Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
darkonda, pa sta da ti kazem probaj jos koji put pa ako neide imam i-SMS v1.08 nepotpisan pa ako ti je telefon haknut ili ima sertifikat da ti je posaljem. Njoj nije potrebna registracija.
Za ovaj i-SMS kad vrsis registraciju trebas dobiti poruku sa kodom za registraciju. Detalja se bas nesecam ali odradise se to.
Za ovaj i-SMS kad vrsis registraciju trebas dobiti poruku sa kodom za registraciju. Detalja se bas nesecam ali odradise se to.
Interesuje me da li postoji aplikacija za backup instaliranih aplikacija na telefonu. Znaci kad se odradi hard reset instaliram tu aplikaciju i pomoci nje vratim sve instalirane aplikacije koje sam imao. Pri tom ene mislim na backup koji nudi nokia vec stvarni backup da na telefonu budu sve aplikacije koje sam imao.
E sad ako takva aplikacija postoji ima li neka mozda mogucnost da upamti i podešenja tih aplikacija da ne moram ponovo da podesavam. Hvala
E sad ako takva aplikacija postoji ima li neka mozda mogucnost da upamti i podešenja tih aplikacija da ne moram ponovo da podesavam. Hvala
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
toda81, pa valjda JOIKUSPOT LIGHT WiFi HotSpot
Ajd i ja da potrazim pomoc. Dali neko koristi profi mail, podesavah podesavah i nikako da proradi. Pratio sam ovo upustvo.
http://www.youtube.com/watch?v=U0-o7cMGpvw
Ajd i ja da potrazim pomoc. Dali neko koristi profi mail, podesavah podesavah i nikako da proradi. Pratio sam ovo upustvo.
http://www.youtube.com/watch?v=U0-o7cMGpvw
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
deksicom, hvala ti na pomoci.Sada se secam da sam ga koristio,ali sam zaboravio naziv.Evo podesavanja za profi mail : Udjes u Profi mail pa menu pa registracija i tu kucaj 0.Zatim idi menu-tools-program update-menu pa tu odstikliraj automatic update.Posle idi na menu-account-new.Account name: proba ;Email address: proba@gmail.com ; Display name: proba@gmail.com ; Mail server tupe: pop3 ; Incoming mail server: pop.gmail.com ; Outgoing mail server: smtp.gmail.com ; Username: proba@gmail.com ; Password: tvoj password ; Sada na dnu te str klikni na Advanced settings pa onda: Pop3 port: 995 ; Smtp port: 465 ; i stikliraj Use ssl for pop3 i Use ssl for smtp .Sada klikni done pa jos jednom done i to je to.E pazi,sad udjes u menu-tools-configuration i za Access point odaberi koji imas ponudejen i to je KRAJ!
Note IV N9100 dual
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
toda81, ma neide takva podesavanja sam vec probao i nece ali zasto da pod emeil adresu upisem ovo proba@gmail.com valjda trebam upisati moju mail adresu ???
- toda81
- Prijatelj foruma
deksicom, ne upisujes proba,ja sam samo dao primer.Ti naravno da upisujes tvoju mail adresu.Ovo ne moze da ne radi jer je sa ovim podesavanjima kod mene uvek radio gmail na profi mail-u,a sada moja devojka ima moj e71 i na njemu je podesen gmail tako i naravno da super radi.Koja si ti mreza?Reci mi tacno koji je problem kod tebe.Ako si 064 mreza moras da napravis posebnu pristupnu tacku gde ce apn biti gprsinternet i ne trebas da ukucavas ip adresu.To provereno radi bez greske
Note IV N9100 dual
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
toda81, dobro i ja sam pretpostavio da si dao primer i upisao sam moju adresu. Takva podesavanja sam pronasao i na internetu ali neradi. Nemogu uopste da azuriram gmail inbox tj. sanduce, vezu sam koristio svoj wifi. Konekcija normalno radi sa operom, njegovim brosverom itd.
Ja mislim da sam nesto zeznuo server profi maila ako postoji jer sam pokusavao neke krekovane verzije prvo pa onda original verzije koje sam preko jednog kygena i uspeo registrovati ali dzabe neadi.
Probacu ponovo nekad ako budem imao vremena da uradim reset pa mozda posle toga proradi.
Citao sam na ipmartu da se je profimail na puno njih poceo rusiti.
Ja mislim da sam nesto zeznuo server profi maila ako postoji jer sam pokusavao neke krekovane verzije prvo pa onda original verzije koje sam preko jednog kygena i uspeo registrovati ali dzabe neadi.
Probacu ponovo nekad ako budem imao vremena da uradim reset pa mozda posle toga proradi.
Citao sam na ipmartu da se je profimail na puno njih poceo rusiti.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
toda81, pa jedino da mi posaljes tu krekovanu verziju koja kod tebe radi pa da probam i nju.
mare-ss, to je vec podeseno. Sumnjam i ja da mozda nije nesto do gmail naloga da se to treba nesto podesiti ?
Ma da dodju hladniji dani da malo smanjim posao pa mu sleduje jedan reset pa cu posle ponovo pokusati.
Uh reset, ko da prepisuje i kopira razne beleske
.
mare-ss, to je vec podeseno. Sumnjam i ja da mozda nije nesto do gmail naloga da se to treba nesto podesiti ?
Ma da dodju hladniji dani da malo smanjim posao pa mu sleduje jedan reset pa cu posle ponovo pokusati.
Uh reset, ko da prepisuje i kopira razne beleske

- toda81
- Prijatelj foruma
deksicom, javi mi se na pp i daj email i saljem ti moj profi mail.Sto se tice hard reseta za mene je to bila zajebancija i "macji kasalj".Ko ima hackovan tel i malo maste moze sve da sacuva i da se ne zeza sa podesavanjima.Vec sam par puta pisao o tome gde se sta nalazi u systemu i kako se mogu sacuvati ti fajlovi i samo posle vretiti jednostavnim kopiranjem fajlova na isto mesto odakle su uzeti.
Slazem se da trebas d aprobas i preko gprs-a da osvezis mail u profi mail-u
Slazem se da trebas d aprobas i preko gprs-a da osvezis mail u profi mail-u
Note IV N9100 dual