Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- mikec_thebest
- Banned
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 09:48
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
djoxie, deksicom, postoji jedna fora sa Handy Weather i prognozom za Srbiju..
U momentu instaliranja i pokretanja aplikacije jezik u telefonu treba da bude podesen na srpski i tada ce ti HW automatski prikazati vreme za Srbiju.. Ustvari, sigurna sam da sam ja tako dobijala prognozu za Beograd.. Nakon prvog pokretanja mozes vratiti jezik tel na koji god hoces..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ni kod mene nece ,ok inst.handy shell i h.weather ali pri pokusavanju da azuriram prognozu prijavljuje mi gresku u broju ! Imam srpski meni. Ja sam inst. Handy Weather v.7 steta dobro je osmisljen al nema Srbije
Poslednja izmena od oxigen u Sub, 12. Feb 2011. 11:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 25. Nov 2010. 15:56
Pozdrav! I meni je potrebna stoperica za N73 pa ako si pronasao zamolio bih te (ili nekog drugog ko zna) da mi kazes gde?Da li postoji neka stoperica koja moze da se podesi da zvoni 2-3 puta npr. da prvi put zvoni posle 2 minuta a drugi put posle 2 min. i 30 sekundi?
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 14:01
Mali zeleni, zao mi je sto cu te razocarati, ali pronasao sam samo jednu stopericu ....
eh sad neces mi vjerovati ali nije bila tacna... na 10 min je krala po 20 sekundi...
Ne znam sad tacno kako se zove aplikacija ali cu provjeriti...
Ako je neko bio bolje srece neka postavi...
eh sad neces mi vjerovati ali nije bila tacna... na 10 min je krala po 20 sekundi...
Ne znam sad tacno kako se zove aplikacija ali cu provjeriti...
Ako je neko bio bolje srece neka postavi...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 25. Nov 2010. 15:56
permanentan, a neki dobar sat koji ima i preciznu stopericu?
Potrebna mi je i vremenska prognoza sa podacima o UV indeksu za pojedine gradove u Srbiji i da se podaci redovno osvezavaju. Da li handy (ili neka druga) ima ovu mogucnost. Imam N73.
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..
Potrebna mi je i vremenska prognoza sa podacima o UV indeksu za pojedine gradove u Srbiji i da se podaci redovno osvezavaju. Da li handy (ili neka druga) ima ovu mogucnost. Imam N73.
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Zasto bre ne prelistate malo stranice ovi store jer tamo mislim da ima stoperica a ima i vremenska prognoza i dosta je precizna

O V I
Evo malo pozadina za iSMS

Idete ovako Y-Browser,E,Data,FreeiSMS,Skins tu ih nalepite i pokrenite.
PREUZIMANJE

O V I
Evo malo pozadina za iSMS

Idete ovako Y-Browser,E,Data,FreeiSMS,Skins tu ih nalepite i pokrenite.
PREUZIMANJE