Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Kako da podesi aplikaciju freiminmon da mi zaokruzuje samo prvi minut?ne mogu da se snadjem zato sto mi je taj program na nemackom
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Dali je neko isprobao swiss manager pro,i dali on urdi to cistenje repova i da poveca memoriju telefona. :blinky:

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

Lobachewsky, ili instaliraj JBakTaskMan. odlican je. ima raznih podesavanja, npr mozes da podesis isms da se gasi skroz kada samo izadjes iz progrma, a ne da ti ostane u pozadini. mozes da podesis da se sam program startuje kada palis telefon itd. ja sam prezadovoljan sa ovim programom :)
Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

deksicom ja sam instalirao i odma ga izbrisao. poceo je tel da baguje i posle brisanja programa, pa sam nakraju uradio hard reset :)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

svemirac50
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Jun 2009. 03:39

Post od svemirac50 »

Treba mi aplikacija za snimanje razgovora za nokiu E75 ali bez "bip"-a. Potrebno mi je za nehakovani tel. Hvala unapred.

Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Post od Dule87 »

svemirac50 napisao:Treba mi aplikacija za snimanje razgovora
Ultimate Voice Recorder,odlicna aplikacija! 8)
Samsung Galaxy S3 I9300

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Instalirao sam HappyWakeUp to je aplikacija za pametni alarm,trebalo bi da radi neko vreme ispred alarma preko mikrofona ona ako cuje glasove znaci probudis se pre alarma i alarm ne zvoni medjutim kod mene nista novo alarm radi kao i pre.Dali je neko koristio ovu aplikaciju.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Postavio sam taj program u ovoj temi davno...
Mislim da je glavna fora bila ta da je program "slusao" kako dises dok spavas i u zavisnosti od ritma pronalazio pravi trenutak za budjenje.
Слобода или смрт

zare.king
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 05. Apr 2009. 16:16

Post od zare.king »

postoji li neki program za e71 koji može da kontroliše protok podataka na različitim konekcijama, recimo na gprs, wifi... da se postavi neki limit, na dnevnmom ili nekom drugom nivou...
sličnu stvar radi SPB wireless monitor, imao sam ga dok sam koristio omniu, problem je što ta aplikacija radi isključivo pod win mobile operativnim sistemom, trebalo bi mi nešto za simbijan...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Negde sam procitao da ima program koji te obavestava na svakih 50 sekundi dok razgovaras,to je zgodno zbog ovih zaokruzivanja 60+60 nasih operatera.Ako je ga je neko koristio neka kaze kako se zove.

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

Izvinjavam se svima ako je pitanje vec postavljeno u ovoj temi, ali nemam bas vremena da citam svih 190 i kusur strana. :? Planiram da kupim nokiu e71, a video sam da su slova priicno sitna. Posto nosim kontaktna sociva sa prilicnom dioptrijom, interesuje me da li postoji neka aplikacija za povecanje fonta i ako postoji da li radi za kompletan meni ili recimo samo za sms ili internet i sl. ?
Hvala unapred na odgovoru

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

LimunBG, postoji takav program i zove se "Font Magnifier". Pogledaj kratak pregled ovog programa -> KLIK

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

Deksi, mozda ovako nesto Vibra-Connect. Useful vibra-signals during conversation.

Slika

Program gets vibration on:

● Connection. Phone vibrates during long beeps
● Talk begin. You get short vibration when call has been taken on the other side.
????: Imserba Cell Phone Download & Community http://www.imserba.com/forum/showthread.php?p=979851
● At 55-th second of conversation. It is useful if you have got per-minute billing of.
● Disconnection. You get double short vibration when you hang up the phone or have been failed to dial.

Slika

Fact of life:

Unfortunately, program doesn’t work completely on all smartphones. This caused the vibration function is banned in talk time on a lot of Symbian smartphones.

This table shows what you can expect from the program on your smartphone. Table is filled up constantly. If you have got any extra information, please share it in the program’s forum.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

IDzO, hvala na brzom odgovoru, ovo je vrlo korisna stvarchica. Sada definitivno kupujem e71... :D

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

wucinac naso sam ovu app.vibra connect,sutra da je isprobam pa cu napisati dali radi ono sto treba jer odakle sam je skinuo pisalo je da ona neradi na svim modelima.

Isprobao sam ovu app.i radi kako treba,moze se podesiti na koliko sekundi da zavibrira a ne samo na 55. :D
Poslednja izmena od Deksi u Sre, 05. Maj 2010. 21:52, izmenjeno 1 put ukupno.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

e x6 posle instalacije ovog programa nije htela da se upalki pa je moralo da se uradi hardreset.lepota 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

oxigen, ako u medjuvremenu nisi nasao odgovor...
Kad udjes u aplikaciju, levi taster su ti Opcije pa u meniju koji se otvori je Settings cetvrti od gore. Klikni na njega. E sad trebas da pises u prvo polje kao period od kojeg krece racunanje 1., polje ispod njega je kod za zemlju tj 381, ispod njega su besplatni minuti, ispod besplatne poruke i na kraju racunanje tj zaokruzivanje pa tu nadji 60/1.
:wink:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Instalirao sam aplikaciju Quickoffice ali ona mi ne donosi nista novo isto radi kao OffiseSuite samo mi je oduzele 5 mb.memorije telefona.Postavila se na mesto gde je i bila fabricka app.i sada nemogu da je obrisem.Imali neko resenje kako da se ona obrise.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

deksicom, ako ne mozes preko app menadzera koji je u telefonu, probaj instalirati program "Batch Uninstall" (cak mislim da je i free), pa pokusaj sa njim.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

IDzO probao sam i sa njime ali nemoze X-plore bi mozda tu pomogao ali ko tu da se snadje. :blinky: :blinky:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li neko zna neku app kojom moze da se ''klonira'' neka app i da onda npr u tel imam dve iste app?Meni je konkretno potrebno da napravim ''klon'' za x-plore jer mi je potrebno da imam bar 2 komada instalirana u tel.Cini mi se da sam ja na takvu app naisao,ali nikako ne mogu da se setim kako se zove ta app
Note IV N9100 dual

Odgovori