Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Sensei, A koja je to verzija FSC ??????????? Je imam mislim 2.04

A ovo za LCG.. i ja sma imao jednom tu verziju.. cool izgleda ;)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death, pa verzija 3.0, spominjao sam je jos prije nekoliko mjeseci kad je izasla :)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Ja pratim sve aplikacije koje postavis i za koje ne znam probam, ali stvarno nisam video da si postavio 3.0 FSC.

Ngo se malopre vrati na tvoju listu i video sam da se radi o 3.0 pa sam je nasao na dotsis i instalirao.

Nego, gde se nastima to da se pokaze kada nekome zvoni ??

Inace puno mi znaci ovo sto pokaze od koga je poruka...

EDIT: Evo pokaze ovo Options kada zazvoni..

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death, u pravu si, nisam posebno pisao o verziji 3.0
Namjeravao sam ali neko drugi je par minuta prije mene napisao u ovoj temi samo da je izasla nova verzija, i meni posle bilo glupo da pisem o tome :oops:

Da, pokaze se to options, a sa desne strane se ukljuci opcija loudspeaker, isto kao i kad ne koristis nijedan FS program.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Nebi da rapravljamo ali.. bi mi drago sto ima prikaz od koga je SMS i pocetni deo teksta, sad vidis dal mu zazvoni ali.. sve to ima svaki dumb fon st oej osnova.. a mi morali cekati trecu generaciju apliacije :smutny: cisto onako, konstantacija.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death, pa tako je, neke osnovne stvari fale symbian telefonima koje dumb imaju, ali u tome je i draz smartphone-a, da sve napravis tacno onako kako tebi odgovara, nisi ogranicen bilo cime, za razliku od dumb telefona kod kojih to ti je sto ti je :)

Nego da se vratim na temu, nadjoh neku stvarcicu za hakovane telefone(sto moj vise nije od update-a)

Smart Settings Icon in Menu

Slika Slika
Installation Notes:
- Installed SmartSettings (of course)
- Downloaded the attached file
- Enable "CapsOff" (Yes, you need a hacked phone)
- Start "JBak TaskMan"
- Close "Standby" (With your own language translation, it will start again) (With JBak Taskman)
- In JBak TaskMan, go to Menu -> Tools -> Process and kill "ShortcutServer"
- I think "Standby" application will dissapear, it's good if it does. Don't go to standby, whatever you do
- With JBak TaskMan, press # key and start "x-plore"
- Extract the attached file and extract all file into their folder, replacing all files (You may back-up your files)
- Choose to reboot phone with "X-Plore"
- Voíla, watch the nice image on your desktop.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Fino izgleda ..ali kako imam dodatne precice sa Best TaskMan... smart settings koristim samo za novu poruku, zakljucavanje telefona i restart telefona. Zaboravim da i postoji.. na zalost.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Nadjoh zanimljivu aplikaciju za symbian telefone sa akcelerometrom, zove se pyWuzzler, igrate stoni fudbal pomerajuci telefon :)

Slika

VladCepesh
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 07. Sep 2008. 09:03

Post od VladCepesh »

Kakav je to sms 2.0 upgrade za S 60v3 free je.. gde ga naći? Download? Zna li neko nešto o tome...

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

iWash v1.0 - Hot Girl will wash your phone screen (screensaver) taken from IPhone

Slika Slika

Jedan veoma zanimljiv screensaver :)

P.S.
Izasao je vec novi app trk 2.8.9 koji radi i na N95 sa v.30 sw, uzivajte :)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Evo jedna dobra fora.. odnosno evo razlog zasto je kod ME uvek upaljen tvrornick player.

Otvorite bilo koji player ..ogg, LCG ..sve jedno. Pustite pesmu i izadjite iz njega. A zatim otvorite tvrornicki player iiiiiiiiiiii... kvaliteta zvuka je jednaka kao i na tvronickom playeru. Potom mozete odma zatvoriti tvornicki player ako vam smeta kvaliteta zvuka ce ostati ista.

Znaci.. ja pustim muziku u LCG i odem u tvronicki player i na tvronickom playeru podesavam equalizer. Recimo ogg nema equalizer ali sada mu i ne treba,.,.. sam odete do tvronickog playera i tamo podesite kako vam odgovara i potom mozete zatvoriti tvornicki player.

Da stvar bude jos bolja.. i equalizer recimo LCG player je isto aktivan pa i na njemu mozete za nijanse editovati kvalitetu zvuka..

E zato ne jrecimo na n73 ME uvek aktivan player zbog uticaja na kvalitet na ostalim playerima. naci,.. nije isto pustiti LCG na n73 i n73ME jer ce biti bolje na n73ME radi aktiviranog tvornickog playera... sada, biti ce isto. Mozda malo proceduralno ali men nije...

..inace, sinoc uporedjivao LCG sa tvornickim playerom i zapazim drugi zvuk na LCG.

Samo.. nekada se zna desiti nevezano za ostalo.. na tvronickom playeru kada se tek udje i pusti pesma on ne reaguje svoj equalizer pa je samo dovoljo uci u njega i on se aktivira.. Ne cesto ali se eto zna desiti taj sitni bag.

Sigurno je ovo neko znao.. ja licno nisam ali eto.. da ija nesto otkrijem :)

-----------------------

Evo jos jedna fora koji ja licno nisam znao pa sinoc skuzio. K koristi Best TaskMan.. pa kada se ubacuje program na one precice.. pa recimo imam 19 programa i stavim na listu jos jedan.. on bude na dvadesetom mestu i da ga savim u vrh morao sam ici na opcije pa da ga pomeri za jedno polje vise. Pa tako sve proceduralno. A ko ima olovku.. samo na zeljenom programu pritisne olovku i vuce ga gore do zeljene pozicije.. nista lakse..

Eto.. toliko od mene.. pozz

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Sensei, radi li tebo ovaj iWash v1.0 - Hot Girl will wash your phone screen (screensaver) taken from IPhone ? Ili bilo kome?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Butters, radi kad ga pokrenem preko flash player-a, onda se sve odlicno vidi, ali kada zelim da ga odaberem kao screensaver(u themes pa animation) cim ga odaberem javlja mi da moram da zatvorim neke aplikacije i pokusam ponovo, tj. da telefon nema dovoljno RAM memorije.
Ali to valjda ne bi trebalo da bude problem na N82...

napalm death, ovo za fabricki player sam primjetio i ja prije par nedelja, isto sam bio u LCG jukebox-u i cackao equalizer i cudio se kako su mi tako jaki basovi na flat podesavanjima, posle sam skontao da je to zbog podesavanja ekvilajzera na fabrickom plejeru, nisam cak siguran da kod mene uopste mora da se ukljuci fabricki player, stalno svira kako je podeseno u njemu...

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Sensei, pa izgleda da jeste problem i na N82. Isto mi se to pojavljuje (kada zelim da ga odaberem kao screensaver)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Butters, e jbg onda, izgleda da ne moze toliko velika flash animacija(skoro 3mb) da radi kao screensaver, u svakom slucaju nakon instalacije animacija se smjesti u folder other na kartici, pa makar odatle mozes da je gledas :)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Sensei, Kako se koristi ovaj Unlock_Any_v44 ? Nisam ga skinuo ali.. imam jedan samsung sgh b100 zakljucan na jednu mrezu. Kako sad da ga otkljucam... ubacim karticu i pise da je neisprana sim kartica pa.. kako funkcionise ovaj Unlock_Any_v44 ?

Kao sam dobro skontao.. ukucam IMEI telefona i on mi izbaci sifru da otkljucam dati telefon.. ali gde da ukucamsta ?

EDIT: Evo skinuo sam ali mi program ne radi kak otreba. Ne mogu nista.. ako moze kod tebe da ti posaljem IMEI na PP da ti probas odraditi.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Zna li neko da li postoji neka aplikacija, da prati potrosnju interneta na tel (potrosnju kilobajta)?

Slicno kako ona sto prati mesecno stanje, minute i poruke.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death, evo sad sam i ja instalirao unlock_any ali ne vidim nidje da ima model b100. A i pravo da ti kazem nisam siguran ni ja kako to kod samsunga ide, jer kad odes na "help" za sve ostale modele ti je objasnjeno kako se otkljucavaju telefoni ali za samsung nema tog objasnjenja :disgust:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Naravno da postoji app za merenje potrosnje kb na netu,a zove se mConnection.Ako ne mozes da je nadjes javi mi se pa cemo to da sredimo
Note IV N9100 dual

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Sensei, ma ajde nema veze. Nije mi hitno.

Odgovori