Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2010. 21:20

Post od kunkun »

Gde ima da se skine Marble Maze za e72, 320x240, zna li neko, ne mogu da nadjem? :o
Iphone 6, space gray

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

imam ja spicelabs maze nisam je instalirao valjda je to to i kad sam skidao bas je pisalo 240x320 i 320x240 ako oces da ti posaljem?

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2010. 21:20

Post od kunkun »

Ne, nije to ta igrica, to sto ti imas je obican lavirint a ovo sto meni treba je ono sa kuglicom kad pomeras telefon da ti ne upadne ona u rupu :wink:
Iphone 6, space gray

mikec_thebest
Banned
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 09:48

Post od mikec_thebest »

Imam ja link do jednog foruma gde ima mnoštvo accelerometer (motion sensor) igara. :D
Ali, ne znam jel smem da postavim link pa me zanima šta kaže moderator. :unsure:
NOKIA N82

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

ladno nokia mail,koji nativno podrzava podrzava HTML,nije podrzana za starije verzije,nego od e52 pa nagore....

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Dali se neko zanimao sa HandyShell,reko malo da promenim izgled i nije lose sa ovim novijim verzijama ali ubacio sam i HandyWeather ali nikako nemogu da je nateram da radi stalno izbacuje greska pri dovlandu.Imali nacina da ova prognoza proradi.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

deksicom, ja vec dugo koristim handy shell a handy weather sam sklonio jer nije bilo srbije u opcijama. mislim da mora biti verzija 6 ili visa da bi radila prognoza u sklpou standby-a
::luv phonez::

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ima ga samo Beograd mada ja i nezivim tu ali rekoh ajde da vidim kako ce raditi.Ovu koju sam ja ubacio je v2.06.Ima cetri ekrana na kocki i jos neke dobre prednosti.Na sajtu epocware i nepise koja je poslednja verzija.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

djoxie, deksicom, postoji jedna fora sa Handy Weather i prognozom za Srbiju..:-) U momentu instaliranja i pokretanja aplikacije jezik u telefonu treba da bude podesen na srpski i tada ce ti HW automatski prikazati vreme za Srbiju.. Ustvari, sigurna sam da sam ja tako dobijala prognozu za Beograd.. Nakon prvog pokretanja mozes vratiti jezik tel na koji god hoces..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ma nece,probao sam i sa drugim verzijama i nista a u telefon mi je i bio podesen srpski jezik.Slika

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

ni kod mene nece ,ok inst.handy shell i h.weather ali pri pokusavanju da azuriram prognozu prijavljuje mi gresku u broju ! Imam srpski meni. Ja sam inst. Handy Weather v.7 steta dobro je osmisljen al nema Srbije
Poslednja izmena od oxigen u Sub, 12. Feb 2011. 11:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Tako je i meni neke greske u broju prijavljuje i naravno brisanje a shell sam ostavio.Ako vidim da bateriju trosi brze ode i on a ionako vidim da trosi oko 5 mb. ram.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Ne secam se koju verziju HW sam svojevremeno koristila ali to je sigurno tada radilo.. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

ma, kad bolje razmislim, vremenska prognoza i nije toliko bitna, a ima i drugih aplikacija za vremensku prognozu ako bi mi bas bilo potrebno. handy shell je razlog zasto me e72 jos nije smorio, jer mi se sve nalazi na ta 4 screena. i brz je, ne usporava telefon, a ni bateriju ne crpi
::luv phonez::

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

ja ne znam po meni bolje i lakse za rukovanje sto se tice precica je koriscenje Smart Settings i smart work space aplikacija ,ja ih koristim zajedno i prezadovoljan sam.
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Mali zeleni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 25. Nov 2010. 15:56

Post od Mali zeleni »

Pozdrav! I meni je potrebna stoperica za N73 pa ako si pronasao zamolio bih te (ili nekog drugog ko zna) da mi kazes gde?Da li postoji neka stoperica koja moze da se podesi da zvoni 2-3 puta npr. da prvi put zvoni posle 2 minuta a drugi put posle 2 min. i 30 sekundi?

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..

permanentan
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 14:01

Post od permanentan »

Mali zeleni, zao mi je sto cu te razocarati, ali pronasao sam samo jednu stopericu ....
eh sad neces mi vjerovati ali nije bila tacna... na 10 min je krala po 20 sekundi...
Ne znam sad tacno kako se zove aplikacija ali cu provjeriti...

Ako je neko bio bolje srece neka postavi...

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..

Mali zeleni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 25. Nov 2010. 15:56

Post od Mali zeleni »

permanentan, a neki dobar sat koji ima i preciznu stopericu?

Potrebna mi je i vremenska prognoza sa podacima o UV indeksu za pojedine gradove u Srbiji i da se podaci redovno osvezavaju. Da li handy (ili neka druga) ima ovu mogucnost. Imam N73.

Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Zasto bre ne prelistate malo stranice ovi store jer tamo mislim da ima stoperica a ima i vremenska prognoza i dosta je precizna
Slika

O V I

Evo malo pozadina za iSMS

Slika Slika Slika

Idete ovako Y-Browser,E,Data,FreeiSMS,Skins tu ih nalepite i pokrenite.

PREUZIMANJE

zeljko79
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 22. Nov 2008. 00:27

Post od zeljko79 »

Da li neko ima program za zakljucavanje poruka ili celog fona ,program da led dioda bude kao svetlo ili lampa ali dioda nazad sto sluzi kao blic, i neki player pa ako neko ima nesto neka posalje poruku na PP ovde poz i hvala

Odgovori