

Hvala Demian. E sad postoji li program koji regulise osvetljenje ekrana, to jest da omoguci da se osvetljenje menja od 0 do 100 % za N73 me? I da moze da iskljuci osvetljenje na nulu. To je inace fabricki bilo moguce na N6600 :chytry:

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Imaš to valjda fabrički u Tools>Settings>Phone Settings>Display... Ako je to to što ti tražiš...
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Pa stvarno ovo je neverovatno da covek ne pogleda u podesavanjima da li moze da se smanji svetlost na displayu pre nego sto postavi pitanje.Resetom telefona se sve brise sa memorije telefona,a sto se tioce podesavanja za gprs i mms to ti je bar najjednostavnije.Ja znam da ih konfigurisem za par min,ali imas i nacin da ti operater posalje podesavanja.Za mts samo posaljes poruku sa textom ALL na broj 4777 i za sat-dva,a nekad i za par min ti stizu podesavanja za gprs.mms,striming,3g,a sto se telenora tice ima i za njih nacin
Note IV N9100 dual

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Može li netko predložiti netki program (ako takav postoji) za mijenjanje fontova na telefonu? Takođe bi mi trebalo uputstvo kako se i gdje na telefon ubacuju fontovi i sl. Bar me uputite, ne da mi se nešto na Googleu da to nađem...
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Odgovori