Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
toda81, Ma nema na cemu, zato smo tu. Nego i ja sam se cimao par minuta trazio refresh.. pa nema, a onda isao iz file managera na playlist i nece.. play list error. Pa dok nisam skontao da treba playlist diktno na E: a ne u sounds folder pa dok nisam nasao update library.. ja kontao ovaj update l. nesto za net.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Morao sam da obrisem i ovaj modifikovani LCG Jukebox jer je opet poceo da me izbacuje iz app i da brljavi
Opet sam vratio stari dobri Ogg Player 1.72 sa winampovim skinovima i ubacio sam mu ikonicu od winampa i to je kraj.Od sada cu koristiti njega i telefonski music player posto jukebox definitivno nece kod mene lepo da radi

Note IV N9100 dual
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
toda81, nije samo kod tebe, ni kod mene ne radi uvijek kako treba, a probao sam sve moguce verzije, znaci desi se da jednostavno izadje iz programa bez nekog dobrog razloga(kad prebacim na sledecu pjesmu na primer), napominjem ovo se desava samo ponekad, uglavnom dobro radi player.
Meni to ne smeta, jer ionako sam vazda koristio fabricki player koji definitivno najkvalitetnije reprodukuje zvuk, jukebox mi ostaje samo za plejliste
Meni to ne smeta, jer ionako sam vazda koristio fabricki player koji definitivno najkvalitetnije reprodukuje zvuk, jukebox mi ostaje samo za plejliste

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- napalm death
- Mobil manijak
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
napalm death, isti slucaj i kod mene, znaci ipak je to do player-a, da nije ne bi na toliko razlicitih telefona bila ista stvar.
Nasao sam sad jedan zanimljiv player pa ako neko zeli neka ga proba, meni stvarno ne treba...
New GlassPlayer music player v. 2.0.0

Gravitation v1.0{HourGlass using accelerometer}

Nasao sam sad jedan zanimljiv player pa ako neko zeli neka ga proba, meni stvarno ne treba...
New GlassPlayer music player v. 2.0.0

I nasao sam jos jednu zanimljivu aplikaciju za telefone sa akcelerometromNew version v.2.0.0
GlassPlayer has evolved to its second generation. New improved handling for media, now supporting all media content, videos, audio, including streaming media over network
Supports all file formats the phone's native player doess (mp3, mp4, aac, midi, wma, etc....) If your phone doesn't support videos, no worries, you can still get a great experience by using GlassPlayer as a music player
Key Features:
-Multiple playlists
-Network radio
-Video playback
-Touch screen support
-Sleep Timer
-ID3 tag support
-FastTrack queue
-Random play
-Continuous play
-Nice looks

Gravitation v1.0{HourGlass using accelerometer}

http://www.youtube.com/watch?v=0ChtSOB6M4UA Symbian application using accelerometer. That app simulates an hourglass, if you want you can change the time in the menu pane, at end of app the mobile vibrates to warning the user that the time has ended..
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- napalm death
- Mobil manijak
Mozda na N seriji en radi kak otreba.. a kod tebe je ako se ne varam E.
Sensei, Ma i meni ne treba. Sluzi me LCG i ne smeta mi ovo izlazenej iz programa, a sada mogu i originalni player koristiti tao da mi en treba vise.
Nego da pitam.
Bil mi 4GB moglo stopati na n80 i ako imam stariju verziju sw ???? Ne radimi se update jer jednosavno ova mi ekstra radi starija verzija.
Kontam prvenstveno radi muzike jer sam napravio 3.5mm prikljucak...
..i da pitam jos nesto. mali OFF..
Dal ima uzeti punjac za baterije ?? Posto je slaba kod n80 a pogotovo sad kako slusam muziku, imal neki punjac pa da uzmem dve baterije i ono, ne moram cekatui da se napuni vec asamo zamenim.
Sensei, Ma i meni ne treba. Sluzi me LCG i ne smeta mi ovo izlazenej iz programa, a sada mogu i originalni player koristiti tao da mi en treba vise.
Nego da pitam.
Bil mi 4GB moglo stopati na n80 i ako imam stariju verziju sw ???? Ne radimi se update jer jednosavno ova mi ekstra radi starija verzija.
Kontam prvenstveno radi muzike jer sam napravio 3.5mm prikljucak...
..i da pitam jos nesto. mali OFF..
Dal ima uzeti punjac za baterije ?? Posto je slaba kod n80 a pogotovo sad kako slusam muziku, imal neki punjac pa da uzmem dve baterije i ono, ne moram cekatui da se napuni vec asamo zamenim.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
napalm death,softver od n80 ne podrzava kartice od 4gb kao ni n73 i ostali iz te serije.
Ovo za punjac i mene zanima.
Ovo za punjac i mene zanima.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- napalm death
- Mobil manijak
- toda81
- Prijatelj foruma
Sad mi je malo lakse kada vidim da nisam jedini koji ima problema sa LCG Jukeboxom,mada mi je zao sto i vi imate slicne probleme.Jeste najbolji i najjaci zvuk na ovom fabrickom playeru,ali mi se nikako ne svidja njegov izgled,ali sta je tu je.Mozda cu sada da pokusam da skinem taj player da vidim kakav je on,mada mi OGG Player radi savrseno i imam jedan bas lep skin za njega
Note IV N9100 dual
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- napalm death
- Mobil manijak
toda81, LCG 2.30 uvek trazi konekciju, proveru validnosti jer jos uvek nije crecovana.
Meni samo nije jasno.... kako ne postoji vise verzija LCG. ..ima samo 2.30, 217... 2.12 nije u redu jer kada se prebaci s pesme na pesmu ono, delic seknude pocetak pesme pojaca do kraja pa onda normalno.. ono trzne.. 2.14 ne moze na s60 v3 nikako..
Meni samo nije jasno.... kako ne postoji vise verzija LCG. ..ima samo 2.30, 217... 2.12 nije u redu jer kada se prebaci s pesme na pesmu ono, delic seknude pocetak pesme pojaca do kraja pa onda normalno.. ono trzne.. 2.14 ne moze na s60 v3 nikako..
- toda81
- Prijatelj foruma
@markosvaba,to je ona verzija sto si mi ti poslao i na zalost imam opet iste probleme sa njom kao sto sam imao i sa mojom verzijom 2.17.@znemanja,sada cu ja na pp da ti posaljem link gde da skines winamp skinove.@napalm death,znam da LCG jukebox 2.30 trazi internet proveru registracije,tj oni proveravaju da li si legalno kupio key ili si ga nabavio kao sto vecina nas radi.Takav isti je slucaj sa Profi mailom 2.85 i novijim verzijama koje se mogu koristiti samo sa kupljenim key-om,mada za 2.85 ima neka fora ali je to smor zivi.Ja sam skidao cak i Lcg jukebox 2.14 i reg ga i opet sam imao isti problem tako da mi ga je preko glave!Doduse ne znam ni sto jurim Lcg jukebox kad je Ogg player sa ovim winamp skinovima milion puta lepsi i plus ima dosta kategorija po kojima pakuje mp3,a i rade play liste koje se naprave preko Lcg jukeboxa
Note IV N9100 dual
- napalm death
- Mobil manijak
toda81, Da.. radi playlista sam malo cackao ogg i sve je ok ali.. nema equalizer, ima dobrog potencijala. Ima jako fin bas ali su mu smanjeni visoki tonovi.. osakaceno.. mislim da ima bolji zvuk od originalnog playera ali samo da malo koroigujem equalizer.
Imam ja 1.70 sa winamp skinom onim crnim.. ima na skinu naslikan equalizer ali mislim da je to sminka. Ja ga nigde nisam nasao.. pa sam se pravo razocarao jer se sada liste mogu slusati i u njemu ali eto, zalim sto nema equalizer.
Imam ja 1.70 sa winamp skinom onim crnim.. ima na skinu naslikan equalizer ali mislim da je to sminka. Ja ga nigde nisam nasao.. pa sam se pravo razocarao jer se sada liste mogu slusati i u njemu ali eto, zalim sto nema equalizer.