Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ostajem pri Handy Taskmanu 2.0 i Smart Settingsu 2.0. Za moje potrebe i vishe nego dovoljno. U favourites u HT imam par shortcutova, u smart settings imam par drugih shortcutova, na stand-by screen-u imam 7 shortcutova... pa gde cu vishe? I naravno, nigde nista ne sme da se ponovi, to je za mene prakticno bogohulno :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Xexe,dobar si miodrage. Ti si mister precica :) Sala mala.Meni se jedino na stand-by screen-u ne svidja kad stoje precice jer mi ubijaju pejzaz koji mi "para" oci :) Nije ono sto su mozda neki pomislili.U pitanju su prirodne lepote
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa i 90-60-90 ili nesto slicno se moze podvesti pod prirodne lepote... Sve je to priroda stvorila :D Ja zato i biram neke izoblicene teme da bih mogao da stavim ceo active stand-by, meni su te sve informacije neophodne, i steta sto ih nema vishe da se stavi 8)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

toda81, da nisu u pitanju prirodne obline neke plavuše..Hahaha.Šala :) :wink: ,ma ja sam uvek koristio prečice na stand-by (u vreme kada sam bio pametan i imao symbian,ali doći će meni šaka e71,posle ng,pa ću da ga razderem)... a prirodne lepote gledam na PC-full screen,ili u900 prikačim na tv,još bolje (32") :D
Nokia C6

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ma imam ja jednu plavusu pa sve zavisi kad me naljuti za cas ubacim neku prirodnjacku fotku ... Jel koristi neko ovaj jbak taskman?Meni se bas svidja jer vec par sati mucim tel i jos uvek mi nije upala u oko neka mana,a ne mora da znaci da nece :)
Note IV N9100 dual

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Ja sam ga iz prva koristio samo zbog ubijanja procesa jer mi se mini opera gasi jedno minutu. I zato sto vidi neke procese i programe koji ostali ne vide. A sada evo ugodno iznenadjenje i ove precice koje podsecaju na glavni meni a mozes ih edotovat kako god a moze i koristiti bilo gde.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Tracker ima isto opcijud a gasi nevidljive programe, ali je njegova mana bila da se on i sam mogao ugasiti :D Meni se taj JBAK ne svidja zbog interfejsa

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Meni se svidja jbak taskman jer sve app koje postavim za precice mogu iz jbak taskmana da pokrenem i pritiskom na odredjeni br jer jbak taskman daje i tu mogucnost,a ima i puno ostalih podesavanja pa moze mnogo toga da se prilagodjava ukusu korisnika
Note IV N9100 dual

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Mene je poceo opet da ljuti Lcg jukebox 2.17 i to ovaj sto kod vas lepo radi.Po nekad iz cista mira se zakuca i izbaci me iz app tako da je to opet ista prica kao i sa prethodnom verzijom 2.17 koja je na slovo cr... ne desava se to tako cesto,ali se desi.Definitivno je problem u br pesama tj preko 350 komada :) Inace Jbak Taskman radi perfektno i za sada ga necu menjati.a kad ga budem menjao jedina zamena mu moze biti Handy Taskman
Note IV N9100 dual

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death, toda81, i svi ostali korisnici symbian telefona, danas sam otkrio jos jednu nenormalno korisnu stvar za nase telefone!!! Ala me krenulo ovih dana :lol: :lol: :lol:

Rjesio sam problem sa pravljenjem plejlisti u fabrickom player-u!

Svi znamo da je do sad to bilo uzasno tesko jer se nisu mogli dodavati folderi vec samo jedna po jedna pjesma...ALI opet ja cackam danas malo mob i razmisljam sta bi tu moglo da se uradi, kad mi sinu ideja, i za divno cudo odlicno radi! :D

Samo treba da se napravi playlist-a preko LCG Jukebox-a!
Znaci otvorite LCG Jukebox, odaberete folder iz kojeg hocete da pustate muziku, odete na MENU, pa PLAYLIST, pa EDIT PLAYLIST, pa opet MENU, pa opet PLAYLIST, pa SAVE AS, zatim snimite plejlistu kao .m3u fajl sa nazivom kojim hocete ali OBAVEZNO u folderu SOUNDS na kartici!
Potom otvorite fabricki muzicki plejer idete na REFRESH i kad udjete u plejliste tu ce biti plejlista koju ste napravili u LCG Jukebox-u i radice savrseno!

Inace, primam i kes i kartice ko zeli da mi se zahvali na pravi nacin...hahahaha :D :D :D
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Sensei, Svaka cast ali malo editovanja.

Ne moze u folder SOUNDS nego direktno na E:

Prvo ne mogu naci refresh.. ili sam corav ili nema. Drugo, liste nadjem preko file managera i idem tamo i pise invalid Playlist.. onda pogledam gde su originalne i one su direktno na kartici nisu ni u jednom folderu. Snimim tu i evo radi. ...ali nikako en mogu liste naci u muzickom playeru.. bas treba taj refres ai ne mogu da ga nadjem. Kada udjem odma na meni nema refresh.

Sbejedno, radi nekako svaka cast.. evo od mene

Slika ;)
Poslednja izmena od napalm death u Ned, 31. Avg 2008. 23:24, izmenjeno 1 put ukupno.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death, ovako kako sam ja opisao radi na 9.2 OS-u, a sjecam se da je moj stari N73me(9.1 OS)stvarno snimao plejliste na root-u kartice(cini mi se bas u folderu playlists). To NIJE slucaj na 9.2 OS-u, on snima plejliste, koje se naprave u player-u, na nekom meni skroz nepoznatom mjestu(nisam uspio da ih nadjem), ali na srecu prepoznaje i plejliste koje se nalaze u sounds folderu.

Zaboravio sam kako mi je bilo na N73 ali sam SIGURAN da je i on imao opciju refresh, na N95 cim udjem u muzicki centar imam opcije music i podcasts, e odmah tu na startu, znaci prije nego sto odaberem neku od ove dvije opcije idem na lijevi taster(options) pa refresh, i to je to... Sigurno je nesto slicno na N80, znaci odmah na startu music player-a bi trebala da bude refresh opcija.

Vise volim jevreje, ali mogu i mrtvi americki predsjednici :D

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Evo ga snasao sam se. Odradio sam Update Music Library i nasao mi ej napravljene liste. Sadaj ok.. jos samo da se navikne, podesim equilaizer i nadam se da ce biti ok ;)

Nadam se da je uplata sada ok ;)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Pa refresh ili update, isti je to djavo...vazno da radi :D

E sad je vec bolja novcanica legla ;)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Sensei,svaka cast majstore.Ovo ti je extra fora!Sada cu da je isprobam pa cu vam javiti da li sam i ja uspeo to da odradim
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Sensei, svaka ti cast, evo isprobano i radi. Najprostija stvar, napravio sam listu u LCG,, otvorio preko X-Plore-a (moze da bude snimljena bilo gde), i lupio Open by system. Radi ko svajcarski satic. Genijalno!!!

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

ladno niste znali za to he pa to mi radilo jos na N70 i fora je stoi te play liste mogu da koriste i drugi programi recimo core player :wink:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

toda81, miodrage, hvala ;)

toda81, jesi li probao? Ne javljas nista jos uvijek...

miodrage, ja sam prvo probao na taj nacin koji si ti rekao, ali ne moze tako na N95(mozda ni na svim telefonima sa 9.2 OS-om) jer kada idem na open by system otvori mi se music centar ali ne i plejlista u njemu.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Sensei,ja kasnim jer sam imao goste,ali imam jedan problem.Napravila mi se play lista na onaj nacin kao sto si napisao postupak i sada se na E:/sounds nalazi fajl playlist.m3u i ima 8,75kb.Kad kliknem na taj fajl preko x-plorera otvori mi kao textualni fajl gde se nalaze nazivi svih pesama,a kad idem preko x-plorera da otvorim taj fajl preko systema otvori mi muzicki player,ali pise no track i nema vise ni jedne od onih vertikalnih opcija koje se nalaze u playeru.Takodje kada udjem u player pa tamo gde su play liste ne vidim opciju refresh i ne vidim tu playlistu sto sam napravio.Ne znam sta je to u pitanju
Note IV N9100 dual

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

toda81, Idi na music library i idi music library update, i tada ce ti biti lista pesama koju si napravio u LCG medju listom pesama u music player-u

Odgovori