Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 13:31
Dopao mi šaka jedan N85 pa sada malo obnavljam Symbian gradivo 
Probao sam da pregledam ovu temu ali ima malo mnogo strana pa moram ovako direktno da pitam. Prvo, kako sada stoje stvari sa hakovanjem? Predpostavljam da je HalloOX još uvek najjednostavniji samo sam malo zbunjen jer na njihovom sajtu sada ima podpisana i nepodpisana verzija. Drugo, nema više "sistemske tačkice" tako da imam malo problema u nalaženju novijeg software-a. Trebaju mi programi: blacklist, snimanje razgovora, threaded SMS, baterijsku lampu, zaključavanje poruka i pregled office dokumenata.

Probao sam da pregledam ovu temu ali ima malo mnogo strana pa moram ovako direktno da pitam. Prvo, kako sada stoje stvari sa hakovanjem? Predpostavljam da je HalloOX još uvek najjednostavniji samo sam malo zbunjen jer na njihovom sajtu sada ima podpisana i nepodpisana verzija. Drugo, nema više "sistemske tačkice" tako da imam malo problema u nalaženju novijeg software-a. Trebaju mi programi: blacklist, snimanje razgovora, threaded SMS, baterijsku lampu, zaključavanje poruka i pregled office dokumenata.
- mikec_thebest
- Banned
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 09:48
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Jutros sam nesto povezivao n79 i ovi-suitit i novog sw... naravno nema ali su se pojavile neke 3 aplikacije za mogucnost instaliranja. Dve su bile namenjene mailu i otprilike znam cemu su namenjene,tu je bila i treca app... ime te aplikacije nisam bas upamtio ali bilo je nesto kao "Piton za S60" a namenjena je nekom kodnom rasporedu. Zatim sam je instalirao i telefon radi kao i pre,mozda malo brze i ta aplikacija je otisla na memoriju telefona i kad udjemu instalirane aplikacije vidim njen naziv Python runtime i velicine je 2 mb.
Zna li neko cemu ona sluzi ???
mikec_thebest, hoce nekad ovi da zakaze ali brzo proradi.
Zna li neko cemu ona sluzi ???
mikec_thebest, hoce nekad ovi da zakaze ali brzo proradi.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
deksicom, Python ti je kao neka vrsta emulatora koja omogucava pokretanje nekih programa pisanih tim "jezikom".. Secam se da je dosta dobrih programa zahtevalo Python.. Jedan od njih je bio cuveni Fri Min Mon (mozda sam omasila u tacnosti naziva) koji je mogao da prati potrosnju min i poruka i imao je dosta opcija za podesavanje prema paketu koji koristis..
To je samo jedan od mnogih programa..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Dymatize, da nju sam koristio ali u njoj se nemoze podesiti da ti krije sms samo sa jednog broja koji se odabere, nego krije svaki sms koji pristigne.
Znam da postoji ovakva aplikacija ali se nemogu setiti njenog imena.
EDIT: pronadjena SMS Spam Manager u njoj je izvodljivo blokirati sta se pozeli u vezi sms-a. Uovoj verziji 1.09 mora se izaci na Hide i osaviti u pozadini da radi, neznam dali je tako i kod novijih verzija.
Znam da postoji ovakva aplikacija ali se nemogu setiti njenog imena.
EDIT: pronadjena SMS Spam Manager u njoj je izvodljivo blokirati sta se pozeli u vezi sms-a. Uovoj verziji 1.09 mora se izaci na Hide i osaviti u pozadini da radi, neznam dali je tako i kod novijih verzija.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
deksicom, ja sam nekad koristila bas MUMSMS i radila je bas kako treba i naravno da je moglo da se postavi da skriva SMSove samo od odabranih kontakata..
Jedino je trebalo dobro podesiti programcic..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 06. Mar 2011. 13:58
- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 14. Jan 2011. 18:36
- :: HTC M8
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
deksicom, ja jos takvu app nisam vidio, ali svakako ne igram igrice pa me to i ne privlaci
Da li ima neko app u kojoj vas telefon izgleda kao pivo i kad nakrenes ekran, izgleda kao da se pivo prolijeva, odnosno kao da ga pijes
?
Za sve one koji nemaju pojma o cemu pricam K L I K
Samo da kazem da sam nasao app i da se ta app za Symbian zove PyPiwo, pa svi koji vole, neka je nadju ili neka me kontaktiraju na pp za link

Da li ima neko app u kojoj vas telefon izgleda kao pivo i kad nakrenes ekran, izgleda kao da se pivo prolijeva, odnosno kao da ga pijes

Za sve one koji nemaju pojma o cemu pricam K L I K
Samo da kazem da sam nasao app i da se ta app za Symbian zove PyPiwo, pa svi koji vole, neka je nadju ili neka me kontaktiraju na pp za link

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Dali moze ovde da se ostavljaju komentari o video igrama za s60 3rd? Naprimer za igru Quake1 (najbolje/najkorisnije aplikacije s60...i Quake1 spada u najbolje/najkorisnije aplikacije za s60 -9.2-9.3 igra je bomba-a moze i da se igra preko interneta protiv drugih igraca-nije java igra nego syimban-3D pucacina-ako neko zeli da igra Quake1 nek se javi-ja cu da posaljem direktan link za download-25mb je teska igra-ko nezna o kojoj se igri radi nek pogleda na youtube -Quake1 nokia-na 5320 radi odlicno )
Evo jos dobrih igrica za symbijan s60 3rd Quake2 (Quake World onlajn pucacina-ja igram na Ruskoj IP adresi) Quake3 za N98 8GB N82 i E90.Evo jos nesto sta treba da igrate UMKT-Ultimat Mortal Kombat Trilogy-ta igra se igra pomocu aplikacije PICODRIVE simulira u orginalu sega mega drive(UMKT je igra borilacke vestine -tuca-svi su tu 59 boraca kao npr.Scorpion Sub-Zero Kano Sonja Blade i td. Sve je tu Brutality Fatality Bebality.. i td.Pomocu PICODRIVE aplikacije mozete da igrate ogroman broj igrica na telefonu kao npr.Stret Fighter 2 i td.

Poslednja izmena od Sub-Zero u Sre, 13. Apr 2011. 16:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Interesuje me, da li postoji neki bolji sofver za alikanje sa ovim telefonom (tj. kamera), jer postoje veliki problemi sa autofokusom, a pogotovu na suncu kada se autofokus uopste ne aktivira i slike su daleko mutnije nego sa autofokusom.
Pozz
Pozz
Zanimaju me kod pojedinih telefona novine i njihove stvarne mogucnosti koje ovde mogu saznati