Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

milann, ne moze ni tako :(

Pokusao sam da instaliram tu OPDA all files verziju ali jednostavno mi ne da, stalno javlja "aplikaciji nije dodeljen potreban pristup"
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

zborce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 17:06

Post od zborce »

toda81,
Poz. toda81! Ja sam instalirao HandyBlacklist, nisam siguran koja verzija i trajala mi je jedan dan zato sto je bila probna. Imam jednu zamerku kod nje, naime kada u opciji dozvoljenih poziva selektujes odredjeni broj a prethodno si napravio ,,Crnu listu,, i ubacio isti taj broj i naravno aktivirao samo brojeve iz DOZVOLJENIH POZIVA. Sta se desava, ne moze te dobiti taj isti broj iz DOZVOLJENIH POZIVA koji je i na ,,Crnoj listi,,.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Jesil probao neku drugu ili zadnju verziju verziju? Nesto se ne secam da sam ja imao problema s tim.. samo sada nemam black list nikakvu.. bas cu instalirati pa probat.

Sensei, LCG 2.30 je izasao ima dva meseca.. pisao sam o njemu kako trazi autenticnost preko neta i da se nikako ne moze zaobici odnosno.. odnosno, jos nije hakovan.

Jako sam dugo na LCG-u i samo da kazem da sam usporedjivao jos masu playera. Po kvalitetu zvika su slicni LCG, core player i ogg.. ali core player ipak ima dosta bolji zvuk od sviju njiuh... dodatno da ima opciju da pusta folder kao album + slika u folderu bude prikazana kao slika albuma.. morao sam se na zalost odreci za sva vremena LCG-a ..+ sto mi izlazi na svako manipulisanje pesmama.

EDIT: Epocware.Handy.Blacklist.v3.02 isti prob...

Lolipop
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Okt 2007. 02:20

Post od Lolipop »

jel neko probao AlerMe ili DontTouch,nece da mi se pokrene,python mi je 1.44,module pack 1.5.2,u cemu je problem?
*samsung galaxy s plus*

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death, naravno da je izasao odavno ali tek JUCE je rijesen problem sa autentifikacijom(barem za hack-ovane telefone) pa sam zato to i napisao ;)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Sensei, aha.. sorry nisao dobro procitao ;)

Pa jesil probao.. i na sta konkretno znaci na "hakovan" telefone.. mislim znam sta znaci hakovan telefon ali koju vrstu hakovanog telefona ? Koji princip hak-a?

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

^Princip da mozes da pristupis private folderu na C da bi mogao da ubacis neka dva sranjceta da bi ti program radio bez problema.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death, otprilike to sto je Butters napisao.

Samo sto ne ubacujes 2 nego 1 fajl u c:/private a drugi sluzi kao rezerva ako s prvim ne radi dobro. Nakon sto ubacis taj fajl pustis da se program poveze na net i izvrsi autentifikaciju, javice da je uspjesno zavrsena pa od tada vise nikad nece traziti da se poveze na net tj. mozes da ga koristis zauvijek.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Jel neko koristi Lcg na n95

stalno mi izlazi iz pleyera kad stisnem 3-ku :x

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

darkonda, Svima na svim modelima i razne verzije LCG-a izlaze iz programa osim ako se ne varam na E seriji nokia telefona.

Sensei, Butters, ..aha, ok, tnx ;)

aca1
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 23. Avg 2008. 04:09

Post od aca1 »

nisam provalio dali moze ovaj lcg dok radi da izadjem iz programa i radim nesto drugo npr.saljem sms.gledao gledao i nisam provalio ako neko zna neka napise.

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

pa moze samo izdjes na meny a imas opciju da ti se prikazuje na glavnom ekranu koja pesma trenutno ide :D
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

..ili na crvenu slusalicu.

Da piotam.. ima li neki contact manager koji automatski sihronizuje sim karticu sa telefonom.. ono da sam prebaci kontakte na telefon.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death, sta ce ti program za to kad sam telefon ponudi da se kopiraju kontakti sa sim kartice cim ubacis novu sim karticu i udjes u imenik?!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Neka mi neko pošalje na pp ako ima registracioni kod za xxxx.Izluđuje me fabrički pregledač slika.
I može li neko da mi preporuči korisne accelerometer aplikacije?
Nokia C6

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Sensei, ma ne treba meni vec nekome drugom, ni meni nije jasno ali eto, trazi bas to pa reko dap itam. Meni nije bilo potrebno bas sto mogu rucno za par sekundi prebaciti.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

tehno maniac, jel trazis za xxxx verziju 5?
Za njega ti je serial XXXX ako trazis za stariju verziju javi mi na pp pa ti saljem.

Za motion sensor aplikacije prelistaj malo temu o Nokii 6220 classic, tu sam opisivao mogucnosti akcelerometra pa onda i nabrojao korisne aplikacije za njega.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ja imam xxxxr 4.5.0 koji se reg na veoma interesantan nacin.Samo se zameni imei br tvog tel i ukuca jedan drugi vec registrovan i unese se vec postojeci key od tog imea
Note IV N9100 dual

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

toda81, svima se ta verzija tako registruje ;)

Inace Lonely.Cat.Games.Profimail.v2.91 od danas moze normalno da se koristi na hack-ovanim telefonima, na isti nacin kao i LCG Jukebox 2.30

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ok,ja sm imao jos neku verziju koja se reistrovala sa XXXX ili sa kojim brojem vise ili manje :) Najbitnije je da se ne baca lova na registraciju
Note IV N9100 dual

Odgovori