Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Sensei, mislim da ta aplikacija nece raditi na telefone koji nemaju fp1 ili fp2 .

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Da da milann, telefon mora da ima minimum fp1 da bi radila ova aplikacija. Zaboravio sam to da napomenem.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sensei, hvala, znam za ovaj program unazad mesec dana, ali nazalost FP1 mi fali. Pozdrav
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

treba mi sledeci program:

recimo kada restartujem telefon (postavljena je thema je ona "nokia" originalna) udjem u Resco Photo Viewer i proverim koliko mi je slobodno rama, pise da je oko 15 i nesto MB.. skoro 16.. ali vremenom kolik koristim telefon nakon mozda dva sata aktivnog koristenja bilo cega, pogledam i kaze da m je slobodno oko 8MB.. znaci staln nesto zaostaje i ostane u RAM memoriji i ako nije ni jedan program aktivan... naravno, sto manje rama sve mi sporiji telefon.. nekad se mozda vrati na 12MB a nekada spadne i na 5MB

pa imal neka aplikacija koja totalno oslobadja ram od svega, da ne moram stalno restartovati telefon

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

mozhesh da probash sa memoryup ali memory leakage je generalni problem i tu ne mozhe bash mnogo da se uradi . btw izashao je novi fs caller .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

ima li neki program kojim mogu da snimam zvuk s radia?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Nema takvog programa za symbian s60 ...a ne bi bilo lose da postoji...napalm death, trebalo bi da nakon restarta i nijedne aktivne aplikacije imas bar 20mb
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Sale_M, kada imam onu nokia temu, posle restarta imam slobodno oko 15mb ali to je u samom programu Resco Photo Viewer koji i sam zauzima nesto MB.. znaci ne mogu nikako proveriti koliko imam slobodno stvarne memorije jer moram uci u neki prog i slicno

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

napalm death, koristi handy taskman, on uopste ne opetrecuje memoriju i pokazuje tacno stanje. :wink:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Imas super program za to zove se Handy taskman i sa njim mozes da pogasis sve aktivne aplikacije a i pokazuje stvarno stanje kolicine ram memorije.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

evo instalirao sam v1.01 ..posle restarta telefona, na nokia temi pokazuje 18MB slobodno.. cim sam usao malo u galeriju, pokrenuo jednu-dve aplikacije i izasao.. sad mi pokazuje 15.6 MB slobodno.. ali nista ne prikazuje da je ostalo upaljeno.. :dry:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Kupio sam nokiu e65 i sada nikako ne mogu da nadjem par app koje sam imao na n70,a veoma su mi neophodne.Na n70 sam imao Call Cheater koji je kao sto vecina zna sluzio da se u toku razgovora mogu pustati razliciti zvukovi,pa sam cak i ja preko drugih app snimao nesto i posle ubacivao u Call Cheater.E sada meni treba neka takva app za moju e65 pa bih zamolio da mi neko kaze bar naziv posto znam da se linkovi ne mogu pisati,a moze mi i malo vise pomoci na pp.Hvala unapred!Takodje bi mi trebao i YFtp ali ne mogu da ga promadjem nigde.Nadam se da mi nece obrisati ovu poruku
Note IV N9100 dual

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

toda81, postoji program kao i za N70, a zove se Rock Your Mobile CallCheater v1.00 S60v3 SymbianOS 9.1... Rock Your Mobile je firma koja ga pravi i na njihovom sajtu možeš da kupiš ovu aplikaciju... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Kako mi slatko neko brise poruje,svaka mu cast!Takvih poruka ima puno kao sto je ta moja bila,ali ok,mada nije to lepo.Imam e65 i 2 browsera u njemu,mislim na ove fabricke.Problem je u tome sto oni ne mogu da ucitaju wap sajtove tipa wen.ru itd.Mene interesuje da li postoji neka app poput tog tel browsera,jer je meni veoma bitna opcija na tom browseru Find pa u okviru nje Find web addres,find email,find text.Mogu ja operom mini da vadim te direktne linkove,ali nije to to,onako je mnogo lakse i brze.Npr dok sam imao n70 znao sam i da napravim instalaciju za klasicni browser.ali se nisam setio da sacuvam tu instalaciju
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Web browser ti je za HTML sajtove, a Services browser ti je za WAP sajtove. Da bi isao na WAP sajtove, MORAS da se konektujes preko gprswap AP-a kod Telekoma, za Telenor i Vip ne znam.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

@miodrage,uspeo sam tek danas da se konektujem preko onog browsera services na wap sajtove.Primetio sam da ona dva druga web browsera idu samo na web sajtove i html,a ja sam juce pokusauao preko services da se konektujem na wen.ru i nisam mogao pa sam zato mislio da ne rade za wap.Medjutim,danas je na trenutak proradio wen.ru pa sam uspeo da se iskonektujem preko services,tako da sam tek tada video da je problem bio samo do servera,a ne do browsera.Bas mi je nezgodan za pocetak ovaj os9 jer sam navikao da na n70 imam pristup svim systemskim fajlovima
Note IV N9100 dual

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Ne znam jel neko pisao o ovom programu,ali nova verzija me je odusevila
Alon Mp3 Dictaphone
Slika

ALON MP3 Dictaphone for S60 3rd Edition is the first high-quality MP3 dictaphone which also supports AMR and WAV audio formats for recording, phone calls recorder and MP3, OGG, AAC/MP4/M4A, AMR, WAV audio player which supports Internet radio, has 3-Band Parametric Equalizer , hot buttons and M3U playlists.

Now you receive three applications instead of one: voice dictaphone, phone calls recorder and music player! You may easily turn your smartphone into advanced digital dictaphone and start to record lectures, conversations, interviews and phone calls. On the other hand you need not to spend money to music player - with ALON MP3 Dictaphone you can listen to your favourite music in MP3, OGG, AAC/MP4/M4A, AMR and WAV - the most popular audio formats.

AUDIO RECORDER
Two types of gain control besides automatic: during the recording you may adjust the recording level manually by using Joystick as well as you change the volume during listening to music, also you may choose one of four positions of microphone gain before recording. Dictaphone allows you to save lots of memory space by keeping you recordings in MP3 - the most popular audio format.

You may record to any location of your phone including memory card and create new folder. You can move, rename, delete and send your recordings.

PHONE CALLS RECORDER
MP3, AMR and WAV audio formats are supported.
Two types of phone calls recording: automatic and manual.
You may record both to memory card and internal menory.

AUDIO PLAYER
Pause and resume playback during/after incoming calls. You can keep listening to music. You may choose any folder and all subfolders from any location on your phone for playback. Dictaphone gives opportunity to organize your own music library by creating the folders with your favourite tracks. You may choose the different ways of playing the list. You may choose the way of positioning the tracks at the list: showing the beginning or the end.

M3U PLAYLISTS
Dictaphone supports M3U playlists. You may both use Winamp playlists on your smartphone and use playlists created on your smartphone at Winamp.

HOT BUTTONS
You may sign all actions such as play, stop, pause, forward rewind, back rewind, on/off equalizers, switching between playlist and equalizer to hardware buttons.

3-BAND PARAMETRIC EQUALIZER
3-Band Parametric Equalizer for all supported audio formats gives opportunity to adjust playback as you like.
Dictaphone saves your presettings for equalizer. You may adjust playback as you want and don't use equalizer at the next time.

WHAT IS NEW
Auto archive of recorded phone calls.
Expanded support of sample rates for recording (from 8kHz to 48kHz depending on phone model).
Now you may record phone calls without beeps!
Append option for recorded files.
An opportunity of record phone calls in MP3 format.
Bookmarks. Now you may add/edit/delete bookmarks.
Expanded opportunity of loading M3U playlists.
Sleeping time option for playback.
Improved option of choosing play folder.
Full support of Nokia E90.
Free Internet Radio!

Ono sto me je najvise odusevilo je plejer i njegov zvuk,koji je identican zvuku plejera N73 8)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Dobri stari program Nimbuzz je nedavno dobio i symbian verziju pored klasicne java verzije.
Novina je da su konacno omogucili da se koristi i svoj ICQ account, ali i mnogo vaznije, na symbian verziji moze da se koristi i potpuno funkcionalan VOIP !!!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Ljudi zanima me da li ima neki program koji sadrzi gramatiku engleskog jezika,znaci ne recnik nego gramatika...?

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Zna li ko mozda neki alarm ili podsetnik da moze da zvoni svaki drugi dan! Probao sam ih dosta ali ni jedan koliko sam video ne moze da zvoni svaki drugi dan,jedino ako se postavi alarm za svaki dan posebno,ali to nije resenje. Treba mi zbog posla.Ne mogu vise da se budim svaki dan bespotrebno,a kada me jednom probudi ne mogu ziv vise da zaspim.Shvati te me i pomozite! :(
>> N7100 <<

Odgovori