Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Evo i meni radi odlicno, kod mene je smart settings. Bas mi je ono koliko toliko olaksao zivot po pitanju sitnica.

A koja je razlika u tim modovima ili je samo drugi naziv ?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Samo drugi naziv. Mada to mozes i sam da odradis, cak je na jednom forumu kome ime ne smem da kazem zbog wareza i objasnjen sam postupak da mozes da stavis sta god zelis da pishe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Ma meni ne smeta sta god da pise samo da radi

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

miodrage, istu tu funkciju vrsi aplikacija koja imaju svi symbian 3rd telefoni Connection Menager.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Jeli iko probao potpisivanje aplikacija na telefonu? Ima onaj program sto isto radi potpisivanje kao i na racunaru. Negde sinoc naletio na njega, mrzi me sad da ga trazim alicinimi se da imaju dva razlicita koji rade isti posao. Zvuci zgodno
I jeli iko radio sa programom Python. Radi se kao o nekoj aplikaciji koja sluzi za programiranje i s kojom mozes raditi neke odredjenee programe.. Navodno jako mocan program.. evo ovde par klipova o njemu http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type= a kad budem imao vremena malo cu se probati pozabavit s njim.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

napalm death ja pristupam sistemskim fajlovima preko Python programa, nisam nista drugo raido preko njega, sertifikovanje aplikaicija preko telefona bi trebalo da ti radi bez problema, samo moras neke fajlove da stavljas u neke foldere... meni je mnogo jednostavnije da to uradim preko kompa.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

a sistemskim fajlovima telefona ili kartice ? a za ovo potpisivanje preko mobitela znam da treba da prebacim sertifikat i kljuc nego onako pitam, nisam znao inace da i to postoji..

Montenegrino
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 19:19

Post od Montenegrino »

kljun, ima li sad koji nacin da se aplikacija signuje,jer proradilo ono od ranije preko onoga sajta,waljda se placa nesto???

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Davno je proradilo ali se i odavno placa. Napravi sertifikat kod kineza. Imas temu o tome.

Eego, sinoc ja na ovom programu Smart Settings stavljao neke programe kao precice. E sad ima ona lista komplet programa i onda ispod ide lista kao skriveni programi. Ja ih jedno desetak stavim na listu pa da ih mogu pokrenuti da vidim cemu sluze. Koji god sam pokrenuo ili samo udje i izadje, ili crna podloga. Jeino ima neki GPS navigacija, trazi neku konekciju, neke mape nesto.. mislim nidje veze.

E posle toga kada zatvorim telefon ne pise mi da zakljucam tastaturu, a inace treba, ja da ga ugasim ono nece.. znaci sve radi ali eto to zakljucavanje nista i ne reaguje n tipku za gasenje. Ja izvadim bateruju pa upalim fon i sad je kao sve ok. nisam primetio da ne nesto kako ne reba.

Evo screenshot-ovi par programa koji su bili na listi:

Slika

Slika

I jos ovaj jedan:
Slika

Ima njih jos, ovo su samo neki. Po nazivu ja ni za jedan ne znam cemu sluzi.

kisinjo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 19. Dec 2007. 22:39

Post od kisinjo »

Pomagajte narode!!!
Ne mogu da potpisem RotateMe za N95, kad pokusam izbaci mi "FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x200087b5 )"!!!
Probao sam vise verzija da potpisem ali ne uspeva, uvek mi isto ispisuje!!!!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Te verzije sto pokusavas su vec koriscene s nekim drugim mailom. Zato ti i izbacuje da se ne podudara sa tvoim mailom.

kisinjo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 19. Dec 2007. 22:39

Post od kisinjo »

to onda znaci da moram da nadjem neku drugu verziju!!!!??? Ne znam vise koju verziju da probam! Ako neko ima neku verziju potpisanu bio bi mu jako zhvalan!!!!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Ne moze neko potopisati za tebe.. moras ti na svoj IMEI. Malo potrazi ima negde nepotpisane netaknuta RotateMe v2.0 ia n95. Ja sam bas trazio da potpisem i jedva nasao. Probaj na mobile9.com

EDIT: ima li neki sis ili korisniji prgram za hakiranje preko BT. Ja skinuo ovaj BT hak kad ono isti kao i jedan sto sam koristio jako davno na k750.. ukratko vise nego glup i beskoristan.. moze se ono na njemu tu i tamo nesto odraditi ali jako puno baguje, koci a i veza se treba uspostaviti sa dozvolom od onoga koga treba uhakovati.. cak mi je ime telefona error nebil neko naseo ali nista.. od samsunga, SE, LG itd itd telefona nista nisam uspeo.. ocito me svi odbili.. probao sam ja na svom k750 i radi donekle ali kao stop rece, neretko baguje

pa imal sta po tom pitanju

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

napalm death, Super Bluetooth Hack v1.08 Ovo sam licno isprobao na Sljamsungu, na SE, i na nekim Nokiama. Odmah da se razumemo, nemas pristup svemu. Ja poruke nigde nisam uspeo da iscitam, kao ni imenik, ali sam ladno uspeo da zovem sa tudjeg telefona. Drugo, da bi program radio, ti moras da se uparis za zrtvom.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

M dobro.. imam neka dva na telefonu za takve stravi, slicni su i oba su u javi.. ali misleo sam da ima nesto konkretnije ali ipak po tom pitanju za sad nista.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

miodrage, ja na svojoj N73 imam taj program i kad se uparim sa bilo kojim SE telefonom, znaci bukvalno mu sve ispreturam po telefonu, mjenjam jezik menija, saljem poruke, citam poruke, pozivam, gasim gai jos dosta drugih stvari..... :D :D :D 8) 8) 8)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ovo bi mozda trebalo u drugu temu ali posto nisu obicne igrice nego aplikacije koje koriste accelerometer(znaci rade samo sa N95, N95 8gb, N82) stavicu ih odje...a i jako su interesantne :)

Mirage Money Great Motion controlled Game

Slika Slika

Znaci igra pored akcelerometra moze da koristi i kameru telefona(kao sto je na prvoj slici prikazano) a moze da koristi i virtuelni prostor(kao sto je prikazano na drugoj slici).
E da, cilj igre je uhvatiti sto vise novčića, zlatni vrijede vise od srebrnih :)

MosKillTo 3D Game [Fully Powered by N95 Accelerometer]

Slika

Druga igra je poznata od ranije ali sad je to skroz nesto drugacije uz pojavu akcelerometra :) ova igra ne koristi kameru.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Mandats
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 06. Apr 2008. 23:26

Post od Mandats »

Ljudi imam nokiu E61i,i zanima me gde mogu da nadjem neki program koji bi mi zastitio fajlove....a pored toga zanima me zbog cega nece fon da instalira neke programe,stalno mi nesto govori za sertifikat(kao da je istekao-vracao sam ga i u ranije datume ali nece)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Ako pise sertifikat error nda sertifikat nije napravljen.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ako pise CERTIFICATE EXPIRED onda mora raditi to sa vracanjem datuma, pokusaj ostaviti datum a samo vrati na 2007. godinu i vjerovatno ce moci ako je to u pitanju. A ako pise nesto drugo a odnosi se na sertifikat onda moras ubaciti svoj sertifikat u program a o tome ima vec tema. pozz

Odgovori