Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS6,7,8.0 i 8.1 (S60v2)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Sad imam i ja jedno pitanje na sličnu temu. Fotke, i klipove (na 6680) mi naravno snima na karticu, na kojoj ima 680MB slobodno. Za toliku količinu memorije za fotke prijavljuje 999 (što je verovatno maksimum), i to je ok, ali me zanima zašto mi za klipove daje samo 35 sec. fore? I ne mogu to da prebacim. Ne znam da li se ovo još nekome dešavalo (da li treba tako), ali ranije sam bez ikakvih drugih programa uspevao i više od sat vremena da snimam u komadu.

Znam da postoje nezavisni programi (preporučite mi neki), ali osnovno pitanje je: zašto ne mogu više sa originalnim softverom to da radim?

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

gargamel4, pokrenes kameru pa settings pa video na Lenght umesto sto ti je podeseno na short stavi na maximum i to ti je to :)
HOX Titanium gray

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Moguce da ti nisu podeseni prostor za snimanje na MMC i kvalitet na High!?Odradi jednu ili obe izmene u podesavanjima pa vidi,mora da hoce,jer ja sa tim podesavanjima imam 59:59 vremena za snimanje!?
Pozdrav 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

U pravu ste, malo pre sam u "Kupih tu N70" video da mi je Sava Savanović, ovo isto preporučio, i radi. Nije mi ni palo na pamet da će takvu glupost da stave, i da je do podešavanja. Mislio sam da je nešto buffera.

Thx anyway!

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

And1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 00:05

Post od And1 »

Masterokrata napisao:And1, formatiraj mobilni to ume da pomogne......nego cesta nesto ta pojava da smartmovie zeza na 6630 :disgust:
Da nije zato sto koristimo krekovane verzije?
Mislis da formatiram mem. karticu ili...?

And1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 00:05

Post od And1 »

Formatirao sam memorijsku karticu i opet me izbacuje iz smart movie-a. Ne znam sta da radim :smutny: :smutny: :smutny: :uhuh:
Ako neko zna sta mu je neka mi javi, smart movie mi je bas mnogo potreban :cry:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Evo nekih interesantnih programcica za 3rd edition Symbiancice :
1.Handy Clock-mnogo dobar program,slican Worldmate-u,prikazuje gradove u 5 razlicitih vremenskih zona,podrzana je i Srbija,mada onaj ko je upisivao mesta i gradove nije imao pojma s pojmom o geografiji :uhuh: :uhuh: .Od ostalih funkcija ima nocno-dnevnu mapu,kalendar,alarm,timer,stopericu i Time log gde ima opcija za zakljucavanje tastature u odredjenom vremenskom intervalu.
2.Handy Expense-dobar program za one koji hoce da znaju koliko su nesto potrosili,platili...podesavanja ima dovoljno,od vrsta usluga do nacina placanja...
3.Divx Player-samo ime kaze sve,slican je SmartMovie-u,pusta .avi fajlove bez problema.Ima opcija ucitavanja titlova...
4.Handy Taskman-vec opisan,znaci,otvara aplikaciju koju hocete i slicno...
5.Handy Safe-program za cuvanje poverljivih informacija tipa raznih sifri,informacija o brojevima pasosa,kreditnih kartica,vozacke dozvole i dosta toga drugog...
6.Papyrus-odlicna To-do aplikacija sa prosirenim mogucnostima normalnog kalendara u telefonu...
7.Y-Browser-program omogucava pretragu po telefonu kao FExplorer na starijim verzijama...
8.NSysInfo-odlicna aplikacija o informacijama o telefonu,evo sta sve prikazuje(lista je podugacka,ima dosta info): Phone model,SW Version,IMEI,Battery Level,Signal Strenght,Registration Status,Network Name,Operator Name,Free RAM,Total RAM,ROM Size,Free Phone Memory,Free Flash Memory,Total Flash Memory,Processor Type,Processor Speed,System Start-Up Reason,Max. Screen Resolution,Number of Colours,Local Language (u telefonu), GSM podrska (ili ne),WCDMA (ili ne), CDMA (ili ne), Wi-Fi (ili ne), USB (ili ne), MMC (memorijska kartica),Hotswap opcija,dalje sledi isto ono sto telefon podrzava ili ne: Camera,Cover Display, MIDI,QWERTY Input,Open GL ES and EGL,Flight Mode,Offline Mode,Infrared,Bluetooth (Fax & Imaging profile), Sync ML Device mngr,Sync Data, SVGT,Audio Effects API,Audio Resource Indication,Equaliser,USSD,Video Telephony,SIP Stack,QOS,IPSec Location Landmarks,Loc. basic services,Camera Burst Mode,UIs use Europe Look & Feel,UIs use Asia Pacific L. & F.,Instant Mssg,Presence Feature i na kraju 3 jezika: japanski,tajlandski ili kineski.....uhh ;) :)
Programi se svi mogu naci vrlo lako i besplatno... 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Evo i aplikacije koju su mnogi čekali...dodajte poseban ton za SMS odredjenom kontaktu ili onemogućite da se čuje ton dolazne poruke... :wink: :) :D

David.Siorpaes.SMSAlert.v1.0.0.S60.SymbianOS8

Slika

SMSAlert is an application designed for Symbian Series 60 phones which can associate different tones to
different SMS senders. SMSAlert can also be used to mask the SMS ring tone for any given contact
by substituting the default tone with silence. This feature makes applications such as MumSMS
even more effective. Both system tones and gallery tones can be associated.
8) :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Evo još jedne jako korisne aplikacije...ali ne preterujte da ne preopteretite LED diodu... :D

N70Torch 1.05 ;)

Slika

This app will turn on your camera flash, on the back of your phone.
It does not keep the screen light on.

Simple On/Off with a single touch.
Can be used to record videos with flash on via direct shortcut. :D :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Da li neko moze da mi preporuci neki dobar jednostavan theme creator za n70 nokiu.. :)

I ako neko (moze i na pp) hoce da mi objasni kako da >>piiiiiiiiiiip<< answering machine.. Imam 2-3 fajla ali ne znam kako.. :)

Toliko za sada..

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

EsCoBaR, sve u vezi tema imaš ovde.
A tvoje drugo pitanje je cenzurisano jer smo mi ovde dobri i ne bavimo se krekovanjem i piraterijom. ;)

Sava Savanović
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
:: RedmiNote3Pro

Re

Post od Sava Savanović »

@And1

Istekao je licence,dakle..pronadji verziju koja radi.Ista fora kao i sa P.Mail-om..kreneš od v.2.43,pa update do last v.,ako ti je baš stalo da budeš IN,mada ne vidim svrhu,jer kada iščitaš "Wha' new",nijednu od opcija ne koristiš,tako da i neka bajata,radna,odlično završava posao.
Nokia 6630/Kingston MMC Mobile 1GB/Apacer Card r/w 23in1

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Skinuo sam notepad medjutim kada prebacim neke txt fajlove iz kompa u tel i otvorim ih u notepadu, text je ispisan onim kockicama, predpostavljam da tel ne sadrzi font koji je u tom txt fajlu.. Jer mogu nekako da ubacim sve fontove kao iz win pa da ne bude problema?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

EsCoBaR, ma taj program je bezveze ... samo simpatično izgleda..... Office Suite otvara txt bez problema :)

pozdrav...

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

E hvala puno, upravo sam instalirao, svidja mi se.. Lak za koriscenje itd :)

Nego imam jedno pitanje, jel bi mogao nekako da selektujem deo texta iz tog fajla pa preko olovcice da prekopiram kada pisem sms?! Postoji opcija SELECT ALL ali ja hocu samo deo texta.. :?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

EsCoBaR, pa držiš olovčicu i džojstikom prelaziš preko texta koji hoćeš da obeležiš...kad ga obeležiš klikneš na olovčicu i ideš na opciju copy...kad stigneš u sms poruku tamo opet klikneš na olovčicu i izabereš opciju paste.. :wink: :) :D

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Ninolina, mala ispravka - u Office Suite-u (u edit modu) se selektuje olovka + strelice, ali se onda ide na options -> edit -> copy (cut), a ne ponovnim pritiskom na olovku, jer ce to poništiti selekciju :roll:

pozdrav...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Ok...b_udder ...my mistake... :oops:

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Hvala vam ljudi punoooooo... Imao sam n-gage pre 3-4 god zaboravih symbian skroz! :)

Za sada toliko.. Ali cu da se ubacim (verujem) jos koji put u ovoj temi.. :)

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Program SMS Exporter v1.06, za prebacivanje poruka u tekst fajl, jako jednostavan program, i recimo za razliku od slicnog programa 'messagestorer' kod kojeg se prilikom prebacivanja upise samo ime koje stoji u kontaktima,a ne i broj, SMS Exporter v1.06 zapise broj, e sada doduse nije mi jasno zasto kod primljenih poruka ima samo broj, a kod postalih i broj i ime.
pozdrav
6630

Odgovori