Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
U vezi Nokmote-a koji nece da radi kod mene.toda81 napisao:cale,to sto si uradio hack tel ne moze da ima nikakve veze sa tim sto ti ne radi ta app.Opet i ti probaj ovo isto sto sam rekao za app menager gore i posle tog odgovora moze odmah da se postavi dijagnoza
Citat:
"You need to install the accelerometer plugin for the Nokmote to work."

Za sve koji pate zbog brze potrosnje baterije,a hteli bi da imaju kompletan uvid u potrosnju,veoma interesantan programcic.
Nokia Energy Profiler

Pa ko ce se setiti sta je bilo pre deset i kusur strana!
Cak i opcia trazi ne moze u ovom slucaju da pomogne jer je sugavo odradjena! Nadje masu neporebnih stvari!!!

Cak i opcia trazi ne moze u ovom slucaju da pomogne jer je sugavo odradjena! Nadje masu neporebnih stvari!!!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
google je zakon! 
Ma to si ti nesto namestio na svom kompjuteru da radi tako precizno!
:):) Salim se! 

Ma to si ti nesto namestio na svom kompjuteru da radi tako precizno!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Ukucaj u google sledece i samo ce ti se kasti "nokia energy profiler site: www.mobilnisvet.com/forum"
Na isti nacin trazis bilo sta sto te interesuje na ovom forumu i savrseno precizno ce ti naci

Na isti nacin trazis bilo sta sto te interesuje na ovom forumu i savrseno precizno ce ti naci

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Koju applikaciju za snimanje razgovora da koristim za N82 bez onog prokletog BEEP?Probao sam Ultimate Voice Recording ali i sa beep>on i sa beep>off u settings meniju i dalje je beep on
Help!
P.S.Izuzetna applikacija,Remind Me 3.20(vrsi funkciju kao kod Samsunga na neprocitane SMS,propustene pozive itd

Help!
P.S.Izuzetna applikacija,Remind Me 3.20(vrsi funkciju kao kod Samsunga na neprocitane SMS,propustene pozive itd

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
imas jos Ultimate Voice recorder, i Alon Software MP3 Dictaphone. Ako se ne varam i Softtrends Live PVR sluzi u istu ovu svrhu. Napominjem da mi nikada nije trebao diktafon, tako da ove aplikacije nisam isprobavao, ali kome treba moze i ovo da isproba, i da prenese svoje utiske.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ja sam vec napisao za Ultimate Voice Recorder i od svih koje sam isprobao najvise mi se ovaj svideo na svim OS.Kako je samo dobar kada razgovarate sa devojkom pa vam ona nesto kaze,a posle opovrgne sebe i kaze da to nije rekla pa kad krene svadja . . . Xexe Ja posle to lepo uploadujem na moj sajt,pustim joj link i eto dokaznog materijala.Nema zezanja,nista ne prepustam slucaju
Note IV N9100 dual
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Psiloc XSync v.1.0

mobiEXPLORE Croatia

GDesk S603 v0.31 *update 03/07/08
Nova verzija GDesk-a, izasla danas!
Ima dosta poboljsanja, kao sto su novi sat, high quality mode i drugo...

Psiloc's XSync automatically archives all of your SMS and MMS messages on your e-mail account for you. We designed it to make your Smartphone more intelligent, personal and friendly. The SMS and MMS messages appear as e-mails, are marked as read and labelled as SMS or MMS so they're easy to find.
Setting XSync up is actually as easy as possible and the application schedule allows you to configure how often your messages are archived.
It allows you to sync up to 200 messages per 24 hours, so you don't have to worry about losing any of your messages ever again. Stop hesitating - Now with Psiloc's new XSync, there's really no reason not to text more often!
mobiEXPLORE Croatia

mobiEXPLORE Croatia is free Croatia travel guide. Comprehensive information about tourist offer.Content: 157 destinations in Croatia presented in photo, text, maps. Detail city maps with street indexes for 9 major cities, gastro and accommodation, transport, daily events, weather forecast, phrase book, history and culture, audio guides for major sights and attractions, top brands and best deals,...and much more. Application is symbian signed S60 3rd edition software.
GDesk S603 v0.31 *update 03/07/08
Nova verzija GDesk-a, izasla danas!
Ima dosta poboljsanja, kao sto su novi sat, high quality mode i drugo...

- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Konacno!!!
Rjesen je problem sa koriscenjem programa Handy Weather
Koristio sam ga jos od mog prvog symbian telefona prije svega zbog fenomenalnog screensaver-a ali i jako precizne vremenske prognoze kao i jako malog transfera podataka sa neta kad zelite da skinete najnoviju prognozu.
Oni koji nisu kupili program znaju da se vec mjesec-dva nije mogao koristiti...
Ali sada konacno ponovo moze uz pomoc programa Licence.Manager.Pro.v6.15

Rjesen je problem sa koriscenjem programa Handy Weather

Koristio sam ga jos od mog prvog symbian telefona prije svega zbog fenomenalnog screensaver-a ali i jako precizne vremenske prognoze kao i jako malog transfera podataka sa neta kad zelite da skinete najnoviju prognozu.
Oni koji nisu kupili program znaju da se vec mjesec-dva nije mogao koristiti...
Ali sada konacno ponovo moze uz pomoc programa Licence.Manager.Pro.v6.15

Keep connected with updated forecasts anytime, anywhere. Weather software for Symbian S60 is the most complete wireless weather coverage available. All you need is wireless Internet compatibility to get weather news and forecast for 40,000+ preset cities worldwide and for any arbitrary location by coordinates (latitude and longitude). With four handy and attractive views, and high-speed and simple access, you will be prepared for whatever Mother Nature has in store.
Features include:
- Most complete wireless weather coverage available
- Fast and simple to use; 10x faster than a browser with 10x less traffic
- Four handy views
- Weather screensaver