Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- napalm death
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak
Jeli iko probao potpisivanje aplikacija na telefonu? Ima onaj program sto isto radi potpisivanje kao i na racunaru. Negde sinoc naletio na njega, mrzi me sad da ga trazim alicinimi se da imaju dva razlicita koji rade isti posao. Zvuci zgodno
I jeli iko radio sa programom Python. Radi se kao o nekoj aplikaciji koja sluzi za programiranje i s kojom mozes raditi neke odredjenee programe.. Navodno jako mocan program.. evo ovde par klipova o njemu http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type= a kad budem imao vremena malo cu se probati pozabavit s njim.
I jeli iko radio sa programom Python. Radi se kao o nekoj aplikaciji koja sluzi za programiranje i s kojom mozes raditi neke odredjenee programe.. Navodno jako mocan program.. evo ovde par klipova o njemu http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type= a kad budem imao vremena malo cu se probati pozabavit s njim.
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
napalm death ja pristupam sistemskim fajlovima preko Python programa, nisam nista drugo raido preko njega, sertifikovanje aplikaicija preko telefona bi trebalo da ti radi bez problema, samo moras neke fajlove da stavljas u neke foldere... meni je mnogo jednostavnije da to uradim preko kompa.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- napalm death
- Mobil manijak
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 19:19
- napalm death
- Mobil manijak
Davno je proradilo ali se i odavno placa. Napravi sertifikat kod kineza. Imas temu o tome.
Eego, sinoc ja na ovom programu Smart Settings stavljao neke programe kao precice. E sad ima ona lista komplet programa i onda ispod ide lista kao skriveni programi. Ja ih jedno desetak stavim na listu pa da ih mogu pokrenuti da vidim cemu sluze. Koji god sam pokrenuo ili samo udje i izadje, ili crna podloga. Jeino ima neki GPS navigacija, trazi neku konekciju, neke mape nesto.. mislim nidje veze.
E posle toga kada zatvorim telefon ne pise mi da zakljucam tastaturu, a inace treba, ja da ga ugasim ono nece.. znaci sve radi ali eto to zakljucavanje nista i ne reaguje n tipku za gasenje. Ja izvadim bateruju pa upalim fon i sad je kao sve ok. nisam primetio da ne nesto kako ne reba.
Evo screenshot-ovi par programa koji su bili na listi:

I jos ovaj jedan:

Ima njih jos, ovo su samo neki. Po nazivu ja ni za jedan ne znam cemu sluzi.
Eego, sinoc ja na ovom programu Smart Settings stavljao neke programe kao precice. E sad ima ona lista komplet programa i onda ispod ide lista kao skriveni programi. Ja ih jedno desetak stavim na listu pa da ih mogu pokrenuti da vidim cemu sluze. Koji god sam pokrenuo ili samo udje i izadje, ili crna podloga. Jeino ima neki GPS navigacija, trazi neku konekciju, neke mape nesto.. mislim nidje veze.
E posle toga kada zatvorim telefon ne pise mi da zakljucam tastaturu, a inace treba, ja da ga ugasim ono nece.. znaci sve radi ali eto to zakljucavanje nista i ne reaguje n tipku za gasenje. Ja izvadim bateruju pa upalim fon i sad je kao sve ok. nisam primetio da ne nesto kako ne reba.
Evo screenshot-ovi par programa koji su bili na listi:

I jos ovaj jedan:

Ima njih jos, ovo su samo neki. Po nazivu ja ni za jedan ne znam cemu sluzi.
- napalm death
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak
Ne moze neko potopisati za tebe.. moras ti na svoj IMEI. Malo potrazi ima negde nepotpisane netaknuta RotateMe v2.0 ia n95. Ja sam bas trazio da potpisem i jedva nasao. Probaj na mobile9.com
EDIT: ima li neki sis ili korisniji prgram za hakiranje preko BT. Ja skinuo ovaj BT hak kad ono isti kao i jedan sto sam koristio jako davno na k750.. ukratko vise nego glup i beskoristan.. moze se ono na njemu tu i tamo nesto odraditi ali jako puno baguje, koci a i veza se treba uspostaviti sa dozvolom od onoga koga treba uhakovati.. cak mi je ime telefona error nebil neko naseo ali nista.. od samsunga, SE, LG itd itd telefona nista nisam uspeo.. ocito me svi odbili.. probao sam ja na svom k750 i radi donekle ali kao stop rece, neretko baguje
pa imal sta po tom pitanju
EDIT: ima li neki sis ili korisniji prgram za hakiranje preko BT. Ja skinuo ovaj BT hak kad ono isti kao i jedan sto sam koristio jako davno na k750.. ukratko vise nego glup i beskoristan.. moze se ono na njemu tu i tamo nesto odraditi ali jako puno baguje, koci a i veza se treba uspostaviti sa dozvolom od onoga koga treba uhakovati.. cak mi je ime telefona error nebil neko naseo ali nista.. od samsunga, SE, LG itd itd telefona nista nisam uspeo.. ocito me svi odbili.. probao sam ja na svom k750 i radi donekle ali kao stop rece, neretko baguje
pa imal sta po tom pitanju
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
napalm death, Super Bluetooth Hack v1.08 Ovo sam licno isprobao na Sljamsungu, na SE, i na nekim Nokiama. Odmah da se razumemo, nemas pristup svemu. Ja poruke nigde nisam uspeo da iscitam, kao ni imenik, ali sam ladno uspeo da zovem sa tudjeg telefona. Drugo, da bi program radio, ti moras da se uparis za zrtvom.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- napalm death
- Mobil manijak
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Ovo bi mozda trebalo u drugu temu ali posto nisu obicne igrice nego aplikacije koje koriste accelerometer(znaci rade samo sa N95, N95 8gb, N82) stavicu ih odje...a i jako su interesantne
Mirage Money Great Motion controlled Game

Znaci igra pored akcelerometra moze da koristi i kameru telefona(kao sto je na prvoj slici prikazano) a moze da koristi i virtuelni prostor(kao sto je prikazano na drugoj slici).
E da, cilj igre je uhvatiti sto vise novčića, zlatni vrijede vise od srebrnih
MosKillTo 3D Game [Fully Powered by N95 Accelerometer]

Druga igra je poznata od ranije ali sad je to skroz nesto drugacije uz pojavu akcelerometra
ova igra ne koristi kameru.

Mirage Money Great Motion controlled Game

Znaci igra pored akcelerometra moze da koristi i kameru telefona(kao sto je na prvoj slici prikazano) a moze da koristi i virtuelni prostor(kao sto je prikazano na drugoj slici).
E da, cilj igre je uhvatiti sto vise novčića, zlatni vrijede vise od srebrnih

MosKillTo 3D Game [Fully Powered by N95 Accelerometer]

Druga igra je poznata od ranije ali sad je to skroz nesto drugacije uz pojavu akcelerometra

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- napalm death
- Mobil manijak