toda81,
Poz. toda81! Ja sam instalirao HandyBlacklist, nisam siguran koja verzija i trajala mi je jedan dan zato sto je bila probna. Imam jednu zamerku kod nje, naime kada u opciji dozvoljenih poziva selektujes odredjeni broj a prethodno si napravio ,,Crnu listu,, i ubacio isti taj broj i naravno aktivirao samo brojeve iz DOZVOLJENIH POZIVA. Sta se desava, ne moze te dobiti taj isti broj iz DOZVOLJENIH POZIVA koji je i na ,,Crnoj listi,,.
Jesil probao neku drugu ili zadnju verziju verziju? Nesto se ne secam da sam ja imao problema s tim.. samo sada nemam black list nikakvu.. bas cu instalirati pa probat.
Sensei, LCG 2.30 je izasao ima dva meseca.. pisao sam o njemu kako trazi autenticnost preko neta i da se nikako ne moze zaobici odnosno.. odnosno, jos nije hakovan.
Jako sam dugo na LCG-u i samo da kazem da sam usporedjivao jos masu playera. Po kvalitetu zvika su slicni LCG, core player i ogg.. ali core player ipak ima dosta bolji zvuk od sviju njiuh... dodatno da ima opciju da pusta folder kao album + slika u folderu bude prikazana kao slika albuma.. morao sam se na zalost odreci za sva vremena LCG-a ..+ sto mi izlazi na svako manipulisanje pesmama.
Pa jesil probao.. i na sta konkretno znaci na "hakovan" telefone.. mislim znam sta znaci hakovan telefon ali koju vrstu hakovanog telefona ? Koji princip hak-a?
napalm death, otprilike to sto je Butters napisao.
Samo sto ne ubacujes 2 nego 1 fajl u c:/private a drugi sluzi kao rezerva ako s prvim ne radi dobro. Nakon sto ubacis taj fajl pustis da se program poveze na net i izvrsi autentifikaciju, javice da je uspjesno zavrsena pa od tada vise nikad nece traziti da se poveze na net tj. mozes da ga koristis zauvijek.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
nisam provalio dali moze ovaj lcg dok radi da izadjem iz programa i radim nesto drugo npr.saljem sms.gledao gledao i nisam provalio ako neko zna neka napise.
Neka mi neko pošalje na pp ako ima registracioni kod za xxxx.Izluđuje me fabrički pregledač slika.
I može li neko da mi preporuči korisne accelerometer aplikacije?
Sensei, ma ne treba meni vec nekome drugom, ni meni nije jasno ali eto, trazi bas to pa reko dap itam. Meni nije bilo potrebno bas sto mogu rucno za par sekundi prebaciti.
tehno maniac, jel trazis za xxxx verziju 5?
Za njega ti je serial XXXX ako trazis za stariju verziju javi mi na pp pa ti saljem.
Za motion sensor aplikacije prelistaj malo temu o Nokii 6220 classic, tu sam opisivao mogucnosti akcelerometra pa onda i nabrojao korisne aplikacije za njega.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Ja imam xxxxr 4.5.0 koji se reg na veoma interesantan nacin.Samo se zameni imei br tvog tel i ukuca jedan drugi vec registrovan i unese se vec postojeci key od tog imea
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.