Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS6,7,8.0 i 8.1 (S60v2)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Ja bih dodao jos dva programa koja su simpaticna , ali ne i neophodna:
MobileSearchv2.06S60 - slicno kao search u windows-u
df minutes - malo prosiren log, to jeste skuplja podatke na mesecnom niou o saobracaju..

e sada da pitam za dve igre nisam nigde uspeo da nadjem za 6630, u pitanju su igre sa pc-a:
colonization
N&S (NORTH & SOUTH)

ne znam da li postoje, tj. pitam vas

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14

Post od Ertan »

bela napisao:ne znam da li postoje, tj. pitam vas
Mislim da ne postoje, ali skoro sigurno da postoje slicne igice za mobilni. Ima igrica za mobilni koje su pandan nekim igricama sa PC-a (kao sto su NFS, Fifa, Sims itd) ali vecina firmi koje se bave proizvodnjom igrica za PC ne pravi igrice za mobilne. I tesko da ces na taj nacin naci ono sto trazis.

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

bela, Ako volis da igras igrice na telefonu sigurno bi ti bilo zanimljivije da stavis neku igru sa ngage-a. Prosto je neverovatno kakva je grafika...Ja igram Call od Duty - potpuno isto kao na kompu, naravno samo malo losija grafika... 8)

Evo pogledaj screenshoot

Slika

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

E ajde pomoc treba mi neka aplikacija za zakljucavanje slika,evo ja se vratio sa mora i toliko sam se odvikao od kompa da sam zaboravio da kucam na tastaturi, :lol: :D A bre nisam tu 15dana vi se napisali ko za 3god,treba ce mi ceo dan da iscitam sve sta se ispisali :o :blinky:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Migital.Smart.Guard.Pro.v3.00, mada sigurno ima i boljih resenja.
p.s. ovaj program , a mislim i slicni onemogucavaju da se vide fajlovi u galeriji, i na file menadzeru na telefonu, ali recimo ako imas fe explorer i dalje mozes da nadjes te slike, mislim da je to zato sto ih pretvori u hidden...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

Ertan, a koji bi to program za komp mogao da bude (prebao sam vegas ali ne cita 3gp)
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

bela, e hvala ti puno,ma meni je vazno da niko ne moze da vidi slike u galeriji. ;) ;)Evo skinuo sam i odlicno radi,trebao sam da se pomucim malo na google ali sam ga nasao.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Pavle
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 28. Sep 2004. 04:20
Kontakt:

Post od Pavle »

Cudo da niko nije rekao nesto vise o programima koji koriste telefon kao daljinac za komp...

Zna li neko vise o tome, to mi treba kao zednom vode...
N80

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Pavle, Puppet Master i Control Freak su programi koji omogucavaju kontrolu kompa preko BT-a ..... meni licno se vise vidja ovaj drugi ali probaj oba...

pozdrav...

Pavle
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 28. Sep 2004. 04:20
Kontakt:

Post od Pavle »

Cuo sam za njih i pre, ali na N80 nece da rade...Odnosno kada probam da ih instaliram, dobijam sistemsku poruku kako nisu podrzani???
N80

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pavle, koliko sam videla, jos nije izasao taj program za OS9.1...malo sacekaj...napravice i to... 8) :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dotore
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 12:03
:: Samsung Galaxy S III
:: Samsung Omnia i900

Post od Dotore »

Hello ! Pratim forum odavno ali se prvi put javljam. Imam 6681 i instalirao sam MumSMS ali pri pokretanju aplikacije otvara mi se samo prozor na kome stoji OBRNUTI IMENIK i brojevi telefona u kontaktima. U opcijama u prozoru postoji samo IZLAZ iz apl. Da li mi neko moze pomoci, hvala... :unsure:
Samsung Galaxy S III

Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

Tačno dotore,sličan slučaj...Kad uđete u MumSMS ako imate pass,pritisnite cancel i ulazite u Reversal Phonebook...Zna li ko nešto više o tome?

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Ajd da postavim pitanje ovde da ne otvaram novu temu zbog toga.

Zeza me PowerMP3. Neke pesme mi uopste ne vidi. Provalio sam da moraju biti u Sounds ali cak neke i kad stavim tamo, on ih ne vidi. Nisu wma, proverio sam. Pokusao sam da provalim da li se po necemu razlikuju u odnosu na ostale ali ne vidim nista zbog cega bi one bile posebne. Jel zna neko o cemu se radi?
Btw, jel moguce nekako da ubacujem pesme iz samo jednog foldera. Nervira me to sto mi se pesme pomesaju sa ostalim MP3 fajlovima pa onda moram da probiram sta su pesme a sta nisu kad ubacujem u play listu a imam i dosta pesama i dosta zvukova pa me to malo nervira. Stavim ja sve pesme u jedan folder ali dzaba, kad idem na "Add songs" prikaze mi sve MP3 fajlove. :angry:

noodle, automatsko zakljucavanje tastature mozes ukljuciti pomocu programa SmartProfiles, mozes cak podesiti posebno za svaki profil da li ce ti se tastatura zakljucati ili ne. Mada, ako neces koristiti sve opcije koje nudi program, mislim da je bezveze ubacivati ga samo zbog toga. Verujem da postoji neki specijalizovani mali programcic samo za to. Pricekaj da dodje ninolina, ona uvek ima resenje kada je software u pitanju :wink:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

I meni ponekad,kad dodajem jos mp3-ova,ne ucita sve pesme,mislim da je to bug u programu,jer su naravno sve iste ali recimo kad ubacim nesto od novih one se ne pojave pa kad otvorim rucno da dodam preko Add sound,markiram pesme koje mi trebaju,da nisu neki levi tonovi i slicno,i tako u par poteza ubacim ono sto on nije hteo sam!
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

vlajche, ja razlicite albume snimim u razlicite direktorijume, pa onda idem "open songs" pa "options", "select folder" i onda biram folder .... ne vidim sta tu moze da bude problem ..... ili te ja nisam razumeo...

pozdrav...

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

b_udder, skontao sam to sinoc nakon sto sam poslao onaj post :oops:
Nego zezalo me je to sto kad kliknem prvi put na options imam add songs i tu mi se pojave svi zivi mp3 fajlovi. A tek tada kad pritisnem na options pojavi mi se "select folder".

Lomnica_city, nismo se razumeli. Meni se uopste ne pojavljuju pesme u PowerMP3-u kad pritisnem na Add song. Odem recimo u FExplorer, pogledam u neki folder u kome je muzika, pesma je tamo isto kao i sve druge. Odem u Power MP3, idem na Add songs i te pesme nema, jednostavno ne postoji, ne mogu nikako da je markiram, ubacim, bilo sta! :cry:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

vlajche, definitivno je problem u tim mp3 fajlovima, probaj da ih prepakuješ pomoću nekog programa, sigurno će raditi. Moguće je i da je u pitanju DRM zaštita. Raspakuj ih u wav pa ih ponovo konvertuj u mp3, trebalo bi da pomogne. Nego, jesi li probao da ih reprodukuješ iz Nokia Media Player-a?

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

vlajche, meni su na jednoj pesmi bila velika slova .MP3 , i zato nije hteo da mi uchita... Samo sam je convertovao u .mp3 (malim slovima) i phone je pronashao... :wink:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

vlaki, upravo sam to hteo da kazem :) ..... dakle, vlajche, proveri da ti mozda nije .MP3 (velikim slovima)

pozdrav...

Odgovori