Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

levca, ukratko: Nijedan software ne moze da popravi ono sto hardware nije u stanju da napravi... (software moze malo da ti pomogne u smislu, same gotove slike, ali tesko da ces software-om da utices na samu kameru... to mozes jedino, ako je u hardware-skom paketu ostavljen "prostor" da moze neka poslije nadogradnja da se uradi... )
Ne znam da li sam bio dovoljno jasan... :smutny:
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Pokusavao sam i ja svojevremeno raznim prigramima da poboljsam kameru,ali bez rezultata.Lepo je rekao kolega u prethodnom postu zasto je to nemoguce.Npr,sa nekim programima sam dobio da slika navodno bude vece rezolucije i da ima vise kb,ali kada se prebaci na komp lepo se vidi da je sve to uzaludno
Note IV N9100 dual

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

toda81, upravo tako! Uzaludno je trositi vrijeme na to... Takvi programi su neupotrebljivi. Jedan takav program bio je jako star i kad sam imao 6630 ja sam ga instalirao u nadi da ce bi bolja kamera biti, medjutim taj program je samo "izbjeljivao" sliku... I onda nisam dobio nista! :(

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pronasao sam dve zamene nove i korisne aplikacije.
Uninstall King v1.2.0 Aplikacija za brisanje svega cak i tema.
Slika
Druga je RAMblow za osvezavanje ili povecavanje ram memorije ali me nesto zeza jer mi u svom radu zatvori i aplikacije koje nezelim kao iSMS. Nesto se treba podesiti ali sta ?
Slika

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Dali vam se nekad desilo da opera mini 6 promasi link. Kada preko nje pretrazujem forum i kliknem na Symbian os ona mi otvori temu do nje Android os.
Na predhodnoj petici to se nikad nije desilo a nedesava se ni na opera mobile 11. :ohmy:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ni za ram memoriju nema leka,verujte mi.To vam pricam iz licnog iskustva jer sam sa pojedinim symbian tel imao problema sa ram-om i nije bilo resenja sema da budem manje zahtevan.Ako neko koristi java aplikacije one vuku najvise ram memorije.Svojevremeno sam merio ram memoriju tako sto kloniram dosta java app mig33 i instaliram ih 20-ak i onda se logujem sa razlicitim nalozima i to mi bude najbolji pokazatelj sta smem da zapocnem sa mojim tadasnjim tel 8)
Note IV N9100 dual

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

da li neko moze da mi posalje link/na pp/ gde bi mogao da skinem adria mape za srbiju ,cg,bih....nisam se dugo bavio ovom problematikom skroz sam zaboravio kako se inst.mape. hvala unapred
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

toda81, ova aplikacija RAMblow odrzava ram mem. oko 48 mb. a u pozadini rade 8 aplikacija. Bez njega je memorija htela da spadne ispod 35 mb. Telefon je n79.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, hmmm... probacu i ja da je instaliram, iako mi je RAM na 82 MB, a radi se o
N95 8GB ...

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Ljudovi odavno nisam u symbian igri ali me jedan dobar drugar zamolio da li mogu da mu nadjem app da moze blic da mu radi kao lampa u pitanju je nokia C5-00, ja nikako ne mogu da pronadjem pa ako neko ime nesto pri ruci neka javi, u napred se zahvaljujem!!! :smutny: :blinky:
>> N7100 <<

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Demian, ja ne znam za tu app kad blic moze da radi kao lampa, ali znam da ima app The Flashlight i nju mozes da skines besplatno i sa OVI store-a,a ako ne mozes da je nadjes... :D Sustina je u sledecem, da ti cijeli ekran promijeni boju i zaslon u bijelo i pojaca se na najjace, tako da mnogo jako svijetli :) I ima jos jedna opcija SOS, pa ako si na pustom ostrvu i ne znas da posaljes svjetlosni signal, a napunjen ti je mob... ovo ti je prava stvar :D
Uostalom, vec sam ti poslao link na PP :)

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

zavodnick, druze hvala na odgovoru ali ja se secam da su ranije bile takve app za n70. n73 n70torch se zvala ili ti tako nesto pa sam mislio da li ima takvo nesto za ovu vrstu symba ako se ne varam zadnju verziju za ne tach telefone!Pa ako se neko seti neke app te vrste ako u opste postoji neka javi! :oops:
>> N7100 <<

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Demian, hmmm cini mi se da sam vidio takvu app na OVI store, koja se zove Torch, ali za sto sluzi, nemam blage... Ja ipak znam samo za ovu app, tako da... :D

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

Jel zna neko dobar program koji odbija Privatne Brojeve automatski bez zvona ? znam da je bio ranije blacklist ali ne znam jel postoji za C5 ?
zahvaljujem 8)
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Bull Terrier, da to su isti programi za odbijanje poziva. Handy Blacklist je meni najbolji. Moze se podesiti da odbija privatne brojeve, odabrane kontakte, brojeve koji nisu u imeniku i mogucnost pravljenja bele liste dozvoljenih.

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

uuuu ful onda, sad cu da vidim da ga skinem, trenutno mi je potrebno jer me mraci neki Private number u pola noci....neko se sprda :angry: samo jos kad bih saznao ko je pa da se ogrebe za batine :x
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

minesota
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 03. Maj 2011. 20:14

Post od minesota »

Da li postoji neka aplikacija koja pojacava zvuk u mikrofonu/slusalici za vreme razgovora.Malo mi je zvuk slab kada razgovaram, slabo cujem sagovornika.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

minesota, zato ti netrba aplikacija to vec postoji valjda na svakom novijem telefonu. Koji telefon imas?

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, nije sto postoji app, nego sto postoji dugme na kojem pojacavas i smanjujes zvuk u slusalici, ali minesota ako si mislio da to jos vise pojacas i da ti je na maximumu pojacan zvuk, onda nema te app koja ce to da ti uradi, jer nije predvidjeno hardware-ski da se to obejzbjedi :)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

jel postoji neka aplikacija za upload slika na facebook sa mobilnog telefona.cak mislim da ako neko zna moze i ovde na forumu da postavi aplikaciju
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Odgovori