mrkixxx, zavisi sa kojim:
evo mog uporedjivanja sa default screensaverom
LargeTime troshi 10-12% vishe
TYscrSaver troshi 15-20% vishe
a cClock troshi 20% ali i do 40% vishe, u zavisnosti koliko je opcija za prikaz na ekranu ukljucheno.
mrkixxx, ja sam svoje uporedjivanje vrshio iskljuchivo na E61, za druge telefone ne odgovaram Ovo su ipak samo moji rezultati
Znam za E71 i njegov saver, mislim da je stedljiviji od Large Time i sasvim se dobro vidi.
supersonic, ne mogu da tvrdim ali mislim da neces moci da gledas klipove na youtube-u cak i kad ubacis najnoviji flash player, jer e61i nema dovoljno ram memorije za tako nesto.
Tako je meni bilo na n95 classic(koji ima cak 30mb slobodne ram memorije), tek sa n95 8gb(90mb slobodne ram memorije) mogu da ih gledam.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
supersonic, skini program MobiTubia - radi bez greske. Samo jedna stvar, klipove ne skidaj preko fona, nego prebacuj sa kompa, jer se i skidanjem sa neta gubi po neki MB RAM-a.
jerkann, pozdrav, drago mi je da je sve ok a da li mozes da koristis za skyp stvarno neznam moraces sam da provalis posto neznam ni koji je program u pitanju (nekoristim ga) samo sam ti dostavio Fail da bi proradila
Da li radi Advanced Theme nekome ko ima E61i ili E61?Kod mene na E61i izgleda da ne moze da radi zato jer je display 320x240.Da li postoji neka druga verzija koja radi ili neko resenje?
tehno maniac, Fox, toda81, meni ne radi na 6220 ne znam zasto ali nece da radi i to ne postavlja pozadinu dok ne ugasim tel i ne upalim!!!! i tada nije na full evc obcino! Zna li neko u cemu je caka?!
marko 0401 napisao:Na Sony Ericssony sam imao jednu (meni) korisnu aplikaciju po defaultu, Code Memo!
Aplikacija pamti bitne šifre (PIN-ove visa kartica, brojeve računa, itd...) i to sve čuva pod šifrom naravno!
marko nema takav program ali ima slican vrlo dobar program zove se Handy Safe koji pamti bitne sifre i podatke i drzi pod paswordom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ja ne znam kod mene je Advence Theme perfektno radilo oko 10ak dana posle toga samo od sebe prestalo nece vise uopste da mi radi.cak nece ni da se otvori ta aplik.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.