Nije do datuma nego bas pise error, tako da je verovatno do ovog signovanja, sad cu da potrazim o tome da vidim koji je fazon pa cu pokusati. Izludio sam juce trazeci o tim sertifikatima.
Edit: Znaci ladno ne radi onaj kineski sajt, a ja juce kad sam cackao radio je. Pokusa cu posle
@nikoola,reci mi samo koliko vazi taj certifikat kad ga odrade kinezi?Da li vazi samo par dana i za to vreme moras da izsingujes sve app koje hoces ili vazi neograniceno?
Sadasnji sertifikati vaze 3 godine koliko je meni poznato, pa i ti kineski. A i da vaze samo sledecih 24h nije frka, vratis datum na fonu, instaliras, i namestis sve na staro.
Znaci pomocu tih kineskih sertifikata moze da se singuje svaka app?Koliko vidim bitno je da se samo zapamti datum kad su kinezi uradili taj certifikat i samim vracanjem datuma moze se i posle mesec dana singovati neka app
@kljun,hvala ti na lepim vestim!To je super!Trazio sam ja na jednom uk forumu da mi odrade sertifikat,ali taj me je 2 puta preskocio,a nisam bas sitan xexe Moracu da pogledam kod rusa posto vidim da i oni na nekim forumima rade i daju sertifikate
Zavrsih i ja sa onim kinezima, sad samo da sacekam da postave .rar za moj broj. Jos samo da nadjem odakle da skinem onaj program SignSIS.exe posto nisam uspeo sa teme gde je postavljen jer pise da je izbrisan
Skinuo, Danke
Jos samo da sacekam drugove kineze i onda u akciju. Na ovom forumu bas ima super likova, sve probleme koje sam imao oko telefona sam resio
nemaq veze putem telefona ili racunara.. ti dobijes sertifikat i kljuc, njih ubacujes u program recimo SignSIS-GUI i putem njega potpisujes neku aplikaciju
sertifikat je extenzije .CER a kljuc je extenzije .KEY
opostoji aplikacija za symbian telefone koja se instalira na telefonu, ubacis svoj sertifikat i kljuc i na mobitelu potpisujes aplikacija isto kao i na racunaru.. to je dosta zgodno ko nemam pristup racunarima
Posto su danas stigli 400 mesta pre mog broja, bilo mi je dosadno, pa sam uzeo to drugacije da sertifikujem.
Pogledajte malo po netu (i forumu) ima fora kako da se ukloni zastita i ubaci neki fajlic. Posle toga programe signujete preko univerzalnog sertifikata i kljuca bez sifre
Sad mi vise kinezi nisu ni potrebni
Nego, da li je neko instalirao onaj Accelerormeter?
Imam instaliram Phyton, pa njega i na kraju aXYZ i nijedna aplikacija nece da mi radi.
Zna li nego gde gresim? Da li su potrebna dodatna podesavanja?
@nikoola,sto se tice pythona tu ti mogu pomoci.potreban ti je modul da bi ti radile te app na njemu.ali pre nego sto inrtaliras novi modul,obavezno obrisi stari.pretpostavljam da znam ime foruma gde si video to kako se hakuje tel pa posle ne trazi sertifikate,ali mi reci da li je moguce da se to uradi preko tel,posto ja nemam komp?i da li moze npr neko drugi to da mi uradi,a da mu ja posaljem potrebne fajlove iz tel
Da li moze neko da mi napise kako se postavljaju fontovi?na n70 sam to radio tako sto odem na e:/system i tu napravim folder Fonts pa u njega extrahujem zeljeni font,zatim ugasim i upalim tel i font je tu,a font sam menjao tako sto taj folder Fonts preimenujem u Fontsa pa ga obrise i opet restartujem tel i vrati se stari font.sada ne znam kako da postavim font na e65
toda81 napisao:ali mi reci da li je moguce da se to uradi preko tel,posto ja nemam komp?i da li moze npr neko drugi to da mi uradi,a da mu ja posaljem potrebne fajlove iz tel
Nema sanse. Potrebna ti je konekcija telefona i racunara kako bi preko nekog programcica hackovao telefon.
Ubacivanje fajla koji ce da simulira sertifikat, nije problem. ALI... njega treba da ubacis u Resource/ i tamo kreiras novi folder. A to ne mozes ako prvo ne skines zastitu
milann napisao:Nema potrebe da se trazi po netu jer je taj postupak na dva mesta na ovom forumu objasnjeno kako da se to uradi.
Pa ucinilo mi se da sam negde video, pa sam zato i napisao:
nikoola napisao:Pogledajte malo po netu (i forumu)
Imam problem da instaliram Psiloc Ir remote.Uspem da instaliram prva dva fajla,ali treci sign-ovani nikako .Jel zna neko u cemu bi mogao biti problem?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala ti nikoola na odgovoru.ipak cu onda morati da sacekam da mi rusi odrade sertifikat pa da singujem app preko app singsis.nego,zna li neko kako mogu da ubacujem fontove jer ja ne znam kako to ide na os9?
Cisto da napomenem da sam danas video da je izasla univerzalna BINPda aplikacija koja sluzi za signovanje njihovih Unsigned aplikacija koje su momci iz grupe cracknuli.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.