Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Hvala ti napalm death,u pravu si,sada mi se pojavila play lista koju sam napravio preko Lcg jukeboxa.Hvala i tebi Sensei na ovako dobroj ideji.Ovo je bas extra fora
Note IV N9100 dual

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

toda81, Ma nema na cemu, zato smo tu. Nego i ja sam se cimao par minuta trazio refresh.. pa nema, a onda isao iz file managera na playlist i nece.. play list error. Pa dok nisam skontao da treba playlist diktno na E: a ne u sounds folder pa dok nisam nasao update library.. ja kontao ovaj update l. nesto za net.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Morao sam da obrisem i ovaj modifikovani LCG Jukebox jer je opet poceo da me izbacuje iz app i da brljavi :( Opet sam vratio stari dobri Ogg Player 1.72 sa winampovim skinovima i ubacio sam mu ikonicu od winampa i to je kraj.Od sada cu koristiti njega i telefonski music player posto jukebox definitivno nece kod mene lepo da radi
Note IV N9100 dual

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

toda81, nije samo kod tebe, ni kod mene ne radi uvijek kako treba, a probao sam sve moguce verzije, znaci desi se da jednostavno izadje iz programa bez nekog dobrog razloga(kad prebacim na sledecu pjesmu na primer), napominjem ovo se desava samo ponekad, uglavnom dobro radi player.

Meni to ne smeta, jer ionako sam vazda koristio fabricki player koji definitivno najkvalitetnije reprodukuje zvuk, jukebox mi ostaje samo za plejliste :)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Samo da kazem da i mene izbaciuje. Kada hocu novu pesmu, prebaciti, hocu novi folder otvoriti itd itd.. ne izbacuje kada se seta po njemu ali kada radi sa pesmama onda samo izadje. Ali srecom nije plavi ekran pa se moze koristiti inace kada je plavi onda nema sanse.. samo par sekundi radi

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death, isti slucaj i kod mene, znaci ipak je to do player-a, da nije ne bi na toliko razlicitih telefona bila ista stvar.

Nasao sam sad jedan zanimljiv player pa ako neko zeli neka ga proba, meni stvarno ne treba...

New GlassPlayer music player v. 2.0.0

Slika
New version v.2.0.0
GlassPlayer has evolved to its second generation. New improved handling for media, now supporting all media content, videos, audio, including streaming media over network

Supports all file formats the phone's native player doess (mp3, mp4, aac, midi, wma, etc....) If your phone doesn't support videos, no worries, you can still get a great experience by using GlassPlayer as a music player

Key Features:
-Multiple playlists
-Network radio
-Video playback
-Touch screen support
-Sleep Timer
-ID3 tag support
-FastTrack queue
-Random play
-Continuous play
-Nice looks
I nasao sam jos jednu zanimljivu aplikaciju za telefone sa akcelerometrom :)

Gravitation v1.0{HourGlass using accelerometer}

Slika
A Symbian application using accelerometer. That app simulates an hourglass, if you want you can change the time in the menu pane, at end of app the mobile vibrates to warning the user that the time has ended..
http://www.youtube.com/watch?v=0ChtSOB6M4U
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo vec jedno 3 nedelje aktivno isprobavam ovaj LCG Jukebox, i evo i danas 3 sata reprodukcije muzike bez ijedne greske, uz voznju bicikla. Da kucnem o drvo, meni lepo radi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Mozda na N seriji en radi kak otreba.. a kod tebe je ako se ne varam E.

Sensei, Ma i meni ne treba. Sluzi me LCG i ne smeta mi ovo izlazenej iz programa, a sada mogu i originalni player koristiti tao da mi en treba vise.

Nego da pitam.

Bil mi 4GB moglo stopati na n80 i ako imam stariju verziju sw ???? Ne radimi se update jer jednosavno ova mi ekstra radi starija verzija.

Kontam prvenstveno radi muzike jer sam napravio 3.5mm prikljucak...

..i da pitam jos nesto. mali OFF..

Dal ima uzeti punjac za baterije ?? Posto je slaba kod n80 a pogotovo sad kako slusam muziku, imal neki punjac pa da uzmem dve baterije i ono, ne moram cekatui da se napuni vec asamo zamenim.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

napalm death,softver od n80 ne podrzava kartice od 4gb kao ni n73 i ostali iz te serije.
Ovo za punjac i mene zanima.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Znaci samo 2GB ili dve po 2GB :disgust:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Sad mi je malo lakse kada vidim da nisam jedini koji ima problema sa LCG Jukeboxom,mada mi je zao sto i vi imate slicne probleme.Jeste najbolji i najjaci zvuk na ovom fabrickom playeru,ali mi se nikako ne svidja njegov izgled,ali sta je tu je.Mozda cu sada da pokusam da skinem taj player da vidim kakav je on,mada mi OGG Player radi savrseno i imam jedan bas lep skin za njega
Note IV N9100 dual

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

ajde neko, ko ima LCG koji mu radi, da mi ostavi link pa da skinem, da probam kod mene. Ja sam skidao neke verzije,ali traze mi da se registrujem, i kad to uradim trazi mi da se konektujem na internet da proveri da li sam legalno nabavio app..

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

@Darkonda,evo sada cu ti ja poslati pp sa direktnim linkom za LCG Jukebox 2.17 koji kad budes registrovao nece ti traziti konekciju na net
Note IV N9100 dual

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

evo instalirao sam neku registrovanu verziju LCG 2.17. za sada radi, javicu vam ako nesto krene naopako :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ovde kod nas uvek nesto krene kako ne treba :) ali je zato i zanimljivo jer se uvek nadje neko resenje
Note IV N9100 dual

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

toda81 to ona moja verzija sto sam ti dao ili neka nova ?

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

toda81,jel mozes da mi posaljes taj winampov skin,posto i ja koristim Ogg Player,a voleo bih da imam taj skin :roll:
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

toda81, LCG 2.30 uvek trazi konekciju, proveru validnosti jer jos uvek nije crecovana.

Meni samo nije jasno.... kako ne postoji vise verzija LCG. ..ima samo 2.30, 217... 2.12 nije u redu jer kada se prebaci s pesme na pesmu ono, delic seknude pocetak pesme pojaca do kraja pa onda normalno.. ono trzne.. 2.14 ne moze na s60 v3 nikako..

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

@markosvaba,to je ona verzija sto si mi ti poslao i na zalost imam opet iste probleme sa njom kao sto sam imao i sa mojom verzijom 2.17.@znemanja,sada cu ja na pp da ti posaljem link gde da skines winamp skinove.@napalm death,znam da LCG jukebox 2.30 trazi internet proveru registracije,tj oni proveravaju da li si legalno kupio key ili si ga nabavio kao sto vecina nas radi.Takav isti je slucaj sa Profi mailom 2.85 i novijim verzijama koje se mogu koristiti samo sa kupljenim key-om,mada za 2.85 ima neka fora ali je to smor zivi.Ja sam skidao cak i Lcg jukebox 2.14 i reg ga i opet sam imao isti problem tako da mi ga je preko glave!Doduse ne znam ni sto jurim Lcg jukebox kad je Ogg player sa ovim winamp skinovima milion puta lepsi i plus ima dosta kategorija po kojima pakuje mp3,a i rade play liste koje se naprave preko Lcg jukeboxa
Note IV N9100 dual

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

toda81, Da.. radi playlista sam malo cackao ogg i sve je ok ali.. nema equalizer, ima dobrog potencijala. Ima jako fin bas ali su mu smanjeni visoki tonovi.. osakaceno.. mislim da ima bolji zvuk od originalnog playera ali samo da malo koroigujem equalizer.

Imam ja 1.70 sa winamp skinom onim crnim.. ima na skinu naslikan equalizer ali mislim da je to sminka. Ja ga nigde nisam nasao.. pa sam se pravo razocarao jer se sada liste mogu slusati i u njemu ali eto, zalim sto nema equalizer.

Odgovori