Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

A zamisli situaciju da niko ne vodi racuna o tome ko sta pise ;)
Pa na svakoj drugoj stranici bi se pojavljivala ista pitanja, isti problemi, isti programi, iste igrice... I tako bi bilo sto puta vise strana ispisano o jednim te istim stvarima :D
Prije nego sto se postuje nesto valjda je osnovni red da se pogleda da li to vec nedje pise :P
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Sensei napisao:Prije nego sto se postuje nesto valjda je osnovni red da se pogleda da li to vec nedje pise
Da pogledati tih 60+ stranica.Da je na ovom forumu Search opcija uradjena kako treba,ovo se ne bi desavalo 8)

NiKoOoLaAa
Banned
Pridružio se: Sub, 05. Jul 2008. 00:25

Post od NiKoOoLaAa »

apsolutno se slazem,npr najjednostavniji primer ja trazim g800 temu i ukucam g800 ali neeee on mi nadje prvo temu za u900 ma svasta nesto i tamo tek negde u pm ide prava tema pa brze bi bilo da udjem u samsung podforum i trazim!=)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

To da search opcija ne valja nista se naravno i ja slazem, stvarno bi vise trebali da urade nesto po tom pitanju!
Prije jedno dvije strane sam napisao kako da lakse nadjete ono sto vam treba na forumu, nije ni to savrseno ali zna da mnogo pomogne pa pokusajte ;)

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

napalm death napisao:jel iko probao Win Vista Desktop S60 navodno kompletan sistem prebaci na izgled kao vista.. nesto kao ovo http://www.youtube.com/watch?v=cdzQ-yBb3lo

i da bi se instalirala aplikacija treba imati flashlite 2.1

iskreno, meni je nejasno kako radi.. tacnije, sta ono radi i cemu sluzi

EDIT: evo instalirao sam ja ovo.. ide se preko flash playera u program... ma ne izgleda lose ali mi sve konfuzno i ne radi kako treba.. nista ne kontam.. lici mi na neku aplikaciju koja koristi opcije telefona, tacnije ta aplikacija dodje kao precćice
ja probao na e90 i radi mi super,ali mi je negde u galeriji skriven.tacnije galleri,papresentation
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sensei, samo u ovim novijim verzijama nema nashe zemlje. Jel LM vazi i za starije verzije?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

miodrage, nema nase zemlje(samo nje nema!!! :x ) ali ako ti je vremenska zona u telefonu podesena na +1 Belgrade imaces Beograd automatski izabran u programu. Znam da si ti iz Subotice pa to bas nije to ali jbg to je najblize sto trenutno imamo.
Nisam jos uvijek probao LM na staroj verziji handy weather-a tako da ne znam da ti odgovirm, provjericu sjutra (jer sad bas nisam u stanju za to) pa ti javljam :)

p.s.
666. post :lol: :lol: :lol:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa naravno da mi je podesheno u fonu +2 BGD, ali ja imam automatski London :( Inache Belgrade je +2, jer se pre 2 godine nesto menjalo oko ovih vremenskih zona. Inache u starijoj verziji Handy Weathera, postojala je i nasha zemlja i Subotica. Nije mi jasno kako samo Srbije nema, a tu je i Montenegro i sve druge zemlje osim nashe :(

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

miodrage, meni je automatski izabran Beograd, i ja sam mislio da je to zbog vremenske zone(znam da je sada +2, namjerno nisam to napisao), ali ocigledno nije.

Jedino sto mi pada na pamet je da imam Beograd zato sto mi je citav telefon na srpskom, prebaci i ti tvoj na srpski prije nego sto instaliras handy weather pa kad dobijes Beograd posle vrati na engleski.

Stvarno nemam pojma zasto su izbacili nasu zemlju, kad imaju sve zemlje bivse Jugoslavije kao i sve zemlje sa kojima se granicimo...sto jednom rece jedan politicar "mi smo crna rupa na zlatnom tepihu evrope", ili nesto slicno tome... :dry:
Mada, s obzirom da ja ipak imam Beograd, vjerujem da je u pitanju greska u programu pa zbog toga nema nase zemlje... Nadam se da ce uskoro izaci nova verzija programa i da ce to ispraviti!

Evo upravo sam probao Handy Weather 2.7 sa LM-om i NECE da radi!!!
Ali ne mogu nidje na netu da nadjem verziju 4.1 a ona je imala nasu zemlju i normalnan screensaver(za razliku od verzije 2.7), ajd ako imas verziju 4.1 posalji mi je molim te pa da probam i s njom.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Imam 4.1 verziju, ali ide ono cuveno "Your weather subscription has expired". Telefon mi nema srpski jezik, a najiskrenije necu da se akam sa flashovanjem zbog jezika, jer mi je potpuno nepotreban. Koristim iskljuchivo ENGLISH :D
Nista, ostajem na starom dobrom Mobile Weather 1.1, jer ni Foreca nema Suboticu.
Znachi ovako: juche kad sam video novi Handy Weather, jako sam se obradovao, skinuo, instalirao LM, instalirao HW. U dotichnom nashe zemlje nema --> uninstall. Danas instalirao 4.1 (imam stari serial za njega sa kojim je radio i bez cega ne mere da se instalira), ispisana u prethodnom postu navedena poruka -->> uninstall.
E sad, jedino ako ja nesto nisam odradio kako treba, jer ne znam sta bih drugo sa LM nego install na fon... to je uspesno proslo. Da li nesto treba tu odraditi? Mada nisam nasao nikakve opcije...

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

miodrage, bio sam ti odgovorio ali obrisali su mi post, vjerovatno jer sam spominjao crack :)
Uglavnom, uradio si sve sto si trebao ali nazalost ipak ne radi.

Nego da se vratim na temu...

Nokia Location Tagger 1.0B2 - add GPS location to your photos

Slika
Geotagging is the new buzzword in the photo world, tagging the GPS location where your photo was taken to the hidden EXIF header information of your photo. So you can see later where the photo was taken, and after putting your photo online can connect it to a map.

Nokia has addressed this with Location Tagger 1.0 Beta 2, a simple app that records GPS data to your photo while you take it with your mobile's main camera.

Tested with: Nokia N95, N95 8GB, N82, E90, N73. Should work but not fully tested with: all Nokia devices based on S60 3rd edition. Requires either an integrated GPS receiver, or an external Bluetooth GPS receiver module.

Instructions:
- Launch Nokia Location Tagger application.
- On the main screen, you will see the status of your GPS module. It will show the coordinate if GPS module is active. Otherwise, it will show "Searching".
- To tag pictures with GPS coordinates, simply use the built-in Camera application. Press the Camera button of your device to take pictures as usual. When Nokia Location Tagger is running in the background, you will see small icon at the top left corner of Camera’s view finder. This indicates the status of GPS module:
Green: GPS module is active.
Amber: Nokia Location Tagger is connecting to GPS module or searching for GPS coordinate.
Red: GPS module is inactive.
Issues:
- The pictures from secondary camera are not tagged. Nokia Location Tagger tags pictures from the main camera only.
- In a very rare case, Nokia Location Tagger may not be able to tag picture with the error message "File is being used".
- Pictures captured in burst mode may not be displayed in order in the Logs tab.
- This version has been tested on N95, N82, E90 as well as N73, N81 with external GPS module (Nokia LD-4W). It should work on all other devices; but there is no guarantee at this point

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Y-Fake Messages v.50 {free fake message sending application}

Slika
Fake Messages is a free fake message sending application that allows timed "sending" of fake SMS messages. SMS messages are handled inside the device, so no network connection is needed, thus sending fake SMS messages are completely free of charge..
ODLICNA fora! :D

iBattery and Clock Screensaver

Slika
This .swf file is a Screensaver that shows you battery strength and current time and date etc. The application can be viewed using the Flash lite player located in your Media folder on the phone.
If you want to display a Screensaver on your phone, you need to got to Menu / Tools / Settings / General / Personalisation / Themes / Power saver and then choose Animation.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Jel postoji program za n95-8gb koji pali lampicu pozadi ali ne crvenu nego onu normalnu? :unsure:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Koji Theme Editor da koristim samo da bih zamenio wallpaper???(da bude preko celog ekrana)Probao sam Carbide.ui ali je on suvise komplikovan za takvu malu operaciju 8)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Mirko BGD, koliko se meni cini ne postoji, jer hardver ne podrzava tako nesto, ako neko zna da ipak postoji nek me ispravi.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

cale ja sam to radio sa Theme Dy programom, ja mislim da se tako zvao, ali kod njega ti pravis temu direktno sa telefona, mozes ti staviti da ti odredjena slika bude preko celog ekrana, ali moras i kreirati neku temu uz to, ako ti to ne smeta, onda ga probaj.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Izasao je novi Ultimate Voice Recorder For S60 3rd Edition v5.01.1

Slika
Features include:

Simple, one touch start/stop recording
Optional automatic recording of phone calls
Supports both WAV and AMR formats
Configurable storage locations
Password enabled playback
You can choose to have BEEP or NO BEEP for call recordings!

New In Version 5.01
Please remove the old version from your phone before installing this version.
Redesigned structure with a background server and user interface separated. Less resource demanding, more reliable.
Create voice reminder/alarm with customizable alarm time.
More time periods to choose for auto deletion feature.
Adjustable fast forward/remind speed for playback
Better support of enabling/disabling all hotkeys.
Bug fix from previous versions.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Instalirao sam F-Secure Mobile Anti-Virus v3.20,posto nisam znao license code,pao je remove.
E sad,u cemu je problem.Pri svakom restartu uredjaja pokrene neku installaciju i casti me porukom "Unable to finish install from memory card.To finish the installation,go to Application manager!".Probao sam i sa reinstalaciom programa pa restartom,nije pomoglo.Sta mi je ciniti,sem bilo kakvog reset-a? :| :| :|

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Nadjes repove i obrishes. Imao sam ja to nekada davno, samo se ne secam kako sam tacno obrisao, mislim da sam ishao ruchno trazio po memorijskoj kartici (ja sve na nju instaliram)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Ma ko ce da trazi repove,imam 20+ applikacija,pokusao sam ali ne mogu da ih nadjem :(
Ima li drugog resenja?

P.S.Da li se nakon soft reset-a vracaju trial periodi :D

Odgovori