kunkun, napisao si gore da isms ima u sebi smaile,ja imam istu verziju ali nigde nenajoh smaile.
A ovo za vibiranje mislim da sam negde video,znam da ima VibrateCall sluzi da ti telefn vibrira dok onaj koga zoves ne uspostavi vezu,eto da se smanji zracenje telefona za one koji mnogo razgovaraju.
pa ima smajlije, kad udjes u aplikaciju ides na options-settings-program settings-show smiley-fetion i pojavljivace ti se smajlici...
ma znam i ma taj program ali izgleda da ja ovo sto trazim ne postoji
naravno da nece, ali ako ti on posalje smajli, tebi izlazi
probao sam da instaliram x-plore file manager i izbacuje mi ovo "aplikaciji nije dodeljen potreban pristup"...u cemu je fora, sto ne moze da se instalira?
d-zon, pa Blacklist moze da blokira pozive a SMS ne moze... Jedino da probas sa MCleaner ili tako nesto... Nisam siguran da li bas postoji programcic koji moze da ti odbije SMS... Probaj sa ovim sto sam ti rekao, jer mi je neko jednom rekao da mu je to odbijalo SMS... Da li je prica ili sljaka nisam probao? Ti provjeri pa javi...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Ja koliko znam sms se nemoze odbiti,ima app.. da primis sms a on ti stigne neprimetno i ode u neki sakriveni folder (za svalere dusu dalo) a da ti skroz odbije sms to neznam ali sam jednom dosta tih programa isprobavao i nisam naleteo na takav.
instalirao sam na kraju y-browser mada nema opciju da se zakljucavaju folderi ali ae
koji python ide za e72? da li uopste moze da ga podrzi? citao sam da je to neki programski jezik pa bih malo da se pozabavim i njim i da instaliram aplikacije koje zahtevaju njega
Na to sam i mislio, da ne prikazuje poruke koje dobijam sa nekog broja sa kojeg ne zelim da ih dobijam. Kaspersku mobile security moze ali mi je problem da instaliram njega jer mi fon nije hakovan tako da trenutno mogu da koristim trial verziju. ali probacu MCleaner
Hmmm mozes ti instalirati Kaspersky i ako ti nije hackovan telefon... Imas onaj Kaspersky Lite, ali samo problem sto ti usporava tel... Bez obzira koji tel od N ili E serije imao ( ili neki drugi, ali govorim o ovim serijama jer znam da imaju ultra dobre procesore i jos vise RAM-a ) nece ti moci bas efikasno raditi ... Sa srecom
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
To je trial verzija Kasperskog ili?? Nisam u toku sa verzijama koje postoje, ali svidela mi se crna lista koja je u programu i koja je primenjiva za pozive i sms-ove. Ja koristim 5800xm
d-zon napisao:Na to sam i mislio, da ne prikazuje poruke koje dobijam sa nekog broja sa kojeg ne zelim da ih dobijam.
Pa koja ti je korist od toga jer onaj ko ti sajle sms njemu ce stici dojava da ti je sms urucen.
Nepostoji program koji moze da blokira prijem sms-a i da onda onom ko je slao stigne dojava da sms i nije isporucen.
Pa manje nerviranja ako ne procitam poruku koja ce biti zabacena tamo negde u telefonu. Nisam se lepo izrazio kada sam pomenuo blokiranje poruka i poziva, mislio sam da mi telefon ne registruje poruke koje mi neko salje sa broja koji je na crnoj listi, odnosno da ih ne pokazuje u inboxu. Jer ako nekoga stavim na crnu listu sigurno da ne zelim da se javim i citam poruke onoga ko je na listi. Vodim se onom "Jednom na crnoj listi, uvek na crnoj listi"
Kako su uspeli staviti ovu prognozu na fabrickom deskopu.
Ovo je slika neke teme ali mene ovo zanima za vremensku prognozu,neka aplikacija je u pitanju.
To ti je neki kineski program za vremensku prognozu koji ne podržava gradove izvan Kine, ne mogu sada tačno da se setim naziva bio sam ga našao na dospy-ju ali mi nije ništa vredeo.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
jeste kineski je.ja sam ga jednom prilikom instalirao i posle nisam mogao da ga obrisem pa sam morao da radim fles. Po meni sam tel.ima wec dosta korisnih aplikacija u sebi.samo inst.jos Garmin,opera mini i nimbuzz,smart settings i smart work space ,isms to je to za moj ukus.sad ukusi su razliciti
Imam nokiu n82 i pri paljenju pise prvo "Instaliranje..." pa zatim napise poruku tipa "na telefonu pronadjen zlonameran softver. Idite u menadžer aplikacija i instalirajte ga." E sad. Kad odem u men. Aplikacija imam pri dnu aplikaciju "MMSSynch.SIS" A ispod pise "nije instalirano". Da li trebam da ga instaliram ili uklonim i sta je to? Zelim samo da mi se ne pojavljuje ta poruka pri paljenju telefona. Unapred zahvalan na odgovoru.
Poslednja izmena od mikec_thebest u Sub, 05. Feb 2011. 22:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Preporucujem program Race Chrono, ima ga na OVI Store da se skine, program preko GPS-a meri ubrzanje automobila i vreme na 402m i ostale zezalice...pa eto, ko voli kola i voli malo da jurca da ima da izmeri i ubrzanje Odlicno radi i tacan je
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.