Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Noni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 04. Apr 2006. 17:25

Post od Noni »

joca986, kad si u nekom programu pritisni meni i on ce ti izaci iz tog programa, a program ce ti ostati aktivan. :D :D

joca986
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 11:20

Post od joca986 »

Ma ok, znam to, nego mi je ovo bilo sumnjivo, da nema neko podesavanje i sl...

Nego, ajde jos jedno pitanje. Skinuo sam neku aplikaciju koja radi kao bateriska lampa. Lampica za blic se uljuci i to je to. Nego, lampica znatno jace sija kad ima funkciju blica, nego ovako, pa me zanima da li postoji neka druga alternativa...

Poz.

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

Kupi baterijsku lampu sa H3 sijalicom i nemash problema, ima da blicaaa... provereno 100% ;) :roll:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

joca986, dioda slabije svetli i zbog potrošnje i da ne bi crkla zbog duže upotrebe. Mada, meni je na N70 jednom slučajno ostala uključena dioda skoro 4 sata, srećom ništa joj nije bilo sem što se "malo" usijao telefon. Eto, nesmotreno sam testirao koliko može da izdrži jer ljudi na netu pričaju da ne treba da radi duže od 4-5 minuta... :roll: :wink:

joca986
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 11:20

Post od joca986 »

Ok, hvala puno :)

Nego, niko mi ne rece nista za recnike, kakve alternative tu postoje ?

I smart settings za 9.1 ne postoji ? :(

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

joca986, ne postoji još uvek Smart Settings za OS 9.1... :uhuh: :(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

ad_insane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 14:39

Post od ad_insane »

Da predstavim sjajnu aplikaciju koja mi je mnogo falila na E61... Radi se o IVCM-u :) Konacno je izasla verzija za OS 9.1 telefone i radi perfektno. Blokira poziv odmah tako da onaj koji zove ne cuje uopste da telefon zvoni. Ono sto je extra je da snima razgovore bez beep signala. Ima automatski odgovor kao i mogucnost podesavanja zadataka. Uglavnom sjajna aplikacija a ako nekog zanima vise evo ovdje moze da procita:

IVR is a technology to detect remote callers' key press sequence and respond them by pre-defined actions. In general, these jobs are done by IVR embedded hardware or more powerful computers. For example, Most of companies' corporate telephony systems are powered by IVR. So you can press key to choose extension number of those who you want to connect to or an operator to handle your call, or choose to leave a message when callees are absence. Another live example is interactive information centers. They are used for Do-It-Yourself information inquire on plain phone calls.

Our personal IVR technology is implemented purely by software. IVCM is world first and the only mobile application that can realize IVR features on your smartph1one!

Up to seven response methods for incoming callers

Flexible, unlimited profiles

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja bih te molio da postujes link na PP za taj programcic.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

joca986, pa postoji SlovoEd za 9.1 Ja ga koristim na E60. E stvarno, aj daj link do tog programa, ja ga guglanjem nisam pronasao :dry:

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Izasla je veoma zanimljiva aplikacija za s60 3rd,Zensis SMS Wizard,za prikaz grafickih smajlija :)
Integrise se u 'messaging' i pojavi kao nova stavku u 'create new message' kao 'animated message' Program je sjajan,dugo sam cekao ovako nesto.Naravno ako posaljete nekom graficki smajli njemu stize kao standardni : ),osim ako nema ugradjenu podrsku,kao vecina SE
Slika
Slika

Jedina mana je sto pri svakom koriscenju izbaci poruku:This software can only be used on Nokia phones sold in Hong Kong (sto naravno nije tacno,samo ignorisite poruku).Jedino da ga flesujete telefon sa product codom za honghong :D

bambi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 24. Jan 2007. 13:05

Post od bambi »

Warelex.Mobiola.WebCam.Bluetooth.v1.00

Odlican sw , pretvara Mobilni telefon u web kamericu, i prenosi video snimak preko bluetooth-a :)

isprobao sam, radi na n73 (al opet ono svetlo sija >.< )

evo info:
First application that realistically turns your Symbian phone into a PC-compatible webcam and truly replaces your USB camera. Works over Bluetooth!

Turn your Symbian smartphone into a high-quality wireless Bluetooth-based web camera and throw out your bulky USB webcam. Very simple to install and configure, Mobiola Web Camera for S60 3rd Edition 1.0 consists of two software components: (1) a client application that resides on the phone, and (2) a webcam PC driver compatible with any Windows application that can receive video feeds from a web camera including Skype, Yahoo, MSN, AOL IM, ICQ messangers, www.YouTube.com and www.grouper.com. Carry your webcam with you wherever you go and connect it to your laptop at anytime, no wires necessary. Try it now and experience resolution and frame rates comparable to some of the top-performing USB webcams on the market! UIQ version and S60 2nd Edition version are also available. Mobiola Web Camera works only with 32-bit PC systems yet. Stay tuned for Windows Mobile version, versions with USB and WiFi support and support for 64-bit PC systems.

Requirements
8 MB of free disk space on PC, 300kb of free phone memory, 1Mb of free run time memory

Compatible Devices

* Nokia 3250 (S60 3rd Edition)
* Nokia 5500d (S60 3rd Edition)
* Nokia E50 (S60 3rd Edition)
* Nokia E70 (S60 3rd Edition)
* Nokia N71 (S60 3rd Edition)

* Nokia N73 (S60 3rd Edition)
* Nokia N80 (S60 3rd Edition)
* Nokia N91 (S60 3rd Edition)
* Nokia N92 (S60 3rd Edition)
* Nokia N93 (S60 3rd Edition)
| E72 | Vivaz Silver | SE c902 |

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 24. Mar 2006. 00:56

Post od sony »

Da li je neko nasao program da za svaki kontakt moze da stavi razlicitu sms melodiju? I da li se na N73 moze mjenjati maska prednja, zadnja?

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

moze i prednja i zadnja, samo sto je zadnja malo komplikovanija za skidanje..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sony »

A ovaj program za pojedinacan zvuk sms za svaki kontakt, znam da je bio za N70, ima li za 73? Ne znam tacno kako se zove...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Za starije Symbiane je bio koliko ja znam MumSMS. Za novi Symbian ja jos nisam nasao.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Za starije symbiane je SMSAlert...a za novije nemaaa ...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sony »

dada tako se zvao program SMSAlert e sad sam bas :-((( taj program mi je bio superrrrr, ima li neka zamjena da radi na tom principu, i kad se to moze ocekivati za novije simbiane?

tomi44
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 31. Jan 2007. 19:46

Post od tomi44 »

Jedno pitanje

kada zakljucam sa onim nekim programom npr poruke,datoteke itd i ako zaboravim pasword jel mogu taj program zbrisat i da onda poruke budu otkljucane ko sto su bile i prije :blinky: :blinky:
Nokia N73+1 GB mini SD & Sony PSP+MS duo pro 512mb

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Mislim da ne mozes da obrises program bez sifre :)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

tomi44, ukoliko samo izbrišeš program, provereno ti se brišu sve zaključane poruke i slike i sve što si s njim zaključao...to je najveća mana ovakvih programa i treba ih iz tog razloga izbegavati ukoliko ti to zaista nije neophodno...

Odgovori