Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

prvo sam ubacio i-SMS i nije mi se svidelo to sto nisam znao kako podesim da kad mi dodje sms pise ime posiljaoca, a ne samo broj. Takodje sam imao problema oko registracije, ali koristio sam je citavih pola sata i nisam je testirao mnogo tako da ne znam dal moze to da se podesi.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Da registracija je malo zapetljama ali se uradi. To ja nisam ni podesavao, uvek kad dobijem sms ispise mi ime posiljaoca ali sigurno se ima gde i to podesiti. Isprobavaj je malo ali za ono sto tebi treba je odlicna aplikacija.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

nikako ne uspevam da se registrujem na i-SMS, niti mi pise ime posiljaoca kao ni slika... Kontam da zato i ne prikazuje :S
pise takodje da nece da pamti poruke dok se ne ulogujem. Pokusacu jos koji put, a onda mu sledi noga!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

darkonda, pa sta da ti kazem probaj jos koji put pa ako neide imam i-SMS v1.08 nepotpisan pa ako ti je telefon haknut ili ima sertifikat da ti je posaljem. Njoj nije potrebna registracija.
Za ovaj i-SMS kad vrsis registraciju trebas dobiti poruku sa kodom za registraciju. Detalja se bas nesecam ali odradise se to.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

da dobio sam jednom taj kod i posto sam na brzinu pokusao da registrujem nisam uspeo. i danas opet pokusavao al vise ne stize ta poruka, a onu sam obrisao :D

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

darkonda, epa ebiga, obrisi je pa probaj nanovo sve.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

iskreno da ti kazem mrzi me, youlu odlicno radi posao i lepog je dizajna tako da sam zadovoljan.... :)

dragang
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 13:19

Post od dragang »

Interesuje me da li postoji aplikacija za backup instaliranih aplikacija na telefonu. Znaci kad se odradi hard reset instaliram tu aplikaciju i pomoci nje vratim sve instalirane aplikacije koje sam imao. Pri tom ene mislim na backup koji nudi nokia vec stvarni backup da na telefonu budu sve aplikacije koje sam imao.

E sad ako takva aplikacija postoji ima li neka mozda mogucnost da upamti i podešenja tih aplikacija da ne moram ponovo da podesavam. Hvala

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

dragang, eeeeeeeee kako bih i ja voleo da to postoji ali nazalost nema. I ja bih da odradim reset na n79 ali iz istih razloga to odlazem.
Meni nije problem ni instaliranje ni podesavanje aplikacija nego razna dokumenta i tabele koje cuvam u nekim programima.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li postoji neki program za os 9.4 koji moze da posluzi kao hot spot ?
Note IV N9100 dual

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

toda81, pa valjda JOIKUSPOT LIGHT WiFi HotSpot

Ajd i ja da potrazim pomoc. Dali neko koristi profi mail, podesavah podesavah i nikako da proradi. Pratio sam ovo upustvo.
http://www.youtube.com/watch?v=U0-o7cMGpvw

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

deksicom, hvala ti na pomoci.Sada se secam da sam ga koristio,ali sam zaboravio naziv.Evo podesavanja za profi mail : Udjes u Profi mail pa menu pa registracija i tu kucaj 0.Zatim idi menu-tools-program update-menu pa tu odstikliraj automatic update.Posle idi na menu-account-new.Account name: proba ;Email address: proba@gmail.com ; Display name: proba@gmail.com ; Mail server tupe: pop3 ; Incoming mail server: pop.gmail.com ; Outgoing mail server: smtp.gmail.com ; Username: proba@gmail.com ; Password: tvoj password ; Sada na dnu te str klikni na Advanced settings pa onda: Pop3 port: 995 ; Smtp port: 465 ; i stikliraj Use ssl for pop3 i Use ssl for smtp .Sada klikni done pa jos jednom done i to je to.E pazi,sad udjes u menu-tools-configuration i za Access point odaberi koji imas ponudejen i to je KRAJ!
Note IV N9100 dual

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

toda81, ma neide takva podesavanja sam vec probao i nece ali zasto da pod emeil adresu upisem ovo proba@gmail.com valjda trebam upisati moju mail adresu ???

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

deksicom, ne upisujes proba,ja sam samo dao primer.Ti naravno da upisujes tvoju mail adresu.Ovo ne moze da ne radi jer je sa ovim podesavanjima kod mene uvek radio gmail na profi mail-u,a sada moja devojka ima moj e71 i na njemu je podesen gmail tako i naravno da super radi.Koja si ti mreza?Reci mi tacno koji je problem kod tebe.Ako si 064 mreza moras da napravis posebnu pristupnu tacku gde ce apn biti gprsinternet i ne trebas da ukucavas ip adresu.To provereno radi bez greske
Note IV N9100 dual

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

toda81, dobro i ja sam pretpostavio da si dao primer i upisao sam moju adresu. Takva podesavanja sam pronasao i na internetu ali neradi. Nemogu uopste da azuriram gmail inbox tj. sanduce, vezu sam koristio svoj wifi. Konekcija normalno radi sa operom, njegovim brosverom itd.
Ja mislim da sam nesto zeznuo server profi maila ako postoji jer sam pokusavao neke krekovane verzije prvo pa onda original verzije koje sam preko jednog kygena i uspeo registrovati ali dzabe neadi.
Probacu ponovo nekad ako budem imao vremena da uradim reset pa mozda posle toga proradi.
Citao sam na ipmartu da se je profimail na puno njih poceo rusiti.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

deksicom, mogu ti snimiti video d avidis da radi super na e71,a i na drugim tel kojima sam namestao sa tim podesavanjima i to creckovana verzija.Nije mi jasno sta si ti uradio pa kod tebe ne radi
Note IV N9100 dual

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

mislim da bi trebalo u tvom gmail nalogu u Settings/Forwarding and POP/IMAP da cekiras Enable IMAP...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

toda81, pa jedino da mi posaljes tu krekovanu verziju koja kod tebe radi pa da probam i nju.
mare-ss, to je vec podeseno. Sumnjam i ja da mozda nije nesto do gmail naloga da se to treba nesto podesiti ?
Ma da dodju hladniji dani da malo smanjim posao pa mu sleduje jedan reset pa cu posle ponovo pokusati.

Uh reset, ko da prepisuje i kopira razne beleske :cry: :cry: :cry: .

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

a jel si probao da azuriras mail preko gprs? mozda wifi zeza... i tih sto karaktera....

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

deksicom, javi mi se na pp i daj email i saljem ti moj profi mail.Sto se tice hard reseta za mene je to bila zajebancija i "macji kasalj".Ko ima hackovan tel i malo maste moze sve da sacuva i da se ne zeza sa podesavanjima.Vec sam par puta pisao o tome gde se sta nalazi u systemu i kako se mogu sacuvati ti fajlovi i samo posle vretiti jednostavnim kopiranjem fajlova na isto mesto odakle su uzeti.

Slazem se da trebas d aprobas i preko gprs-a da osvezis mail u profi mail-u
Note IV N9100 dual

Odgovori