Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS6,7,8.0 i 8.1 (S60v2)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Ninolina :
Probaj Agile Messenger V3.30...ona bi trebalo da radi... Veoma sam srećan!

Ova verzija Ninolina nema yahoo i google zajedno, vec samo yahoo!!A i kad probam da pristupim yahoo nalogu trazi da skinem noviju verziju Agile a kad stisnem cancel izbaci "Unable to connect"...Sve verzije koje imaju i yahoo i google,dakle 3.75,3.76,3.78 nece da se povezu sa google-om i yahoo-om,non stop povezuje i-nista!
P.S. Jesi procitala mail i pm od mene Ninolina,vidim nista nisi odgovorila...

edit:
A evo i dopune poslije istrazivackog rada od nekoliko sati(uspjesnog) :D

Nasao sam odlican messenger za N 70,a to je IM+ 5.50 for symbian s60 v2
Posto mi ni jedan Agile nije funkcionisao,a ovaj program mi mnogo bolje izgleda,evo za nekoliko sati koriscenja sam odusevljen,ima Google,MSN,ICQ,Yahoo,AOL,Jabber...sve u jednom i radi super...
Preporuka svima sa OS 7 i OS 8.1

And1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 00:05

Post od And1 »

Da li neko mozda ima neku noviju verziju smart movie-a? Ja sam imao nekoliko stare, ali sad ne rade. Ako ima neko neku noviju verziju neka mi posalje na alek_and1@yahoo.com :D

M@F&J@$
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 21:35

Post od M@F&J@$ »

Da li neko zna za neki karaoke plejer na telefonu? I da li moze na tom karaoke plejeru (ako postoji) da se pustaju .kar fajlovi sa kompa? Hvala unapred.

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Imas Hannah.Woodward.My.Karaoke.v1.00.S60.SymbianOS.Retail-EViLPDA.sis , a sada kako radi moraces sam da proveris, mozda postoji i novija verzija. Pozdrav

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Symot.PictureSMS.v1.00.S60v2.SymbianOS

Send pictures of any format via SMS. Let it be jpg, gif, bmp or png, send them all as picture messages.

Slika

Send pictures of any format via SMS. Let it be jpg, gif, bmp or png, send them all as picture messages.

Steps:

1. Create/ Draw a picture of 72 pixel width and 28 pixel height using any picture software such as Adobe photoshop, Microsoft paint etc and save it as gif, jpg, bmp or png.

2. Transfer this picture to the phone via USB or bluetooth or Infrared and save it in phone gallery (c:\nokia\images in phone memory or e:\images in memory card).

3. Open Symot PictureSMS and select this picture and hit forward to send it as SMS picture message.

Note: Picture can be of the size which are multiples of 72x28 like 144x56, 216x84, 288x112 etc and formats such as gif, jpg, bmp or png. But for best clarity, monochrome pictures of 72x28 pixel size is preferred.

Creating monochrome 72x28 pixel pictures in Adobe Photoshop

Open Adobe Photoshop and hit New under File menu. Set the width as 72 pixels, height as 28 pixels and the mode as Bitmap. Zoom In the picture canvas so that it will be easier for you to draw. Draw your picture and save as bmp (windows), png or gif.

Creating monochrome 72x28 pixel Pictures in Microsoft Paint

Open Start > Programs > accessories > Paint on your computer (Windows Operating System). Hit Image > Attributes and set the image width as 72 pixels and height as 28 pixels. Hit View > Zoom > Large size to Zoom In the picture canvas. Draw your picture and save it as Monochrome Bitmap or gif, jpg, bmp or png.

Enjoy Symot PictureSMS!!

Compatiable Devices
Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6600, Nokia 6620, Nokia 6630, Nokia 6670, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 7610, Nokia N70, Nokia N72, Nokia N90
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

SMTSoftware SFManager v1.0 S60 SymbianOS

Slika

If you are a professional user and you need full access to your file system, SFManager is just for you! With our application you can view your mobile device''s file system, search files, edit them and send to other devices. In addition, you can create tabs, which make viewing your files even more comfortable. Complete with a nice GUI and comfortable key shortcuts, working with SFManager is pure pleasure.

Functions:
- viewing the mobile device's filesystem,
- internal ASCII and HEX editors!, - using tabs for viewing filesystem content,
- creating/ removing/ renaming files and folders,
- viewing and changing the attributes of files and folders,
- copying/ moving files and catalogs,
- sorting viewed files and catalogs,
- using mask for faster movement in files/catalogs list,
- simple and advanced search,
- sending files to other mobiles devices using their built-in mechanisms.

Nokia devices compatible with "SFManager"

Nokia 3230
Nokia 6620
Nokia 6680
Nokia 7610
Nokia 6260
Nokia 6630
Nokia 6681
Nokia 6600
Nokia 6670
Nokia 6682
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Ha,ova varijanta sa Symot.PictureSMS.v1.00.S60v2.SymbianOS
je simpaticna..ima li ko sta novo dobro...?Zbilja da li ima neka dobra aplikacija koja omogucava da slika na pozadini bude preko cijelog ekrana a ne samo u temi,tj na 2/3 ekrana...?

bela
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od bela »

Epocware HandyZip 1.03_S60_Full
Open, extract and create zip archives on your phone with Handy Zip application for Nokia S60 smartphones.

Slika

Handy Zip program for Nokia S60 smartphones is necessary for all people who receive messages via e-mail on the smartphone. With Handy Zip installed on your phone, you can easily open a zipped attachment directly from Messaging application and view/modify the files inside it. Without this application you can't check what is inside .zip archive you received with the message. Just imagine what will happen if important document is not read in time.
Compress sending files into .zip archive and size of your message will dramatically decrease. Less size of message means less time to send it and less Internet traffic bills. Handy Zip also helps you organize your messages. You can send several files zipped in one attached to your e-mail instead of many.
Keep more information on your phone with Handy Zip program for Nokia S60 smartphones. Compress unused files and save more new documents or images on the freed space. Compression is very easy and fast. When you need you will quickly extract these files. Download zip archives from the Internet and extract them directly on your phone.

Organize and backup files on your smartphone using zip archives with Handy Zip application for Nokia S60 smartphones!
Languages supported
English, Finnish, Hungarian, Italian, Norwegian, Polish, Slovenian, French, German, Croatian, Spanish, Serbian, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Swedish, Turkish, Arabic, Czech, Danish, Dutch, Grek

bela
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od bela »

WildPalm.ZipMan.2.5.SymbianOS.S60
File Compression Manager for your phone! Use ZipMan to open received compressed .Zip files, or to compress files before sending via Email for faster transfer
Slika
Features:

- Open .Zip files from Inbox
- Automatically open documents stored in .Zip files
- Create new .Zip files to send via Email
- Add photos, ringtones, memos, attachments and any other files to new .Zip files
- Archive Browser - store archives on your phone and use the archive browser to open when required
- Media Browser - select multiple images, sound or videos and add to archive in one step
- Encryption support - Add a password to a zip file, or open zip files which are already encrypted
- Send new or existing .Zip files via Ir, Bluetooth or Email
- Send any file stored in the .Zip file via Ir, Bluetooth or Email
- Support for additional archive types - seamlessly open .Rar, .Tar or .Gzip files from within ZipMan or from Inbox
- Extract files from archives directly to Memory Card
- Send application trial to a friend via Bluetooth
- Full on-line help
- Free trial

New in v2.5:

- Full folder support for new and existing archives
- Add folders from internal or external memory is a single step
- Existing archives can now be edited, to add or remove files or to add a password

Now available in the following languages:

English, Italian, French, German, Spanish, Portuguese, Slovene, Turkish, Norwegian, Finnish, Greek, Dutch, Polish, Swedish, Czech, Russian, Maltese, Chinese (Simplified), Romanian, Hebrew, Farsi, Hungarian, Serbian, Slovak

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

mislim da nije ali se izvinjavam se ako je vec bilo...treba mi neki anti virus prog...imam symantec security,koliko je dobar?ako neko misli da ima bolji nek posalje na pp ili jednostavno napise ovde...

unapred hvala :lol:
Blackberry 9700

zaro
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 30. Dec 2006. 07:34

Post od zaro »

Naleteh na programcic Camera Magica pa me zanima ima li ko isksutva sa istim?? Kao da pruza dodatne mogucnosti za slikavanje pa mi se cini interesantnim

@Ninolina moze li na PM mnote da dobijem?

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 24. Mar 2006. 00:56

Post od sony »

Kako se zove onaj program sto zakljuca tast. telfona, pa se moze otkljucati sifrom koju ja hocu da mi ne moze niko "caprkati" po tel?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

sony, imaš, na primer, Handy KeyLock v1.02...a možeš i da probaš Smart Settings 1.14...i on ima pored drugih korisnih opcija i prečica, i tu funkciju zaključavanja tastature... :wink: :)

M@F&J@$
Novajlija
Novajlija

Post od M@F&J@$ »

Zasto kad snimim kamkoderom i pustim na kompu sve ide ubrzano? :unsure: Ako neko ima kamkoder (normalan) neka postavi adresu na kojoj da skinem. Unapred hvala

bela
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od bela »

Ja koliko se secam koristio sam ETI kamkoder, i secam se da zavisno od profila koji sam koristio snimak je bio ubraz ili ne(normalan ili ne), tako pokusaj malo da eksperimentises sa profilima, mada posle mlacenja sa svim tim kamkoderima skapiro sam na kraju da je onaj sto je ugradjen na fon najbolji... Pozdrav
6630

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

E ljudi, sto rece Cegevara, da li neko zna na koji nacin da slika bude preko celog ekrana, kao sto je to npr. kod SE telefona?
Hvala!

Pozdrav! 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Doolentije, pa eto ja znam da nema takvog programa, ali smo već više puta o ovome pisali... Bezbroj puta se ponavljamo... :wacko:

M@F&J@$
Novajlija
Novajlija

Post od M@F&J@$ »

Koji je najbolji anti-virus? Adresu napisite molim vas :wink: Ja koristim neki netqin. Ali taj anti-virus koji napisete molim vas da ima update. :roll: :roll: :roll: :roll:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Procitaj prvo pravila foruma covece,nema adresa ka piratskim aplikacijama,a skoro svi antivirusi za koje znam su komercijalni pa posto nisi naglasio da hoces besplatnu aplikaciju... koristi Google!!
Pozdrav 8)

Djera
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 13:17

Post od Djera »

dobro,da mi je znati koliko vas administratora i moderatora koristi legalan(citaj:placen) software.Verovatno niko.A ovamo kao necemo pirateriju.Ja imam 30 godina i nikad nisam kupio legalan software(a koristim kompijutere od '85-te) i to ne zato sto mi je zao para,vec zato sto mi uz taj software ne dobijamo nista.Ako vec hoce da ga platim onda hocu sve na srpskom(i sofware i podrsku)!!!!
nokia n80

Odgovori