jao sad sam se igrao sa nok mote beta 3.0 extra xtvar samo vam treba dodatni program pen+c se zove jel ako namestite na *+# pozdravite se sa otkljuvanjem tastature pomaze samo gasenje baterije
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
Pa nije da nema nista sem toga... ima i premotavanje napred i nazad, video repeat opciju, video striming... Ali u poredjenju sa npr. Core Player-om stvarno je osakacen...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Ma ne kazem da nema nista ali onako.. kazem oskudan pravo.
Nego ovaj Power Movie.. on mi jedino odgovara ..ali kada ga stavim da mi mp4 otvara Power Movie iz explorera onda misamo otvori program ali en i fajl... Smart Movie samo otvara avi a nema mp4...
Pa dobro to po meni i nije neki veliki problem...meni je tako kad stavim da mi fabricki muzicki plejer otvara mp3...isto samo otvori program ali ne i fajl...
Bitno da ti on dobro radi i otvara sve sto ti treba
Sad gledam malo ruske sajtove i pishe da je izashao Garmin 5.00 Hmmm, bas me zanima kako ce da se pokaze. Jel neko vec instalirao pa da podeli svoja iskustva?
lele vec je stigao do 5.00.30 al ga poprvaljaju neka samo tako nek nastave do nove godine ima da bude 6.00.00 videcu danas da skinem pa da isprobam lep je dan za hvatanje signala
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
drugari, trenutno koristim tracker, ali znam da dosta vas koristi best task menager, handy tm i td.
koji je od ovih najbolji i koji zahteva najmanje memorije za rad?
kakva su vasa iskustva?
Evo i ja sam malo testirao novi garmin mobile 5.00 i stvarno sam odusevljen!
Mnooooooogo brze hvata signal i stabilnije radi, evo sada sam u mojoj sobi i uhvatio je signal za par sekundi, i to ima 4 od 5 crtica... Sa starim garminom mi je trebalo po nekoliko minuta da uhvatim signal u sobi a i bio je mnogo slabiji(ako ga uopste i uhvati)
I naravno dosta ljepse izgleda
Posto mi pre na stariju verziju softwera nije mogao rotateMe (zbog starrosti softwera) ..daas mi lik ubaci ovu zadnju neku 6 verziju. ad... instalirao sam neki rotate me beta i posle rotate me beta 2 1.50 ..na oba mi javi kada odem u landscape da ne moze multimedia.. ali normalno radi ostalo. Sad,,.. nije meni problem sto ne moze multimedia nego misvaki minut pusne ono error i obavesti me to o multimediJi.. dal se to moze nekako izbec ? Koja je zadnja verzija rotateMe posto nisam u toku jer mi nije mogla.. i mozel na novijim verzijama multimedia ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.