Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
Lobachewsky, ili instaliraj JBakTaskMan. odlican je. ima raznih podesavanja, npr mozes da podesis isms da se gasi skroz kada samo izadjes iz progrma, a ne da ti ostane u pozadini. mozes da podesis da se sam program startuje kada palis telefon itd. ja sam prezadovoljan sa ovim programom

deksicom ja sam instalirao i odma ga izbrisao. poceo je tel da baguje i posle brisanja programa, pa sam nakraju uradio hard reset

deksicom ja sam instalirao i odma ga izbrisao. poceo je tel da baguje i posle brisanja programa, pa sam nakraju uradio hard reset

Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 10. Jun 2009. 03:39
postoji li neki program za e71 koji može da kontroliše protok podataka na različitim konekcijama, recimo na gprs, wifi... da se postavi neki limit, na dnevnmom ili nekom drugom nivou...
sličnu stvar radi SPB wireless monitor, imao sam ga dok sam koristio omniu, problem je što ta aplikacija radi isključivo pod win mobile operativnim sistemom, trebalo bi mi nešto za simbijan...
sličnu stvar radi SPB wireless monitor, imao sam ga dok sam koristio omniu, problem je što ta aplikacija radi isključivo pod win mobile operativnim sistemom, trebalo bi mi nešto za simbijan...
Izvinjavam se svima ako je pitanje vec postavljeno u ovoj temi, ali nemam bas vremena da citam svih 190 i kusur strana.
Planiram da kupim nokiu e71, a video sam da su slova priicno sitna. Posto nosim kontaktna sociva sa prilicnom dioptrijom, interesuje me da li postoji neka aplikacija za povecanje fonta i ako postoji da li radi za kompletan meni ili recimo samo za sms ili internet i sl. ?
Hvala unapred na odgovoru

Hvala unapred na odgovoru
LimunBG, postoji takav program i zove se "Font Magnifier". Pogledaj kratak pregled ovog programa -> KLIK
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
Deksi, mozda ovako nesto Vibra-Connect. Useful vibra-signals during conversation.

Program gets vibration on:
● Connection. Phone vibrates during long beeps
● Talk begin. You get short vibration when call has been taken on the other side.
????: Imserba Cell Phone Download & Community http://www.imserba.com/forum/showthread.php?p=979851
● At 55-th second of conversation. It is useful if you have got per-minute billing of.
● Disconnection. You get double short vibration when you hang up the phone or have been failed to dial.

Fact of life:
Unfortunately, program doesn’t work completely on all smartphones. This caused the vibration function is banned in talk time on a lot of Symbian smartphones.
This table shows what you can expect from the program on your smartphone. Table is filled up constantly. If you have got any extra information, please share it in the program’s forum.

Program gets vibration on:
● Connection. Phone vibrates during long beeps
● Talk begin. You get short vibration when call has been taken on the other side.
????: Imserba Cell Phone Download & Community http://www.imserba.com/forum/showthread.php?p=979851
● At 55-th second of conversation. It is useful if you have got per-minute billing of.
● Disconnection. You get double short vibration when you hang up the phone or have been failed to dial.

Fact of life:
Unfortunately, program doesn’t work completely on all smartphones. This caused the vibration function is banned in talk time on a lot of Symbian smartphones.
This table shows what you can expect from the program on your smartphone. Table is filled up constantly. If you have got any extra information, please share it in the program’s forum.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
wucinac naso sam ovu app.vibra connect,sutra da je isprobam pa cu napisati dali radi ono sto treba jer odakle sam je skinuo pisalo je da ona neradi na svim modelima.
Isprobao sam ovu app.i radi kako treba,moze se podesiti na koliko sekundi da zavibrira a ne samo na 55.
Isprobao sam ovu app.i radi kako treba,moze se podesiti na koliko sekundi da zavibrira a ne samo na 55.

Poslednja izmena od Deksi u Sre, 05. Maj 2010. 21:52, izmenjeno 1 put ukupno.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
oxigen, ako u medjuvremenu nisi nasao odgovor...
Kad udjes u aplikaciju, levi taster su ti Opcije pa u meniju koji se otvori je Settings cetvrti od gore. Klikni na njega. E sad trebas da pises u prvo polje kao period od kojeg krece racunanje 1., polje ispod njega je kod za zemlju tj 381, ispod njega su besplatni minuti, ispod besplatne poruke i na kraju racunanje tj zaokruzivanje pa tu nadji 60/1.

Kad udjes u aplikaciju, levi taster su ti Opcije pa u meniju koji se otvori je Settings cetvrti od gore. Klikni na njega. E sad trebas da pises u prvo polje kao period od kojeg krece racunanje 1., polje ispod njega je kod za zemlju tj 381, ispod njega su besplatni minuti, ispod besplatne poruke i na kraju racunanje tj zaokruzivanje pa tu nadji 60/1.

deksicom, ako ne mozes preko app menadzera koji je u telefonu, probaj instalirati program "Batch Uninstall" (cak mislim da je i free), pa pokusaj sa njim.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Da li neko zna neku app kojom moze da se ''klonira'' neka app i da onda npr u tel imam dve iste app?Meni je konkretno potrebno da napravim ''klon'' za x-plore jer mi je potrebno da imam bar 2 komada instalirana u tel.Cini mi se da sam ja na takvu app naisao,ali nikako ne mogu da se setim kako se zove ta app
Note IV N9100 dual