Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Ne iz prostog razloga sto ni jedan model iz E serije nema accelerometer,odnosno tilt senzor pokreta i ubrzanja.Imaju ih fonovi poput N95,N82 itd... 8)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Core Player 1.2.5 mi secka i koci pri reprodukciji mp3 ako istovremeno jos nesto radim po tel.npr kada pregledam neke vece slike koje se duze ucitavaju ili kada otvaram neku app.to nije slucaj sa telefonskim plaxerom.on radi kao sat.da li i vi imate iste probleme? / / Mrzim da ispravljam svoje poruke,ali pravila su pravila.Sredio sam LCG jukebox i sada radi kao sat,nema vise blokiranja te app.Koristite li s60 ticker?app je ziva soda,mene je odusevila!Ima li neko od vas maumau igricu za rezoluciju 240x320?

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Kako se zove applikacija za S60v3 poput TrackID kod SE?
(znate ono,snimite par sekundi,on to posalje na net i primite naziv izvodjaca,pesme i albuma)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nisam 200% siguran, ali mislim da je SplashID ono sto trazis. Proveri.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Ma nije.SplashID organizes and protects all of your user names, passwords, credit cards, PINs and more in one convenient location.
Ako iko zna,molim odgovor :|

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

imam jedan mali problemcic s n95 8gb,instalirala sam tom tom navigaciju,samo sto kada ne moze naci gps,pise waitnig for valid signal,pa mi ne radi gps navigacija,u cemu bi mogo bit problem,hodam po gradu al ne moze da nade nigdje gps :smutny:

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

moguce je da je bilo lose vreme, da si bila izmedju zgrada.. ko zna.. :roll: :wink:
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

ma jeste lose vrijeme kisa pada ako to sta znaci a bila sam i tamo gdje nema zgrada na cistini i nista..hajd pokusat cu sutra,modza uspijem ako opet ne bude lose vrijeme,nadam se da cu uspjet... :?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Neces uspeti. Mora da bude 6.02 i da radi sa internim GPS-om. Bez toga netje da moze. Stavi ti Garmin Jaco.

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

znaci necu uspjeti? :smutny: pa instalirala sam prije toga na obicnoj n95 pa je uspjelo,radi bez problema,a znam da treba da radi sa internim GPS-om,pa i obicni n95 ima softver 6.02..inace kod mene ne moze nista jednostavno sve se mora zakomplikovat :? :? 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Izasla je inache nova Garmin mapa za SCG, v1.7, teska je oko 67.1 MB. Kako sam cuo iz pouzdanih izvora, ispravljene su greske, pa cemo da vidimo.
Inache naishao sam na jednu zanimljivu aplikaciju, u pitanju je Touch Ticker koji vas standardni Ticker pretvara u kajron za vesti.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ovi zadnji postovi su svi u pogresnoj temi :uhuh:
Za gps programe postoji posebna tema viewtopic.php?t=7222&start=380&postdays ... highlight=
...u njoj sam vec odavno napisao da je izasla nova garmin mapa SCG
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

yoker86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 20. Jun 2008. 00:38

Post od yoker86 »

Treba mi program za NOKIU N73, koji gasi mogucnost onog crvenog dugmeta za prekid veze da gasi aplikacije, citao sam negde da to ima ali sada nigde ne mogu da nadjem, ajde ako neko zna neka napise ime programa...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Sensei, Garmin sam usput spomenuo, a nova mapa je izasla 15.06, znachi nije bas poodavno.
yoker86, program koji trazis se zove NoRedClose.

P.S. Sad sam tek video da si postovao... sorry.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ako ne uspes da nadjes no redtclose javi mi se na pp pa cu ti ja pomoci.Ja ne znam sto na mnoga pitanja niko ne daje odgovore...Koristi li neko od vas python app?Zaboravih da kazem da ovaj no red close za os9.xx ima i dobrih i losih strana.Npr dobra je sto se pritiskom na crvenu slusku "ispada" direktno na str gde pise datum i vreme,sto nije bio slucaj sa os8.1 gde je crvena sluska bila "mrtva",a minimiziralo se na taster za menu sto je malo smoran proces.Dok je na os8.1 crvena sluska mogla da prekida poziv.tn nije slucaj sa os 9.xx gde ne moze da prekine poziv,a to je mana na os.9xx.mada moze u opcijama da se prekine pozit,ali je to bez veze.Ja nisam mogao bez no red close na n70 jer prebrzo kucam pa me onda pokopa crvena sluska,a sada na e65 imam no red close,ali mi nije potreban jer mi je "daleko" crvena sluska zbog slajda :) da sve app prave kao profi mail,fexplorer,x-plorer ne bi bio potreban no red close jer ove app u sebi imaju opciju Ask to exit

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

Post od yamaha-tzr50 »

cale, program koji trazis zove se Shazam iD,mnogo je dobar i ima bas veliku bazu pesama,bukvalno nadje sve sto trazis! :roll:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Da Shazam... a ne Splash... eto gde sam se zeznuo, par slova. Sorry

yoker86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 20. Jun 2008. 00:38

Post od yoker86 »

Hvala vam za NoRedClose, naso sam ga i radi OK, i meni upravo treba zbog poruka koje sam precesto gasio... A sto se tice Python aplikacija tek se sad upoznajem sa njima...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Skinite s60 Ticker.App je extra.dolazni sms se iscitava na ekranu u vidu uzane trake.ima puno podesavanja u samoj app,tj to te slucaj u najnovijoj verziji
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Cccc, toda81, ne citas temu (znam da je tesko sa moba), ali ja sam o ovome postovao pre 2 meseca skoro. A inache sam postovao i o novoj ticker aplikaciji (Touch Ticker) sa kojim se nakon konekcije iscitavaju razne vesti na kajronu :D

Odgovori