Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Hitno mi je potrebna pomoc.od skoro koristim e65 pa sam mu vec jednom cistio systemske foldere na e i format na c.kada sam radio taj prvi reset uspeo sam sve da pobrisem iz tel,ali sada su mi u meniu telefona ostale ikonice od java aplikacija i ne mogu da se setim kako sam ih proslog puta obrisao.nadam se da razumete sta hocu da vam kazem.znaci to su mrtve java app tako da su od njih ostale samo ikonice na koje kada se klikne ne pokrecu se te mrtve java app.kako da obrisem te ikonice?nemam komp,samo to da znate.mora da postoji nacin jer sam pre par dana to uspeo da uradim,ali se ne secam kako sam to uradio
Note IV N9100 dual
Probaj samo da resetuješ telefon, mislim da će se same maći. Kako čistiš sistemske foldere? mislim da je i mojima došlo vrijeme za to, ali nisam naročito vičan čačkanju sistemskih fajlova...
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Zna li neko kako se mogu kontakti gledati kao na S40 Nokijama, da ima pregled i broja i imena? Ima li neka aplikacija koja će to omogućiti? Takođe me zanima ima li neka fora da se u porukama podesi opcija insert number - da se tekstu poruke doda broj iz imenika? Užasno me nervira što to nema na Symbianu, na 6070 čak ima!
Pozdrav!
Pozdrav!

Nije baš neko srećno rešenje, ali to možeš da rešiš tako što ćeš editovati imena u kontaktu i u nastavku istih samo dodati broj njihovih telefona.Vincent napisao:Zna li neko kako se mogu kontakti gledati kao na S40 Nokijama, da ima pregled i broja i imena?
Ideš u kontakt, pa onda edituješ broj koji hoćeš da prebaciš u poruku, selektuješ ga i pritisneš copy, i onda se prebaciš na poruku i tamo uradiš paste.Vincent napisao: Takođe me zanima ima li neka fora da se u porukama podesi opcija insert number - da se tekstu poruke doda broj iz imenika?
Imaš ovde tutorijal za hakovanje telefona i postupak kako da ubaciš capsOFF i capsON viewtopic.php?t=12736
(jbg, mislio sam da si već instalirao capsOFF, a bez kompa nećeš moći ovo da uradiš)
(jbg, mislio sam da si već instalirao capsOFF, a bez kompa nećeš moći ovo da uradiš)
milanne, toliko znam.
Mislio sam na pravo ubacivanje broja dok kucam poruku, ali očigledno su nabili to glupo ograničenje tek tako, da nas malo maltretiraju. Ponadao sam se daipka postoji nešto, neki plug-in, pošto sam tako instalirao image editor na N91. Baš je glupo ograničenje, posebno za smartphone, to je vrlo važna funkcija... Svašta. Bunio bih se ja i dosad za ovo, ali nikad mi nije bilo toliko neophodno, a u zadnje vrijeme šaljem puno brojeva SMS-om, pa mi je "težina".
Pozdrav!

Pozdrav!

Da li ima neki program (kao sto ima na s60v2), zove se Appman ili neki drugi slican njemu?
Moze da birse smece koje ostavljaju uniinstalirani programi!
Ima da se vide Installed app i spisak svih programa i ako je ostalo neko smece za nekim obrisanim programom omoguci da se obrise taj zaostatak!
Moze da birse smece koje ostavljaju uniinstalirani programi!
Ima da se vide Installed app i spisak svih programa i ako je ostalo neko smece za nekim obrisanim programom omoguci da se obrise taj zaostatak!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 05. Jun 2008. 20:00
malo skrecem sa trenutne teme,
ali interesuje me da li postoji neka aplikacija
koja ce da prikazuje trenutno vreme sta god vi trenutno radili na telefonu,
npr u gornjem desno uglu stoji sat dok vi pregledavate poruke ili pozive itd..
ne zamerajte mi ako je to vec negde spomenuto, posto ipak ima 59+ str pa nisam uspeo sve da prelistam
ali interesuje me da li postoji neka aplikacija
koja ce da prikazuje trenutno vreme sta god vi trenutno radili na telefonu,
npr u gornjem desno uglu stoji sat dok vi pregledavate poruke ili pozive itd..
ne zamerajte mi ako je to vec negde spomenuto, posto ipak ima 59+ str pa nisam uspeo sve da prelistam

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 05. Jun 2008. 20:00
Procitaj ovu temu i saznaces kako sign-ovati sertifikat: viewtopic.php?t=14568&highlight=
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mislim da ima nekih dodatnih imenika za s60v3 koji daju to sto Vincentu treba - pregled ime+broj, kao da sam video na nekim warez sajtovima. Za to slanje brojeva SMS-om ja koristim bussiness card opciju koja je fantasticna 
nikola.xaoc, imas taj Timebar i meni mnogo bolji Ticker koji moze jos stosta da prikazuje.

nikola.xaoc, imas taj Timebar i meni mnogo bolji Ticker koji moze jos stosta da prikazuje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Da, miodrage, ali kad šaljem business card ne mogu da dodam još neki text... Ako opet naiđeš na to za pregled ime + broj, molim te javi mi!
Ticker je simpatičan program, ali mu fali makar malo više opcija.
Može li mi neko pobliže objasniti kako se brišu fajlovi iz resource i system, tj. šta treba da brišem?
Pozdrav!
Ticker je simpatičan program, ali mu fali makar malo više opcija.
Može li mi neko pobliže objasniti kako se brišu fajlovi iz resource i system, tj. šta treba da brišem?
Pozdrav!

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Imam 265 pesama u tel i imam lcg jukebox 2.17.medjutim,ucita on sve pesme i pocne da radi i odjednom se zakoci i posle par sekundi ispadne iz lcg-a i kada opet udjem opet trazi da mu ubacim pesme.postoji li neko resenje ili da skinem neki drugi player?predlozite mi neki dobar player za e65.pre sam na n70 ima pravi winamp koji je bio na ruskom,ali sam ga ja preveo i radio je kao sat
Note IV N9100 dual