Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

toda81 napisao:,zna li neko kako mogu da ubacujem fontove jer ja ne znam kako to ide na os9?
Po meni je najbolje preko aplikacije Font Router jer daje odlican prikaz, tj. slova ne izgledaju kao da si ih rezao testerom. ;)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

@miodrage , da li to hoces da kazes da preko te app mogu da se singuju sve app i da nije potrebno cekati da ti kinezi odrade sertifikat?ako mozes napisi mi na pp link gde mogu da skinem tu app,posto je to zabranjeno na javnom. @milann ,hvala ti na pomoci.pokusacu da nadjem full tu app

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

toda81, mogu da se sign-uju sve aplikacije koje su krekovane od BINPDA...(a njih ima jako mnogo)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Jao drug,daj pomagaj molim te.Znaci ne trebam da cekad da mi kinezi odrade sertifikate?Mozes li da mi napises na pp direktan link do te app ili da mi je posaljes na mail? // Ja sam na n70 uvek cuvao iz C:/System/Data fajlove Bookmarks1.db i Notepad.dat ,tj bookmarks iz tel browsera i notes.Sada to uopse ne vidim na C:/System/Data da bih te bookmarkse i notes sto sam imao na n70 prebacio sada na e65.ja sam to uvek radio tako jer ne volim da radim backup podatakaka kada radim reset tel.bas dosta fajloua sam cuvao na taj nacin u zip-u.da li postoji nacin da sada iskoristim te fajlove Bookmarks1.db i Notepad.dat ?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Evo neceg jos boljeg, takodje od drustva iz BINPDA :)
BiNPDA Security Manager v1.0 S60v3 SymbianOS9 Internal-BiNPDA
BiNPDA's ROOTSiGN - Sign any Unsigned Release and Install

In order to install "Unsigned" releases, you need to go through a one-time procedure. You will need to run the in the release included "SecMan.exe". This program allows you to install our future "Unsigned" releases, without signing them every time.

For this, you will need to have TRK (included in this package) installed, and connected to your pc via USB connection.
s60_3_0_app_trk_2_8_6.sisx for SymbianOS9 devices WITHOUT FP1 s60_3_1_app_trk_2_8_6.sisx for SymbianOS9 devices WITH FP1

To get this app properly running, make sure you have installed the newest Nokia PC Suite, and your phone connected via "PC Suite" mode. On the phone, run the TRK app, in applications folder. When it asks for bluetooth connection, don't turn it on, and change connection settings to USB. After you have done that, click "Next" and follow the instructions on screen.

When the installation is done, look in the Applications folder on your phone, and find SecMan. Open it, and click on "Install Root Certificate".

After this is done, you will be able to install our future "Unsigned" releases like normal "Signed" applications.

Please keep in mind, if you format / upgrade your phones firmware, you'll need to do this step again and after that manually install those apps from Application Manager.

NOTE: To install previous unsigned releases, use RootSiGN v1.0 (Included in the package) first to sign these releases with our root certificate. This can be used to sign and install any unsigned .sis(x) file

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sensei, pa to sam prekjuche ovde postovao, ne ovako u detalje ko ti, ali post o ovome postoji.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

miodrage, nisi postovao o ovome nego o njihovoj univerzalnoj aplikaciji koja sign-uje sve njihove unsigned aplikacije ;)
Ovo sto sam ja postovao sadrzi i tu aplikaciju ali i njihov sertifikat, koji kad se instalira u telefon omugacava da se njihove aplikacije instaliraju dok su unsigned, znaci bez ikakvog sertifikovanja!!!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Zar niko ne zna nista o ovim fajlovima sto sam pisao u prethodnom postu?cudi me da to niko nije radio jer na taj nacin mogu da se cuvaju i podesavanja za gprs i jos puno toga
Note IV N9100 dual

monk
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Apr 2008. 02:45
:: Nokia E61i

Post od monk »

Koji program da koristim za brisanje log file-ova i ostalog sto ostaje na telefonu poslije deinstalacije? Dosta toga sam instalirao, brisao...i nakupilo se djubreta a ne usudjujem se da rucno brisem :D

Pozzzz
Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Za ciscenje tel od "ostataka" sluzi python app sistail.Da li neko moze da mi pomogne da mi signuje jednu app koju je crackovala binpda?Neophodna mi je ta app a kinezi vec 6 dana ne rade sertifikate tako da polako gubim nadu da cu uopste doci do sertifikata
Note IV N9100 dual

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

toda81 napisao:polako gubim nadu da cu uopste doci do sertifikata
Nema potrebe da gubis nadu, jer Kinezi nisu potrebni ;)

viewtopic.php?t=12736

viewtopic.php?p=145446#145446

Provereno radi!

Ja sam cekao Kineze, ali sam shvatio da od toga nema nista i onda uradio hack, ubacio fajl i sad instalacija programa ide bez problema.
iPhone 3G[s] 16GB

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

@nikoola,razumem te ja u potpunosti sta hoces da mi kazes,ali problem je sto ja nemam komp pa nista od toga ne mogu da uradim :( ne verujem da ce kinezi opet da krenu sa davanjem sertifikata// Nego,ima li neki nacin da mogu da se signuju app a da ne treba usb kabl?ima jedan moj drug komp i bluetooth pa bih mogao da pokusam kod njega nesto da uradim,ali mi predlozite neki nacin da moze bez usb kabla da se to uradi.jos samo nesto da kazem,a to je da taj nacin ne bude previse komplikovan jer ja ne znam da radim na kompu,a drug zna,ali ove stvari nikad nije radio pa ne bih da mu dajem neki pretezak zadatak pa da nesto zeznemo

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nikoola »

toda81 napisao:@nikoola,razumem te ja u potpunosti sta hoces da mi kazes,ali problem je sto ja nemam komp
Pa kad vec hoces da instalrias programe i signujes, onda se snadji. Otidji kod nekog ko ima pa se posluzi, zavrsi....
toda81 napisao: Nego,ima li neki nacin da mogu da se signuju app a da ne treba usb kabl?
Nisam primetio da je neko hackovao teleofn preko BT-a ali mislim da je moguce.
toda81 napisao:a to je da taj nacin ne bude previse komplikovan jer ja ne znam da radim na kompu,
Pa sta bi ti? Nemas comp, nemas USB, hoces da radis a da sve bude lako? :P :D Nije tesko. Imas uputstvo na srpskom/engleskom ako pratis stavku po stavku, nema sanse da pogresis ;)
iPhone 3G[s] 16GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne moze da se hakne telefon bez USB kabla. BT sluzi za prenos fileova i to je to. Nista vishe ne moze da se odradi preko njega. Cak ni update software-a.
toda81, ja bih ti preporuchio da uzmes neki jeftin komp, i da mozes sa njim da rdis sta god zelis. Imas po oglasima gomilu polovnjaka koji ce da ti odrade posao.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ogreja me sunce :) Dobio sam nocas sertifikat i odradio sve app koje sam imao na lageru.aj predlozite mi sada neku dobru app koja je unsigned da joj ja pokazem njenog boga ;)
Note IV N9100 dual

kisinjo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 19. Dec 2007. 22:39

Post od kisinjo »

Pozdrav svima!!!!
Molim vas pomagajte ne znam sta da radim!!!!
Napokon sam uspeo da nadjem mail adresu sa kojom mogu da se registrujem na symbiansigned!
Aktivacioni kod koji mi posalju na tu mail adresu prilikom popunjavanja onih podataka za registraciju nece da mi prihvati, ispise mi "Given activation hash wasn't sent to the provided email address"!!!!

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nikoola »

kisinjo, dzaba si trazio adresu. Symbiansigned vec duze vreme ne radi. Mozes samo da dobijes sertifikat ako platis ;)

Kinezi su ti koje treba da juris (ili hackujes tel).
iPhone 3G[s] 16GB

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Koristite li vi python app?Ima ih puno,a izuzetno su korisne i mozete njima svasta da uradite.Da li ima neko od vas SlovoED? // Imam veliki problem.Sigurno mi neka app pravi probleme,ali ne znam koja je u pitanju.Imam e65 i kada udjem u aplikac menager i npr hocu da izbrisem neku app odmah me izbacuje iz aplikac menagera.To je jedan slucaj,a desava se da kada udjem u apl menager da mi pise memory full sto je takodje nemoguce jer se to desava i posle restarta tel.Slucajno sam primetio da apl mengeru nema instalacije ni od jedne java app pa mi je i to cudno.Naravno,pre nego sto se ovo desilo mogao sam da vidim sve java app u aplikac menageru i da brisem svaku app koju pozelim.Plasim se da nije do ovog problema doslo zbog toga sto sam par puta brisao app direktno iz menija telefona posto to na os9 moze.cak sam radio i reset tel i brisao na e system,resource i data i kada sam poceo da instaliram app mogao sam bez problema da ulazim u apl menageq da da ih brisem,ali se odjednom desilo ovo sto sam napisao gore u textu.Da li je imao neko slicne probleme i da li neko ima neko resenje?Mrzi me opet sve da brisem jer mi za to treba mnogo vremena

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Dec 2007. 22:46

Post od Hertzog »

Dobih certifikat od kineza i kad sam pokusao da instaliram kasperski, kaze mi sledece "pristup aplikaciji nije odobren" jel treba jos nesto da uradim pre instalacije progama :unsure:
iPhone 4 16GB, MacBook Pro 15", iPad 2 64GB

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ja mislim da ti av uopste nisu potrebni za os9 jer koliko znam jos se nisu pojavili virusi za os9.Ja sam skidao sa n70 viruse,instalirao ih u tel i gledao preko nekih av kako se ponasaju pa sam ih na kraju rucno cistio.to je bas zanimljivo kad vam ponestane app pa hocete malo da se zabavhte
Note IV N9100 dual

Odgovori