Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death, ti mislis na handy taskman a ne na staru verziju best taskman-a, to su dva razlicita programa ;)
Drzi olovcicu i stisni menu, tako ces jos bolje vidjeti sve aktivne programe i prebacivati izmedju njih, takodje mozes da stavis puno programa u quick start i onda da biras izmedju njih sa olovcicom i ok tasterom, jako korisne stvari vjeruj mi, a handy taskman ih nema :)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Sensei HandyTaskman ima potpuno istu funkcionalnost pa cak i bolju jer ovaj tek sad ima opciju Kill a Handy Taskman odavno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Koristio sam pomenuti JBAK TaskMan - mislim jedno sat vremena, i onda sam ga ubio sa neskrivenim zadovoljstvom. Takodje, koristio sam i Tracker, i staru verziju Best TaskMan-a. Sada vec mesecima unazad koristim Handy Taskman 2.0 koji mi je fenomenalan.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Sale_M, koristim handy taskman od mog prvog symbian telefona tako da vrlo dobro poznajem njegovu funkcionalnost ;)
Jako je dobar program naravno, ali ovaj best taskman me je kupio skroz sa ovim task switcher-om i quick start-om, mada ne znam kako to funkcionise na N82 s obzirom da on nema olovcicu...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Pardon.. do mene je, da to su dva razlicita programa ali.. meni ovaj Best TaskMan nikako ne odgovara.

Jedino sto ubija procese skrivene koje ne vididi Handy Taskman i sto pokazuje koliko koji program zauzima mem(i ako se to moze proveriti tako sto vidis koliko imas slobodno, otvoris program i onda vidis koliko je ostalo.. ali nebitno).

Ali sama upotreba i organizacija je jako losa. I ovo.. prikaz aktivnih aplikacija i Quick start.. meni t pada u vodu jer trebam koristiti dve ruke. mislim ono.. ne pada mi na pamet. Drzim olovcicu+manu dugme a drugom rukom biram aplikaciju... pa u cemu ej fazon??? Zar mora tako da bude da se gasi taj meni cim pustim kombinaciju tipki.

A i ovo ubijanje procesa je pravo ligicno.. idem: options/view/advanced/processes i tek onda lista proces.. zar to nije moglo malo bolje ???? I da.. ja imam jako malo generalno slobodno memorije, oko 14-13MB zavisi od teme do teme a ovaj Best TaskMan mi malo spor a i zauzima preko 1MB sto je pomalo previse ali eto..

Ne znam, ponovo sam ga instalirao, koristit cu ga par dana ali mislim da cu se vratiti na Handy TaskMan.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Koji je po vama najbolji i najstabilniji u radu web browser?Konkretno mi treba radi mogucnosti preuzimanja fajlova koji nisu podrzani u sistemu.

Opera to podrzava ali me zeza(gasi se) a probao sam i UCWEB browser ali je i on problematican.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Kako to mislis da ti se opera gasi?Meni super radi,ali je malo koristim.Da li zna neko gde mogu da skinem za druga ovu standardnu nokiinu temu a evo vam screenshot od nje Nokia_themes ?Treba mi za rezoluciju 240x320 Ako neko ima ovu temu zamolio bih ga da mi se javi na pp
Note IV N9100 dual

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Nemam pojma,jednostavno udjem u program,ukucam adresu i kad treba da pokaze stranu izadje iz programa.Verzija je najnovija 8.65 :?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Sale_M, meni je nesto slicno ispisivalo kada sam temu instalirao na mem karticu, a kada sam je prebacio na mem tel nije se to vise pojavljivalo!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Evo resio sam problem,sad fon sljaka odlicno :D Toda81,hvala za resenje,ovo me smaralo jos od N73 pa sam radio format fona i kartice ne znajuci za ovo,poz ;)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Nema na cemu Sale,tu sam uvek ako mogu da pomognem.Dobra je fora jer se ovim postupkom nista ne gubi.Ja to radim cesto s tim sto znam dosta systemskih fajlova koje cuvam na E pa ih posle vratim i tako se spasim od dosadnog podesavanja pojedinih app
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

zllaja, jeste, samo onda moze da mi vrati neke repove kojih zelim da se reshim. Znachi onda nisam nista uradio :) Nema veze, verovatno ga u nedelju ubijam i krecem iznova sve :P

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

jel zna neko neki dobar program koji glasovno cita sms poruke za n82?
jos po mogutstvu signed (free) ako postoji. hvala unapred
A N D R O I D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

dojlimi, imas recimo Text-To-Speech, ali svi ti programi rade samo sa pojedinim jezicima, a gle cuda, srpski nije medju njima.

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

miodrage dobar je ovaj tex-to-spech ali on izgleda da podrzava fp telefone kao n96,n81,6120c, a na n82 ne radi. postoji li neki iz "samostalnih" delatnosti? pozz
A N D R O I D

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

n95 shake sms

Post od darkonda »

Kako da instaliram Shake Sms, pise mi da mi je sertifikat istekao, da se obratim isporuciocu..........zna li neko?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

darkonda, vrati datum u telefonu za par meseci, i time reshish problem. Ovo vazi SAMO ako ti pishe Expired certificate.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

@napalm death,sve je to ok stn si ti napisao,ali zasto bi se neko zezao i smarao sa pogadjanjem datuma,tj vracanjem godina unazad i tako instalirao app kada moze da uradi hack tel i da bukvalno svaku app instalira istog trenutka bez smaranja sa vracanjem datuma.Na taj tvoj nacin se mogu instalirati samo expired app,mada njih nema puno jer su teme mahom expired.Na taj tvoj nacin se ne mogu instalirati app koje su unsigned,tj nepotpisane,a njih je moguce instalirati samo ako hacknete tel ili imate sertifikat.Mnogo je lakse ako hacknete tel jer cete u tom slucaju svaku app da instalirate istog trenutka kako kliknete na tu instalaciju i imacete osecaj kao da imate os7,8 ili 8.1 sto je extra.Hack tel moze bukvalno svako da uradi i to za 5min
Note IV N9100 dual

Jaksa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Jun 2008. 04:02

Post od Jaksa »

Znate onu mogucnos na samsungu E250 da pretrazujete druge telefone preko bluetootha i sami birate fajlove koje biste hteli da preuzmete na svoj telefon tj da downloadujete e ovako nasao sam program koji radi potpuno istu stvar na s60 V3 mada moze i za V2 posto je Java aplikacia svejedno program se zove bExplore, probajte ga zanimljiva je stvar!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

A imas i Bluetooth File manager. Pisao sam ja o tome pre jedno metar i po dana.

Odgovori