Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Imas Coreplayer, imas Viking MP3 Player, X-MP3 Player, i jios gomilu drugih. Meni iskreno default player sasvim solidno radi posao.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

tachno tako, lcg jukebox koristim samo pred spavanje jer ima onu opciju da se ugasi posle odredjenog vremena .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

meni je licno lcg jukebox odlican.. samo zbog jednostavnosti.. poredas pesme po folderima i ides onda preko njega na karticu, kliknes folder i to je to.. folder ti bude playlist.. znaci ides na opciju play folder

to sto ti baguje ne znam, ja sam koristio dve verzije i super su radile.. probaj skinuti neku drugu

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ne znam,meni je plejer na N73 ME odlican i po mom misljenju prvi plejer koji je nokia dobro uradila .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

LuCiFeRkO
Banned
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2008. 10:22

Post od LuCiFeRkO »

Da li je neko isprobao aplikaciju Keynetik Hi-N-Bye ..cuo sam da nije losa...pretrazio sam forum ali nigde nista

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ja gledao jedan klip kako navodno radi.. nesto moze u pozadini.. nista nisam skontao :?

cemu sluzi taj Hi-N-Bye

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Hi-N-Bye je aplikacija za telefone sa akcelerometrom (citaj: N95 (8GB) i N82). Sluzi da se preko narocitog pokreta javite na fon, ili da prekine vezu. Znachi pokret kao podizanje slusalice i veza se uspostavlja, pokret kao spustanje slusalice i prekida se veza. Slicno kao Flip Silent

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Do sada sam na svim tel koristio druge playere pa mi je to navika,mada savrseno radi i ovaj fabricki player na e65,ali probacu da skinem neke od ovih sto ste nabrojali.Ima li neko app kojom moze da se poveca font kada se surfuje operom symbian i kako se tacno zove ta app?mnogo su sitna slova u opere
Note IV N9100 dual

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

na Operi idi: Menu/tools/settings/font size: i imas:

small
medium
large
extra large

LuCiFeRkO
Banned
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2008. 10:22

Post od LuCiFeRkO »

Instalirao sam Hi-N-Bye...i mogu vam reci da je bolja aplikacija od FlipSilent ili ShutUp, zato sto ne podrzava samo jednu funkciju....nego vise njih....
- automatski se javljas na poziv kad prislonis telefon na uvo
- kad okrenes telefon onda je na Silent (kao i Flipsilent i Shutup)
- u toku razgovora moze prebaciti na zvucnike
- u slucaju da imas drugi poziv u toku razgovora, mozes ga prebaciti na Hold

naravno sve to je zavisno od "pokreta ruku" ili "telefona"

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

jel iko probao Win Vista Desktop S60 navodno kompletan sistem prebaci na izgled kao vista.. nesto kao ovo http://www.youtube.com/watch?v=cdzQ-yBb3lo

i da bi se instalirala aplikacija treba imati flashlite 2.1

iskreno, meni je nejasno kako radi.. tacnije, sta ono radi i cemu sluzi

EDIT: evo instalirao sam ja ovo.. ide se preko flash playera u program... ma ne izgleda lose ali mi sve konfuzno i ne radi kako treba.. nista ne kontam.. lici mi na neku aplikaciju koja koristi opcije telefona, tacnije ta aplikacija dodje kao precćice

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Hvala na pomoci za font u operi.Sada je bolje,a posebno sto imam Psiloc Font Magnifier pa jos malo podebljam slovca
Note IV N9100 dual

dogac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Feb 2007. 19:30

Post od dogac »

Ubih se trazeci neku aplikaciju koja radi kao minute beep,znaci da me na svakih minut razgovora obavestava. :o
Trazio sam po forumu ali bez uspeha pa se izvinjavam ako je negde bilo reci (mozda nisam uneo prave reci u pretragu) :smutny:
Ni googlanje mi nije pomoglo...a mislim da je to veoma korisna aplikacija jer se razgovor u prvom minutu zaokruzuje na 60sec.Pa kad uspostavim vezu onda bar da iskoristim ceo prvi minut. :lol:

qwertyka
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:18

Post od qwertyka »

ima li neki soft da se iskljuci onaj glupi red light :D smara :D n95 8gb (video sam hardware mod, ne svidja mi se)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

JME C64 v2.0

Slika
JME C64 is a Java-based Commodore 64 emulator for mobile devices and PCs. If you want to see the old C64 become alive on your mobile phone then try this emulator.
Zanimljivo...posebno jer je moj commodore 64 jos uvijek u ispravnom stanju :D
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

što se tiče mp3 plejera ja sam ih sve isprobao na: 6630,n70,n73,e50,6120,n82 ...
i ustanovio sam da su ipak najbolji default fabrički plejeri i to ubedljivo , najsličniji (najbolji po meni )je LCGJukebox , ali on ima veliku manu koja se ispoljava u vidu šuma u pozadini naročito između i na početku pesme :dry:
16 godina na forumu MOBILNISVET

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ja nisam ima problema sa LCG Jukebox-om sve dok nisam u njega natrpao 265pesama.sada mi zakuca tel pa moram da ga kill-ujem.Da vam kazem samo da sam pored sertifikati koji sam vec dobio za e65,upravo sam preko telefona haknuo svoj telefon tako da mi sertifikat vise nije potreban.Okruglo 5min mi je trebalo da ga haknem ;) i sada opet mogu da mu vadim dusu systemski kao ranije na n70

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne znam za Flash messages, ali ja ti preporucujem Zidian Studio SMS one (ako se ne varam freeware aplikacija je u pitanju, i odlichno radi flash sms-ove.

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Drugari aj mi kazite koje najbolji emulator sa segu i super nitendo,imao sam emulatore na n73 i nisam bas zadovoljan a jedva cekam da vidim kako to izgleda na e61 samo da se igrice vide preko celog ekrana bice ludilo :D

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Dec 2007. 22:46

Post od Hertzog »

Da li postoji neki slican program kao sto je Hi-N-Bye ali za Nokia E seriju, ?!? Gledao sam video klip i stvarno izgleda super
iPhone 4 16GB, MacBook Pro 15", iPad 2 64GB

Odgovori