jerkann, Izvini sto kasnim sa odgovorom nisam nesto posecivao net ovih dana Evo sad cu da probam da slikam text i da okacim zavodnick, Nznm sta se desilo sa prvom slikom ali svakako autofokus na C7 nemam Takodje i u aplikaciji camera pro autofokus je off jer ga nemam naravno Moguce je da sam prvi sliku nesto suntavo slikao, tipa da sam odmah povukao telefon ka sebi kad sam slikao ili slicno
MikiBre, upravo na to sam i mislio Zato sam i rekao da ti treba "mirna ruka"... Mislim da ti taj programcic moze biti samo od koristi pri kompresiji, ali nisam siguran... U sustini, probaj pa vidi
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
zavodnick, Pa da, smanjuje stepen kompresije i na taj nacin moze da se poboljsa kvalitet slike Jeste da zauzima 4mb ali npr kad slikam i mrdnem ruku ili slika ispadne lose zbog necega, on ponavlja slikanje sam
- take patches from patches dir on drives Z, F, E, C
- apply good patches
- do not display bad patches
- autorun and apply patches
- show patches info
Tricks and tips:
- lamp-patch activator
- switcher-autostart
- duck-patch info
- other elements are texted =)
Something else:
- Application only for hacked S^3 phones
- Can be installed on any drive
- Drives have priority from Z to C
- Old symbian patches wont work
- New patches will be made as soon as possible
- Application include 2 patches: open4all and Remove Recording Tone
Weather HD is a re-invention of how the weather looks on mobile devices.
It is the most beautiful way to check for weather information on your Nokia phone,
giving you the weather in a stunning high definition presentation.
Weather HD supports both daily and hourly forecasts for over 150,000 cities from all around the world
download http://www.megaupload.com/?d=SAA90RXW
bilo bi vrh,steta sto nemoze,bas steta...
jer od ovih wheather widgeta nemas bas neki izbor i svi su nekako suvise jednostavni,ne previse lepi za oko ...
Opera Mobile v11.50(1893/1894) S^3 SymbianOS^3 Signed
Opera Mobile is a full browser with client-side support for JavaScript, HTML5 and more.
Release Note:
Just over 3 weeks ago we released Opera Mobile 11.5 for Android. The release was the most successful Android Opera Mobile release in history! Millions of downloads, thousands of 5 star ratings.
Now the same great features found in that Android release are now available for Symbian users. Including Data Usage view and a core upgrade to Opera Presto version 2.9.201. Opera Mobile 11.5 will now show you exactly how much data you have spent and saved. A dedicated page, easily accessible from the help menu inside the Opera Mobile, keeps count of how much data you are spending and saving. The number of megabytes saved while using the Opera Mobile browser can directly translate into money saved if you are roaming or on a pay-as-you-go plan for data traffic. For people on capped data plans, this is a handy feature to make sure you don't max out reaching those slow, punishing network speeds you might encounter after using up your allowance.
Opera Mobile 11.5 S60 change log:
• Added Data Usage view
• Added star bookmark in URL
• Added support for system bookmarks
• Added support for Symbian Status Bar, Notification Bar
• Added new Turbo setting (disabled on wifi but enabled on cellular network)
• Added support for cache on mass storage/SD card on selected devices
• Improved youtube/RealPlayer integration
• Improved localization for more languages
• Device-specific improvements and fixes
• Fixed various stability and performance issues
• Core update 2.9.201
Opera Mobile core 2.9.201 change log:
• ECMAScript 5.1, including strict mode
• Optimized memory consumption of JS engine
• HTML5 microdata
• New IDNA specification implemented
• Network performance improvements
• CSS 2.1 compliant display:list-item
• SVG optimizations
• Support the intermediate state for Checkboxes
toda81, za python ti ne mogu potvrditi jer iskreno nisam ni pokusavao ali za ove druge ti mogu potvrditi da neke rade a neke ne, sve zavisi od aplikacije do aplikacije.
toda81, ne znam sta da ti kazem jer je Desire fin telefoncic. Imao sam prilike da malo cackam na njemu sa fabrickim softverom i nije lose mada nisam ljubitelj androida. Imaj na umu da je podrska za Desire, pa mozemo reci, i prestala dok ce N8 prestati nakon Belle update-a koji je izuzetan. Sve zavisi o potrebama i koliko te zadovoljava to sto imas i sta ocekujes od N8, ali o svemu tome u nekoj drugoj temi...
Ja sam u vise modela c6-01 i c7 instalirao veliki broj aplikacija i sve su radile koje sam ja instalirao.
U njima su bile anna verzije, desavalo mi se da ponekad rezlucija nije odgovarajuca npr. za Handy calendar jer ja imam registrovanu verziju za 240 x 320 pa su brojke malo krupnije ali aplikacija radi normalno. toda81
Python aplikacije nisam isprobavao jer ni telefoni nisu bili hakovani, koliko sam citao na imart forumu i one bi trebalo da rade.
janka_88, deksicom, hvala vam puno na odgovorima.Otvoricu ja posebnu temu za poredjenje ova dva modela,ali me je za pocetak interesovalo to da li se n n8 mogu instalirati programi sa starijih vezija symbiana
Jel ima neko ideju zasto nece da mi radi weather WRT ili kako se vec zove.....instaliram sve, medjutim widget vecito pokusava da se konektuje i ne uradi nista.
Drugaru treba neka aplikacija ili ako to može da se podesi na E71, koja bi slala poruku kad ga neko zove na broj koji neće da koristi/nosi sa sobom. Telefon (E71) sa tim brojem bi mu osajao kući.
Otprilike bi to trebalo da izgleda tako što ili telefon/aplikacija odbije poziv ili kad se poziv završi (no answer) pošalje SMS tom broju koji ga je zvao da ga može dobiti na na drugom broji 063XXXXX ili kad neko zove ona automacki odbije poziv i pošalje poruku tom broju koji ga je zvao.
Znači taj broj i telefon bi mu ostajali kući i kad ga neko zove toj osobi bi stizala poruka da ga pozove na drugi broj.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.