Core Player 1.2.5 mi secka i koci pri reprodukciji mp3 ako istovremeno jos nesto radim po tel.npr kada pregledam neke vece slike koje se duze ucitavaju ili kada otvaram neku app.to nije slucaj sa telefonskim plaxerom.on radi kao sat.da li i vi imate iste probleme? / / Mrzim da ispravljam svoje poruke,ali pravila su pravila.Sredio sam LCG jukebox i sada radi kao sat,nema vise blokiranja te app.Koristite li s60 ticker?app je ziva soda,mene je odusevila!Ima li neko od vas maumau igricu za rezoluciju 240x320?
Ma nije.SplashID organizes and protects all of your user names, passwords, credit cards, PINs and more in one convenient location.
Ako iko zna,molim odgovor
imam jedan mali problemcic s n95 8gb,instalirala sam tom tom navigaciju,samo sto kada ne moze naci gps,pise waitnig for valid signal,pa mi ne radi gps navigacija,u cemu bi mogo bit problem,hodam po gradu al ne moze da nade nigdje gps
ma jeste lose vrijeme kisa pada ako to sta znaci a bila sam i tamo gdje nema zgrada na cistini i nista..hajd pokusat cu sutra,modza uspijem ako opet ne bude lose vrijeme,nadam se da cu uspjet...
znaci necu uspjeti? pa instalirala sam prije toga na obicnoj n95 pa je uspjelo,radi bez problema,a znam da treba da radi sa internim GPS-om,pa i obicni n95 ima softver 6.02..inace kod mene ne moze nista jednostavno sve se mora zakomplikovat
Izasla je inache nova Garmin mapa za SCG, v1.7, teska je oko 67.1 MB. Kako sam cuo iz pouzdanih izvora, ispravljene su greske, pa cemo da vidimo.
Inache naishao sam na jednu zanimljivu aplikaciju, u pitanju je Touch Ticker koji vas standardni Ticker pretvara u kajron za vesti.
Treba mi program za NOKIU N73, koji gasi mogucnost onog crvenog dugmeta za prekid veze da gasi aplikacije, citao sam negde da to ima ali sada nigde ne mogu da nadjem, ajde ako neko zna neka napise ime programa...
Ako ne uspes da nadjes no redtclose javi mi se na pp pa cu ti ja pomoci.Ja ne znam sto na mnoga pitanja niko ne daje odgovore...Koristi li neko od vas python app?Zaboravih da kazem da ovaj no red close za os9.xx ima i dobrih i losih strana.Npr dobra je sto se pritiskom na crvenu slusku "ispada" direktno na str gde pise datum i vreme,sto nije bio slucaj sa os8.1 gde je crvena sluska bila "mrtva",a minimiziralo se na taster za menu sto je malo smoran proces.Dok je na os8.1 crvena sluska mogla da prekida poziv.tn nije slucaj sa os 9.xx gde ne moze da prekine poziv,a to je mana na os.9xx.mada moze u opcijama da se prekine pozit,ali je to bez veze.Ja nisam mogao bez no red close na n70 jer prebrzo kucam pa me onda pokopa crvena sluska,a sada na e65 imam no red close,ali mi nije potreban jer mi je "daleko" crvena sluska zbog slajda da sve app prave kao profi mail,fexplorer,x-plorer ne bi bio potreban no red close jer ove app u sebi imaju opciju Ask to exit
Hvala vam za NoRedClose, naso sam ga i radi OK, i meni upravo treba zbog poruka koje sam precesto gasio... A sto se tice Python aplikacija tek se sad upoznajem sa njima...
Skinite s60 Ticker.App je extra.dolazni sms se iscitava na ekranu u vidu uzane trake.ima puno podesavanja u samoj app,tj to te slucaj u najnovijoj verziji
Cccc, toda81, ne citas temu (znam da je tesko sa moba), ali ja sam o ovome postovao pre 2 meseca skoro. A inache sam postovao i o novoj ticker aplikaciji (Touch Ticker) sa kojim se nakon konekcije iscitavaju razne vesti na kajronu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.