toda81 napisao:Pa stvarno ovo je neverovatno da covek ne pogleda u podesavanjima da li moze da se smanji svetlost na displayu pre nego sto postavi pitanje.
Da ,ali covek je pitao da li postoji program koji smanjuje osvetljenje na 0 tj. da se svetlo skroz umanji da se na ekranu nista ne vidi,a to moram da priznam nisam ni ja znao da ne moze da se uradi dok malopre nisam probao i ne moze fabricki u settingsu.Moze da se smanji ali ne i do kraja bar ne kod mene na N95 8GB
Njemu je bas dosadno,nema sta drugo da radi, pa mu treba taj program da mu svetlost na displeju bude 0(stedi bateriju )!
Kad budes uspeo da smanjis na 0, imas kod kineza za malo para, kupis lampu, i onda sijas u tel dok kucas poruku da ne oslepis
Ma da nego zanimljivo zapazanje,ja sam imao 6600 barem 1godinu i to vise komada i to nisam provalio mada iskreno nije me ni zanimalo da je moglo osvetljenje da se smanji skroz
Evo jos jedne meni zanimljive aplikacije - TODAY
Graficki prikaz vashih dnevnih aktivnosti na mobilnom telefonu u vidu jedne spiralne sare. Moram priznati da dobro izgleda i da umeju da se naprave zaista zanimljive slike, da ne kazem cak mala umetnicka dela. Osim toga aplikacija je potpuno nefunkcionalna.
Reset telefona nisam radio tako da batalimo pricu u vezi programa koji nece da se instalira. Osvetljenje postavljeno na 0 mi je potrebno iz "prakticnih" razloga na fakultetu a ne zato da bi stedeo bateriju. Osim toga na nokijama serije N osvetljenje moze da se smanji do nekih 20 %, ali ne i do kraja na 0%. Ali i tih 20 % mogu ponekad da budu stetni, u nekim situacijama
rafaelo, teoretski gledano postoji, ali samo ako si poruke snimao na memorijsku karticu. Onda izvadis karticu, zveknes u citac i bilo koji file recovery za windows bi trebalo da odradi posao.
Jos jedan player, nisam ga jos isprobao,ali dosta obecava - EmDev MMPlayer v1.00
* Plays DivX, AVI, Matroska, 3GP, mpeg-1 and mpeg-2 video plus Ogg, mp3, Shoutcast, Podcast and MIDI audio.
* Many zoom modes and rotation can be used to stretch the video to available screen size. For example, use 3/2x zoom plus rotation to view a 320x240 video on a T3 in fullscreen landscape mode.
* Hi-fi audio is supported on all supported Palms, including Clies (NX, NZ, TG).
* EMail attachments. HTTP streaming.
Jos jedna zanimljiva aplikacija, ali ja je nisam uspeo da nateram da radi, barem kod mene. U pitanju je SMSBlink - aplikacija koja na svakih 30 sec ucini da ekran ili tastatura nekoliko puta brzo zasvetle kad imate propusten poziv ili poruku. Slicno kao RemindME, samo bez zvuka.
Jos jedan music player - u pitanju je Handy Music v1.0. Aplikacija je potpuno free, a vrlo je slicna WinAmpu. Nisam je probao, tako da ako je neko proba, neka napishe svoje utiske.
Dal je ikada izasao onaj program od Samira sto radi preko senzora za svetlo. Pa ono, mices ruku a on prelazui preko ikonica ili menja pesme i slicno. Kako nisam imao neta zadnjih mesec dana nisam buio u toku a program je trebao svaki dan da izadje.
Probao sam...do j*ja je .
Fora je što umesto one meni ikonce imate "objektiv" kamere a na krajevima po 2 kvadratića.Oni moraju da trepnu da bi se pomerilo levo-desno...
Ala ću da se zezam sa ovim
Ma da ..skontao sam posle. Nije mi bilo dobro svetlo prvi put kada sam probavao. Fazon je da prvo trepne jedan pa onda drugi, koji drugi trepne u tu stranu ide. ako oba trepnu ne reaguje. dosta jednostavno napravljeno ali steta sto ne moze i gore-dole.
EDIT:
Treba mi neki program za zastitu kontakt brojeva, ono, da se ne moze u imenik i treba mi za zastitu poruka. Znam da ima milijon ovakih programcica ali eto koji ptreporucujete postop ne znam nikakav jer do sada nisam imao potrebe za ovako nesto.. i dal to moze jedan ili mi trebaju dva programa.
EDIT: Evo skinuo sam Advanced Device Locks Pro v2.00.. ukratko, zakljucava sveaplikacije.. ne stoji u Standby modu ali ga ima medju procesima i zauzima 19.nešto kb.... sto nije strasno.
Zakljucao mi je Poruke, kontakte i log sto je vise nego ok ..moja preporuka
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.