Symbian^3 programi
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Symbian^3 programi
Novi apdejt za ''Extra buttons'', dodato da se ''ne vide'' u nekim ''situjacijama'' i prakticno, kome treba, ''ugasi'' dugme u top baru. Koje se moze i onemoguciti.
pozz
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
koja verzija je taj novi? skoro su izbacili 1.2. nije proslo 15 dana 

Belle extra buttons v.1.03, sve verzije barem na n8 odlicno rade, ovde je eto dodata ta opcija ''disable'' u topbaru da se zbog toga ne mora ulaziti u samu app.
pozz
pozz
Vlada Zem, kolega a sta moramo da odradimo,da ovu prethodnu samo deinstaliramo,pa da insatliramo ovu novu,ili mozemo i preko ove stare da instaliramo novu verziju..
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
acamatic, ma moze samo preko stare da instaliras kao i skoro sve druge aplikacije sto se mogu azurirati. 

Jos 1 update, nisu normalni hehe,
LanternSoft Extra Buttons v.1.02, isto sve kao i na prvoj verziji ovih programa, samo sto su sad SVE 4 precice dole, dakle ukupno 7. I nije toliko komplikovano iako nemam tanke prste. Nema preklapanja osim standardno u ''add widget'' ali nista strasno (n8).
poz
LanternSoft Extra Buttons v.1.02, isto sve kao i na prvoj verziji ovih programa, samo sto su sad SVE 4 precice dole, dakle ukupno 7. I nije toliko komplikovano iako nemam tanke prste. Nema preklapanja osim standardno u ''add widget'' ali nista strasno (n8).
poz
Opera mini next je dobila par apdejtova, po meni bas dobra alatka na telefonu.
7.00 (29988), sta sam primetio - pojavljivao se cesto ''lag'' u skrolovanju na mini next, toga vise nema, glatko klizi i ''generalno'' sve radi brze.
pozz
7.00 (29988), sta sam primetio - pojavljivao se cesto ''lag'' u skrolovanju na mini next, toga vise nema, glatko klizi i ''generalno'' sve radi brze.
pozz
Vlada Zem i ja sam primetio da laguje stara Opera, posebno na "većim" sajtovima tipa B92, i po tvojoj preporuci sam je apdejtovao i sad leti
.
Još samo da provalim kako da iz Home stranice izbrišem ili zamenim Mobile Store i FB i extra
.
Još jednom, hvala Vlada Zem na ovom info-u

Još samo da provalim kako da iz Home stranice izbrišem ili zamenim Mobile Store i FB i extra

Još jednom, hvala Vlada Zem na ovom info-u

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Jel' neko možda korsiti SPB Shell 3D na svom Symbian^3 uređaju?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Nova opera mini je dostupna i za s60v3 (7.0.29974) ali ona se instalira kao nova aplikacija, ne zameni onu staru i naravno bomarksi sa stare ih nema u novoj verziji. I to je sad problem 
Neznam kako je to kod vas sa bele os. reseno?

Neznam kako je to kod vas sa bele os. reseno?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Deksi, ja sam samo instalirao tu novu verziju koja je instalirana preko stare i naravno sve sto je bilo sacuvano u staroj je ostalo i u novoj. Jedino kad sam bio instalirao onu Opera Next pa je odvojeno instalirano a ovo je samo odradjen update.
Ja sam apdejtovao staru Operu i sva podešavanja (Speed Dial) su mi zapamćena
.

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Deksi, trebalo bi da imaš porciju da backup-ujes sve precice i bookmarks preko Opera linka iz same aplikacije. Ja to oduvek koristim. Korísna stvar. Ako ga ostavis ukljucenog on ce ti redovno raditi backup kad god ubacis novi bookmark pa ih nikad neces izgubiti. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ninolina, hvala na savetu ali neide nesto. Probacu da pronadjem neki tutorijal na internetu pa to sredim.
- Ninolina
- Moderator
Deksi, kako misliš "ne ide nešto"? U onoj verziji Opere koja ti je do sada radila pokreni Opera link iz Settingsa u Operi i odradi sinhronizaciju. Zatim idi u novu verziju Opere, aktiviraj Operu link, i tada ćeš imati sve bookmarke i u novoj verziji. Ne znam da li treba da napominjem da treba da se registrujes kad prvi put pokrenes Operu link. Ne znam šta ti pravi problem pa javi da pokušam da ti pomognem. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ninolina, pa sve ja to uradim i opera link se ukljuci na On ali se bomarksi ne sinhronizuju, a zasto ???
IZMENA: (4.6.2012./ 7.27 h.)aha evo od jutrol proradela sinhronizacija sa operom tj. opera linkom. Izgleda da je trebalo da prodje nekoliko sati da bi se uspostavila veza sa serverom.
Ninolina hvala na pomoci.
IZMENA: (4.6.2012./ 7.27 h.)aha evo od jutrol proradela sinhronizacija sa operom tj. opera linkom. Izgleda da je trebalo da prodje nekoliko sati da bi se uspostavila veza sa serverom.
Ninolina hvala na pomoci.

- Ninolina
- Moderator
Deksi, nema na čemu!
Bilo mi je čudno da imaš problema sa tim jer kod mene već godinama funkcioniše savršeno.
Važno je da si sredio...

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ova nova opera mini 7 ima neverovatno ružan vidžet na početnom ekranu ... užas jedan 
Edit: na engleskoj verziji je užasan vidžet a na internacionalnoj je ok

Edit: na engleskoj verziji je užasan vidžet a na internacionalnoj je ok

16 godina na forumu MOBILNISVET
janka_88, mislim da mi je potrebna tvoja pomoc a i drugih ako znaju..Ne znam da li se secas kada sam pricao o aplikaciji "Battery monitor 3" i rekao sam da je do perfekcije estetski odradjena,sto se mora priznati,ali nazalost daje pogresne rezultate..Primer meni ona "prava baterija"(u desnom uglu pored sata) pokazuje da je puna,dok aplikacija pokazuje da ima 62%..E onda si mi rekao da ta aplikacija baguje i da ubacim "battery info 1.06" i to sam i odradio...na prvi pogled ono nista nesto nije lepa aplikacija,a kazem sebi nije bitno da je lepa nego da radi..Kad ono i ona pokazuje isto ko prethodna,ova baterija je puna ona prava,dok aplikacija pokazuje da ima 72%..E sad ako ti nije problem da mi kazes sta bi trebao da odradim da bi mi radila dobro,ili pak da mi das tvoju verziju,ako tebi radi ok..
Te aplikacije za bateriju sam ja koristio na s60v3 i nisu ničem služile jer su davale nebulozne podatke. Najbolje bi bilo da ima neki hack da se doda da umesto standardne baterije stoje procenti.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White