Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
meni je licno lcg jukebox odlican.. samo zbog jednostavnosti.. poredas pesme po folderima i ides onda preko njega na karticu, kliknes folder i to je to.. folder ti bude playlist.. znaci ides na opciju play folder
to sto ti baguje ne znam, ja sam koristio dve verzije i super su radile.. probaj skinuti neku drugu
to sto ti baguje ne znam, ja sam koristio dve verzije i super su radile.. probaj skinuti neku drugu
- napalm death
- Mobil manijak
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Hi-N-Bye je aplikacija za telefone sa akcelerometrom (citaj: N95 (8GB) i N82). Sluzi da se preko narocitog pokreta javite na fon, ili da prekine vezu. Znachi pokret kao podizanje slusalice i veza se uspostavlja, pokret kao spustanje slusalice i prekida se veza. Slicno kao Flip Silent
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Do sada sam na svim tel koristio druge playere pa mi je to navika,mada savrseno radi i ovaj fabricki player na e65,ali probacu da skinem neke od ovih sto ste nabrojali.Ima li neko app kojom moze da se poveca font kada se surfuje operom symbian i kako se tacno zove ta app?mnogo su sitna slova u opere
Note IV N9100 dual
- napalm death
- Mobil manijak
Instalirao sam Hi-N-Bye...i mogu vam reci da je bolja aplikacija od FlipSilent ili ShutUp, zato sto ne podrzava samo jednu funkciju....nego vise njih....
- automatski se javljas na poziv kad prislonis telefon na uvo
- kad okrenes telefon onda je na Silent (kao i Flipsilent i Shutup)
- u toku razgovora moze prebaciti na zvucnike
- u slucaju da imas drugi poziv u toku razgovora, mozes ga prebaciti na Hold
naravno sve to je zavisno od "pokreta ruku" ili "telefona"
- automatski se javljas na poziv kad prislonis telefon na uvo
- kad okrenes telefon onda je na Silent (kao i Flipsilent i Shutup)
- u toku razgovora moze prebaciti na zvucnike
- u slucaju da imas drugi poziv u toku razgovora, mozes ga prebaciti na Hold
naravno sve to je zavisno od "pokreta ruku" ili "telefona"
- napalm death
- Mobil manijak
jel iko probao Win Vista Desktop S60 navodno kompletan sistem prebaci na izgled kao vista.. nesto kao ovo http://www.youtube.com/watch?v=cdzQ-yBb3lo
i da bi se instalirala aplikacija treba imati flashlite 2.1
iskreno, meni je nejasno kako radi.. tacnije, sta ono radi i cemu sluzi
EDIT: evo instalirao sam ja ovo.. ide se preko flash playera u program... ma ne izgleda lose ali mi sve konfuzno i ne radi kako treba.. nista ne kontam.. lici mi na neku aplikaciju koja koristi opcije telefona, tacnije ta aplikacija dodje kao precćice
i da bi se instalirala aplikacija treba imati flashlite 2.1
iskreno, meni je nejasno kako radi.. tacnije, sta ono radi i cemu sluzi
EDIT: evo instalirao sam ja ovo.. ide se preko flash playera u program... ma ne izgleda lose ali mi sve konfuzno i ne radi kako treba.. nista ne kontam.. lici mi na neku aplikaciju koja koristi opcije telefona, tacnije ta aplikacija dodje kao precćice
Ubih se trazeci neku aplikaciju koja radi kao minute beep,znaci da me na svakih minut razgovora obavestava.
Trazio sam po forumu ali bez uspeha pa se izvinjavam ako je negde bilo reci (mozda nisam uneo prave reci u pretragu)
Ni googlanje mi nije pomoglo...a mislim da je to veoma korisna aplikacija jer se razgovor u prvom minutu zaokruzuje na 60sec.Pa kad uspostavim vezu onda bar da iskoristim ceo prvi minut.

Trazio sam po forumu ali bez uspeha pa se izvinjavam ako je negde bilo reci (mozda nisam uneo prave reci u pretragu)

Ni googlanje mi nije pomoglo...a mislim da je to veoma korisna aplikacija jer se razgovor u prvom minutu zaokruzuje na 60sec.Pa kad uspostavim vezu onda bar da iskoristim ceo prvi minut.

- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
JME C64 v2.0

Zanimljivo...posebno jer je moj commodore 64 jos uvijek u ispravnom stanjuJME C64 is a Java-based Commodore 64 emulator for mobile devices and PCs. If you want to see the old C64 become alive on your mobile phone then try this emulator.

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
što se tiče mp3 plejera ja sam ih sve isprobao na: 6630,n70,n73,e50,6120,n82 ...
i ustanovio sam da su ipak najbolji default fabrički plejeri i to ubedljivo , najsličniji (najbolji po meni )je LCGJukebox , ali on ima veliku manu koja se ispoljava u vidu šuma u pozadini naročito između i na početku pesme
i ustanovio sam da su ipak najbolji default fabrički plejeri i to ubedljivo , najsličniji (najbolji po meni )je LCGJukebox , ali on ima veliku manu koja se ispoljava u vidu šuma u pozadini naročito između i na početku pesme

16 godina na forumu MOBILNISVET
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ja nisam ima problema sa LCG Jukebox-om sve dok nisam u njega natrpao 265pesama.sada mi zakuca tel pa moram da ga kill-ujem.Da vam kazem samo da sam pored sertifikati koji sam vec dobio za e65,upravo sam preko telefona haknuo svoj telefon tako da mi sertifikat vise nije potreban.Okruglo 5min mi je trebalo da ga haknem
i sada opet mogu da mu vadim dusu systemski kao ranije na n70