Evo jedna dobra fora.. odnosno evo razlog zasto je kod ME uvek upaljen tvrornick player.
Otvorite bilo koji player ..ogg, LCG ..sve jedno. Pustite pesmu i izadjite iz njega. A zatim otvorite tvrornicki player iiiiiiiiiiii... kvaliteta zvuka je jednaka kao i na tvronickom playeru. Potom mozete odma zatvoriti tvornicki player ako vam smeta kvaliteta zvuka ce ostati ista.
Znaci.. ja pustim muziku u LCG i odem u tvronicki player i na tvronickom playeru podesavam equalizer. Recimo ogg nema equalizer ali sada mu i ne treba,.,.. sam odete do tvronickog playera i tamo podesite kako vam odgovara i potom mozete zatvoriti tvornicki player.
Da stvar bude jos bolja.. i equalizer recimo LCG player je isto aktivan pa i na njemu mozete za nijanse editovati kvalitetu zvuka..
E zato ne jrecimo na n73 ME uvek aktivan player zbog uticaja na kvalitet na ostalim playerima. naci,.. nije isto pustiti LCG na n73 i n73ME jer ce biti bolje na n73ME radi aktiviranog tvornickog playera... sada, biti ce isto. Mozda malo proceduralno ali men nije...
..inace, sinoc uporedjivao LCG sa tvornickim playerom i zapazim drugi zvuk na LCG.
Samo.. nekada se zna desiti nevezano za ostalo.. na tvronickom playeru kada se tek udje i pusti pesma on ne reaguje svoj equalizer pa je samo dovoljo uci u njega i on se aktivira.. Ne cesto ali se eto zna desiti taj sitni bag.
Sigurno je ovo neko znao.. ja licno nisam ali eto.. da ija nesto otkrijem
-----------------------
Evo jos jedna fora koji ja licno nisam znao pa sinoc skuzio. K koristi Best TaskMan.. pa kada se ubacuje program na one precice.. pa recimo imam 19 programa i stavim na listu jos jedan.. on bude na dvadesetom mestu i da ga savim u vrh morao sam ici na opcije pa da ga pomeri za jedno polje vise. Pa tako sve proceduralno. A ko ima olovku.. samo na zeljenom programu pritisne olovku i vuce ga gore do zeljene pozicije.. nista lakse..
Eto.. toliko od mene.. pozz