Obi, sta ce ti anti-virus?Mislim da ti je to nepotrebno,samo ce ti usporiti telefon.Nisam siguran ali mislim da bar jos uvek nema neke ozbiljnije opasnosti sto se tice virusa za OS 9.1
od pre dva dana mi se desava sledece koristim nimbuz i ne znam zasto chat preko fejsa ovih dana nije dostupan?da li se nekom slicno desava?koji programi mogu jos da se koriste za chat preko fejsa?koristio sam ebuddy al sam ga odma izbrisao jer mi je tel posle koriscenja ebudy-a kocio
oxigen, chat na fb-u ti nije dostupan jer inace nije bio u funkciji proteklih par dana a koliko vidim ni danas nije. Raspada se, uskoro cemo svi na twitter
Postoji li program koji omogućava da se swf sličica postavi kao wallpaper?Imam program koji omogućava da se postavi kao screen saver,ali više mi odgovara kao pozadina...
oxigen, chat na fb radi na novoj Operi za symbian v 10 .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Dancsi, sta je ta opcija turbo i sta se sa njom postize?? a koliko sam video opera 10 mobile je ista ko ona opera za symbian nova sto je izasla jos pre..
Imam problem sa Nimbuzz aplikacijom na 5800. Nece da mi se konektuje na faxu na WLAN.. oce kad idem preko mtswap-a, a za wlan nece ni da cuje. Takodje i za ebuddy, i Fring, isti problem
znate li za neku aplikaciju koja automatski zabranjuje upotrebu gprs-a u romingu? (poshto takva podeshavanja ne postoje na 6210, ili ih pak ja nisam pronashla..)
Tnx
I felt like putting a bullet between the eyes of every Panda that wouldn`t screw to save its species. I wanted to open the dump valves on oil tankers and smother all the French beaches I`d never see. I wanted to breathe smoke.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.