Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Ubjedljivo najbolji program za e-mail koji sam do sada probao, dodaje mail box(podrzava sve poznate mail servere) u messages a takodje radi odlicno i kao push mail. Mozete da ga koristite i za sinhronizaciju kontakata, kalendara i jos puno puno toga...
System SEVEN v7.15.14.29.3296 Beta

System SEVEN v7.15.14.29.3296 Beta

System SEVEN is a push email application that is easy to use and provides alternatives for those who want to use personal email on their mobile devices. What makes it interesting is the easy setup process and the current beta has a few preloaded email settings, to be used with popular free email system like GMail, Yahoo! Mail and Hotmail. There’s also option to use your own domain POP or IMAP server and it also can be used to connect with MS Exchange Server to sync emails, contacts and calendar.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ok, imam pitanje, a iskreno me mrzi da preturam ovde po stotinak strana ove teme. Postoji li bilo koji program osim ALON Software Contact Guide koji za odredjene kontakte moze da salje busy tone? Ovo bi mi jako koristilo, a ova app mi je preglomazna, nudi jos gomilu kojechega sto meni nije potrebno.
Isprobao sam ovaj System SEVEN jos pre mesec dana, pa ono, meni se bas nesto i ne svidja preterano, ali ne sporim da je korisno.
Isprobao sam ovaj System SEVEN jos pre mesec dana, pa ono, meni se bas nesto i ne svidja preterano, ali ne sporim da je korisno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
@Sensei... Hvala burazeru, nemas pojma koliko si mi pomogao!!! Na 6630 sam koristio ProfiMail, ali na 6120 nece da fercera... probacu ovo pa javljam utisak, pozdrav
Edit: Probao sam ga i nije mi se svideo... ProfiMail je nezamenjiv
Edit: Probao sam ga i nije mi se svideo... ProfiMail je nezamenjiv
Poslednja izmena od mkvb u Čet, 09. Okt 2008. 17:42, izmenjeno 1 put ukupno.
HOX Titanium gray
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Nshaver - The all new shaving experience

Nshaver
The all new shaving experience.
Trick all your friends with this fake shaver.
When turned on your mobile phone will make a shaving sound and
start to vibrate.
Hours of fun guaranteed.
Shave like never before.
Needs MegaPyModulePack and Python!
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
toda81, ok tebi je bolji naravno zato sto e61(i) nema dovoljno ram-a da koristi normalno SEVEN, ali meni je ovaj push mail nesto savrseno!
Cim mi stigne mejl odmah mi zapisti mob, istog trenutka! A za jedan mejl skine tricavih 5-6kb gprs-a.
Onda mail box-ovi u messages su izuzetno korisni, pa hotmail(koji dosta koristim) je automatski podesen(kao i gmail i ostali poznati mail serveri) a na Profi Mail-u uopste nisam mogao ni da podesim Hotmail account!
Ok vjerovatno bih mogao kad bih napravio da se forward-uju poruke ali to je cisto gubljenje vremena i zivaca, narocito kad moze puno lakse da se napravi uz pomoc SEVEN-a.
Da i dalje imam N95 vjerovatno bih i ja koristio Profi Mail(ili fabricki program) ali sada kad imam vise nego dovoljno ram-a namjeravam da to i iskoristim
Cim mi stigne mejl odmah mi zapisti mob, istog trenutka! A za jedan mejl skine tricavih 5-6kb gprs-a.
Onda mail box-ovi u messages su izuzetno korisni, pa hotmail(koji dosta koristim) je automatski podesen(kao i gmail i ostali poznati mail serveri) a na Profi Mail-u uopste nisam mogao ni da podesim Hotmail account!
Ok vjerovatno bih mogao kad bih napravio da se forward-uju poruke ali to je cisto gubljenje vremena i zivaca, narocito kad moze puno lakse da se napravi uz pomoc SEVEN-a.
Da i dalje imam N95 vjerovatno bih i ja koristio Profi Mail(ili fabricki program) ali sada kad imam vise nego dovoljno ram-a namjeravam da to i iskoristim

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sensei, to je jedna od stvari koje mi se nisu svidele - troshi dosta RAM-a, a druga sto nigde nisam nashao foru da ga iskljuchim da kao Mail4Exchange sa kojim sam samo manuelno proveravao postu. Ionako dobijem max 5 mailova nedeljno (ja email uopste ne koristim).
toda81, koristio sam Private Call&SMS Guard, Easy Reject... uvek zazvoni fon na kratko, isprobavao sam sve varijante... Ovaj prog jos nisam, ali me zanima da li ima jos po koji? Da salje busy tone.
toda81, koristio sam Private Call&SMS Guard, Easy Reject... uvek zazvoni fon na kratko, isprobavao sam sve varijante... Ovaj prog jos nisam, ali me zanima da li ima jos po koji? Da salje busy tone.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne znam jel neko pisao o tome,ali probajte program UCWEB browser.Program je sjajan i ima ga i u sys i java varijanti i ima sve potrebne opcije koji savremeni pretrazivac treba da poseduje,jedino nisam proverio flash podrsku.Okacio bi sliku ali trenutno nisam u mogucnosti.
Interesuje me posto imam problema sa Operom da li neko zna da li ona ima instaliran java klijent u sebi?
Interesuje me posto imam problema sa Operom da li neko zna da li ona ima instaliran java klijent u sebi?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
miodrage, i ja bih volio da ima opciju da se iskljuci ali to onda ne bi bio pravi push mail, a to je izgleda osnovna funkcija ovog programa.
Sale_M, symbian operu sam davno obrisao jer je fabricki browser 10 puta bolji od nje, ima i java i flash podrsku!
Za obicne stranice opera mini odlicno obavlja posao..
Sale_M, symbian operu sam davno obrisao jer je fabricki browser 10 puta bolji od nje, ima i java i flash podrsku!
Za obicne stranice opera mini odlicno obavlja posao..
Sale_M ja se ubih sa operom nikako da proradi cak ne mogu da pomeram izmedju ovih delova za kucanje npr na welcomu kod searcha itd.
@Sensei mene ovaj defalut browser strasno nervira sto nema opciju tabova nego vracanje nazad mnogo smori coveka.
@Sensei mene ovaj defalut browser strasno nervira sto nema opciju tabova nego vracanje nazad mnogo smori coveka.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Miodrage,HandyBlacklist.v1.00 ne pusta nikakav ton kada ti stigne sms ili kada te cimne neko koga si stavio na bjack listu.Kod dolaznog poziva se samo na trenutak pojavi br ili ime osobe koja pokusava da te pozove i odmah mu odbija poziv i ne cuje se nikakav ton u tom trenutku a taj poziv se ne registruje medju propustenim pozivima,a moze se videti samo kad se udje u samu black listu
Note IV N9100 dual
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Izasao je novi LonelycatGames Jukebox 2.30 FULL
Nisam ga probao ali prema onome sto sam procitao uspjesno je rjesena online autentifikacija!

Nisam uspio da uspjesno zavrsim online autentifikaciju jer fajlovi koji treba da se unesu idu u sistemske foldere kojima ja nemam pristup jer mi nije hack-ovan mob
Nisam ga probao ali prema onome sto sam procitao uspjesno je rjesena online autentifikacija!

edit:LCG Jukebox is music player for mobile devices, that is designed to suit all your music listening desires.
It has excellent sound quality, comfortable playlist management, easy music selection, equalizer, Internet streaming, and more.
Additionally it can find album image and song lyrics on the Internet, to enhance your listening experience.
Simply everything to perfectly enjoy your music collection!
Main features:
* High quality stereo playback (if device supports stereo)
* MP3, AAC* and OGG music formats
* Internet radio streaming
* Fine volume control - 100 levels from silence to loudness
* Sleep timer letting you to fall asleep with your music
* 10-band equalizer with several presets
* Playlist editor - add, remove, save, load, order your songs
* Customizable colors
* Album image search on Internet
* Lyrics search and display
* Playback in normal or random order
* Mini mode displayed on phone idle screen
Nisam uspio da uspjesno zavrsim online autentifikaciju jer fajlovi koji treba da se unesu idu u sistemske foldere kojima ja nemam pristup jer mi nije hack-ovan mob

-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Ja sam uspeo da uradim kopiranje u private, i radi lepo...
nego da vas pitam, meni ne izgelda ovako lcg, vidim ima ovo dugme napred-nazad i play, ostaje stari dizajn ili..?
NE radi kako treba
Opet kad pemotavas pesme na 3-ku samo izadje iz pleyera hmmmm
baš zapinje!
nego da vas pitam, meni ne izgelda ovako lcg, vidim ima ovo dugme napred-nazad i play, ostaje stari dizajn ili..?
NE radi kako treba

Opet kad pemotavas pesme na 3-ku samo izadje iz pleyera hmmmm
baš zapinje!
Poslednja izmena od darkonda u Sub, 11. Okt 2008. 15:37, izmenjeno 1 put ukupno.