Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Skidas ih na pogresnom mestu
na sta mislis kad kazes "preinstaled"?ako hoces da ubacis novu verziju neke python app potrebno je da prethodno reinstaliras staru.takodje nadam se da znate da se na os9 python app instaliraju na C za razliku od os7,8 i 8.1 gde su radile i kad se instaliraju na E.Mnogo toga se moze uraditi pomocu python app uz malo maste i naravno uz povisenu aktivnost sive mase

Note IV N9100 dual
imam jedan mali problemcic pa mi ko i uvjek treba vasa pomoc
eh vako,instalirala sam app sms2 koji sluzi da izmjeni potpuno interfejs pisanja sms-a,i stvarno je dobra al pocelo mi se desavat da kad procittam sms izbrise je sam od sebe pa sam mislila da app ima bug pa sam ibrisala,i onda mi se pocelo desavat da kada dobijem sms jednostavno u inbox-u ima upitnik (?) i ne mogu otvorit sms nikako. i onda mi se pocelo takode desavat da kad posaljem sms stoji ono da salje sms a ja vec dobijam odgovor na moju sms
u cemu je problem?
moram naglasit da mi se ovo nije desavalo prije nego se pocelo desavat kako sam izbrisala app,tako prepostavljam da je od toga,tako da ne preporucujem ovu app,da li ce mi pomoci da instaliram novi softver?
pomagajte
p.s. imam n95 8gb

eh vako,instalirala sam app sms2 koji sluzi da izmjeni potpuno interfejs pisanja sms-a,i stvarno je dobra al pocelo mi se desavat da kad procittam sms izbrise je sam od sebe pa sam mislila da app ima bug pa sam ibrisala,i onda mi se pocelo desavat da kada dobijem sms jednostavno u inbox-u ima upitnik (?) i ne mogu otvorit sms nikako. i onda mi se pocelo takode desavat da kad posaljem sms stoji ono da salje sms a ja vec dobijam odgovor na moju sms
u cemu je problem?
moram naglasit da mi se ovo nije desavalo prije nego se pocelo desavat kako sam izbrisala app,tako prepostavljam da je od toga,tako da ne preporucujem ovu app,da li ce mi pomoci da instaliram novi softver?
pomagajte
p.s. imam n95 8gb
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ma kakvo ubacivanje sortwera,tebi je posle reinstaliranja te app ostalo neko parce koje ti pravi lom u tel.Ja bih to lako uradio da mi je tvoj tel u rukama jer bih ga hacknuo pa bih pronasao te parcice i sve bi bilo po starom.Ali posto je to nemoguce da se objasni,najbolje je da uradis reset tel sa *#7370# i ako to ne pomogne,onda lepo prikaci tel na komp ili mmc na citac kartica i obrisi sledece foldere na e: data,private,resource,sys i system i tada ce ti sve savrseno raditi.Aj ti ipak pre svega toga udji u app menager i kad udjds idi na options pa pokusaj da reinstaliras neku app pa mi javi sta ti je pisalo,ali bas reinstaliraj jednu app.Pretpostavljam sta ces da mi odgovoris kada to budes uradila.@cale,to sto si uradio hack tel ne moze da ima nikakve veze sa tim sto ti ne radi ta app.Opet i ti probaj ovo isto sto sam rekao za app menager gore i posle tog odgovora moze odmah da se postavi dijagnoza
Poslednja izmena od toda81 u Sub, 28. Jun 2008. 16:19, izmenjeno 1 put ukupno.
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
gameforce, i ja za par dana idem na more pa mi je bas zbog toga bio interesantan programcic
Vidjecemo da li je djelotvoran i na "morske rode" od komaraca
Nego, znas li u cemu je razlika izmedju ova dva razlicita moda programa(oba su prikazana na slikama koje sam okacio), i u jednom i u drugom modu cini mi se da pusta isti zvuk a nije mi jasno cemu sluze onda te razlicite pozadine?!

Vidjecemo da li je djelotvoran i na "morske rode" od komaraca

Nego, znas li u cemu je razlika izmedju ova dva razlicita moda programa(oba su prikazana na slikama koje sam okacio), i u jednom i u drugom modu cini mi se da pusta isti zvuk a nije mi jasno cemu sluze onda te razlicite pozadine?!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
IDzO, mozda je najlakse objasniti sta je python tako da se kaze da je to poseban programski jezik koji se koristi na symbian telefonima, znaci jako je koristan za ljude koji se bave razvojem softvera jer moze da koristi i kameru i mikrofon i motion sensor i sve ostale funkcije telefona... Ja naravno ne pravim aplikacije za njega ali zato koristim par aplikacija pisanih u pythonu, ima jako zanimljivih...
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
yamaha-tzr50, resetovao sam fon prije neki dan pa nisam stigao da vratim vecinu aplikacija(imao sam ih oko 60-70 racunajuci javu, symbian i python)
ali koliko se sjecam uglavnom sam i ja imao neke igrice u pythonu, tipa snake koji koristi motion sensor i slicno...