Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS6,7,8.0 i 8.1 (S60v2)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Ja bih dodao jos dva programa koja su simpaticna , ali ne i neophodna:
MobileSearchv2.06S60 - slicno kao search u windows-u
df minutes - malo prosiren log, to jeste skuplja podatke na mesecnom niou o saobracaju..
e sada da pitam za dve igre nisam nigde uspeo da nadjem za 6630, u pitanju su igre sa pc-a:
colonization
N&S (NORTH & SOUTH)
ne znam da li postoje, tj. pitam vas
MobileSearchv2.06S60 - slicno kao search u windows-u
df minutes - malo prosiren log, to jeste skuplja podatke na mesecnom niou o saobracaju..
e sada da pitam za dve igre nisam nigde uspeo da nadjem za 6630, u pitanju su igre sa pc-a:
colonization
N&S (NORTH & SOUTH)
ne znam da li postoje, tj. pitam vas
Mislim da ne postoje, ali skoro sigurno da postoje slicne igice za mobilni. Ima igrica za mobilni koje su pandan nekim igricama sa PC-a (kao sto su NFS, Fifa, Sims itd) ali vecina firmi koje se bave proizvodnjom igrica za PC ne pravi igrice za mobilne. I tesko da ces na taj nacin naci ono sto trazis.bela napisao:ne znam da li postoje, tj. pitam vas
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
E ajde pomoc treba mi neka aplikacija za zakljucavanje slika,evo ja se vratio sa mora i toliko sam se odvikao od kompa da sam zaboravio da kucam na tastaturi,
A bre nisam tu 15dana vi se napisali ko za 3god,treba ce mi ceo dan da iscitam sve sta se ispisali

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Dotore
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 12:03
- :: Samsung Galaxy S III
- :: Samsung Omnia i900
Hello ! Pratim forum odavno ali se prvi put javljam. Imam 6681 i instalirao sam MumSMS ali pri pokretanju aplikacije otvara mi se samo prozor na kome stoji OBRNUTI IMENIK i brojevi telefona u kontaktima. U opcijama u prozoru postoji samo IZLAZ iz apl. Da li mi neko moze pomoci, hvala... 

Samsung Galaxy S III
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
- Kontakt:
Ajd da postavim pitanje ovde da ne otvaram novu temu zbog toga.
Zeza me PowerMP3. Neke pesme mi uopste ne vidi. Provalio sam da moraju biti u Sounds ali cak neke i kad stavim tamo, on ih ne vidi. Nisu wma, proverio sam. Pokusao sam da provalim da li se po necemu razlikuju u odnosu na ostale ali ne vidim nista zbog cega bi one bile posebne. Jel zna neko o cemu se radi?
Btw, jel moguce nekako da ubacujem pesme iz samo jednog foldera. Nervira me to sto mi se pesme pomesaju sa ostalim MP3 fajlovima pa onda moram da probiram sta su pesme a sta nisu kad ubacujem u play listu a imam i dosta pesama i dosta zvukova pa me to malo nervira. Stavim ja sve pesme u jedan folder ali dzaba, kad idem na "Add songs" prikaze mi sve MP3 fajlove.
noodle, automatsko zakljucavanje tastature mozes ukljuciti pomocu programa SmartProfiles, mozes cak podesiti posebno za svaki profil da li ce ti se tastatura zakljucati ili ne. Mada, ako neces koristiti sve opcije koje nudi program, mislim da je bezveze ubacivati ga samo zbog toga. Verujem da postoji neki specijalizovani mali programcic samo za to. Pricekaj da dodje ninolina, ona uvek ima resenje kada je software u pitanju
Zeza me PowerMP3. Neke pesme mi uopste ne vidi. Provalio sam da moraju biti u Sounds ali cak neke i kad stavim tamo, on ih ne vidi. Nisu wma, proverio sam. Pokusao sam da provalim da li se po necemu razlikuju u odnosu na ostale ali ne vidim nista zbog cega bi one bile posebne. Jel zna neko o cemu se radi?
Btw, jel moguce nekako da ubacujem pesme iz samo jednog foldera. Nervira me to sto mi se pesme pomesaju sa ostalim MP3 fajlovima pa onda moram da probiram sta su pesme a sta nisu kad ubacujem u play listu a imam i dosta pesama i dosta zvukova pa me to malo nervira. Stavim ja sve pesme u jedan folder ali dzaba, kad idem na "Add songs" prikaze mi sve MP3 fajlove.

noodle, automatsko zakljucavanje tastature mozes ukljuciti pomocu programa SmartProfiles, mozes cak podesiti posebno za svaki profil da li ce ti se tastatura zakljucati ili ne. Mada, ako neces koristiti sve opcije koje nudi program, mislim da je bezveze ubacivati ga samo zbog toga. Verujem da postoji neki specijalizovani mali programcic samo za to. Pricekaj da dodje ninolina, ona uvek ima resenje kada je software u pitanju

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
I meni ponekad,kad dodajem jos mp3-ova,ne ucita sve pesme,mislim da je to bug u programu,jer su naravno sve iste ali recimo kad ubacim nesto od novih one se ne pojave pa kad otvorim rucno da dodam preko Add sound,markiram pesme koje mi trebaju,da nisu neki levi tonovi i slicno,i tako u par poteza ubacim ono sto on nije hteo sam!
Pozdrav
Pozdrav

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
- Kontakt:
b_udder, skontao sam to sinoc nakon sto sam poslao onaj post
Nego zezalo me je to sto kad kliknem prvi put na options imam add songs i tu mi se pojave svi zivi mp3 fajlovi. A tek tada kad pritisnem na options pojavi mi se "select folder".
Lomnica_city, nismo se razumeli. Meni se uopste ne pojavljuju pesme u PowerMP3-u kad pritisnem na Add song. Odem recimo u FExplorer, pogledam u neki folder u kome je muzika, pesma je tamo isto kao i sve druge. Odem u Power MP3, idem na Add songs i te pesme nema, jednostavno ne postoji, ne mogu nikako da je markiram, ubacim, bilo sta!

Nego zezalo me je to sto kad kliknem prvi put na options imam add songs i tu mi se pojave svi zivi mp3 fajlovi. A tek tada kad pritisnem na options pojavi mi se "select folder".
Lomnica_city, nismo se razumeli. Meni se uopste ne pojavljuju pesme u PowerMP3-u kad pritisnem na Add song. Odem recimo u FExplorer, pogledam u neki folder u kome je muzika, pesma je tamo isto kao i sve druge. Odem u Power MP3, idem na Add songs i te pesme nema, jednostavno ne postoji, ne mogu nikako da je markiram, ubacim, bilo sta!

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
vlajche, definitivno je problem u tim mp3 fajlovima, probaj da ih prepakuješ pomoću nekog programa, sigurno će raditi. Moguće je i da je u pitanju DRM zaštita. Raspakuj ih u wav pa ih ponovo konvertuj u mp3, trebalo bi da pomogne. Nego, jesi li probao da ih reprodukuješ iz Nokia Media Player-a?
● PRAVILA FORUMA ●