Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Po meni si uradio sve kako treba,mozda si nesto izostavio,napravio propust.
Napominjem:
Koristite v2.00 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

I jos jedan media player - u pitanju je PowerMP3. Konacno je sa UIQ platforme konvertovan za S603rd. Licno ga nisam isprobao, ali kazu da je sasvim dobar. Pa ko voli da isprobava...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ja sam isprobao onaj handy player i meni se ne svidja.Ipak je najbolji LCG Jukebox 2.30.Da li je neko uspeo da instalira i da koristi LCG Jukebox 2.40?
Note IV N9100 dual

kicadancer
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Nov 2008. 14:55

Post od kicadancer »

Sta koristite za prenos slika i videa sa tel na comp. Ja imam n82 i pokusao sam da koristim nokia photos, ali ne moze da prepozna tel akod sinhornizacije sa outlookom radi ok!?!?!
Znam da mogu i sa kopiranjem, ali bih radije koristio neki program koji moze i da uradi nesto sa slikama dok ih prebacujem i da mi se slike ne ponavljaju ako ostavim neke u tel.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Pa najprostiji nacin ti je BT.
Mozes i USB zbog velicine videa.
8)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Bas nesto i ne radi ovaj hepy programcic...Isprobao sam ga odavno i nije uspeo da me probudi srecnog.Preporucujem 10 sati sna i neku extra ribu za srecno budjenje ;)
Слобода или смрт

Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

cale, imaš li neki detaljniji opis JoikuSpot Light-a? Zvuči kao interesantno rješenje. 8)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Nazalost na srpskom nemam,evo ti nesto,mozda bude od pomoci:
Citat:
JoikuSpot is free and secure Mobile HotSpot solution that turns Nokia phones to a WLAN HotSpot. JoikuSpot software is installed directly to the phone. When switched on, laptops and iPods can establish instant, secure and fast WLAN connection via smartphone's JoikuSpot HotSpot using phone's own 3G Internet connection. Multiple devices can connect to JoikuSpot in parallel and seamlessly share the same 3G Internet connection. You can use JoikuSpot to access Internet e.g. on the train, car, sailing boat, summer cottage, hotel, while walking, or when at remote office--wherever you are.
SlikaSlikaSlika
8)

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Za odloženo slanje meni odlično radi SMS Scheduler. Za Flash SMS zaista ne znam, ne koristim ih. Da li ovaj JoikuSpot mnogo troši račun?

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Cale,za Flash SMS je po meni najbolja app Cool SMS zato sto nema reklamu u sebi kao neke druge app za flash sms koje sam probao
Note IV N9100 dual

rafaelo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 21. Sep 2008. 03:17

Post od rafaelo »

Nadjoh nesto dosta interesantno VoiceSignal VoiceMode,izgovaras poruku a fon je ispise i samo posaljes,malo je veca aplikacija oko 5MB ali vredi.http://www.cell11.com/mobile_apps/n-apps_2.html

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

pozzz ljudi ovde sam nov pa jedno pitanje. zasto prog. handy wather nema srbije? i jos nesto novo mislim da je izasao hack za 3 verziju simbian ali nisam siguran

mislim nisam siguran da li radi citao sam dosta na ruskim sajtovima ako ce neko uraditi hack onda su to sigurno rusi

pozzz
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

Eee da si mi ti ziv i zdrav..... Ja sam moj tel hackovao odavno(pre mesec-dva) U pitanju je nokia N78, 9.3 symbian! 8)
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

oxigen, prvo pisi malo razumljivije, koristeci znakove interpunkcije, nemoj k'o neki :)
Handy Weather nema Srbiju verovatno iz politickih razloga, isto kao sto nas nema na novim GPS mapama i sl. Poslednja verzija HW-a koja je imala Srbiju bila je 4.1, posle nje, njet :(
E zato ja koristim Foreca Weather 1.3.1 koji mi savrsheno radi posao.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Koristio sam dugo SEVEN lepo je radio ali posle je izasla nova verzija, koja na mom fonu nije radila. i sada nemam nijedan push mail program! koju bi mi aplik. preporucili i jos ovo Profi mail ne znam kako da podesim parametre/odlazni i dolazni server?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Potreban mi je program koji mi javi svakih minut ako je moguce da imam propusten poziv ili poruku.. ali da mi javi sa zvukom a ne da mi pali samo svetlo. Konkretno imam par osoba koje mi odzvone da ih nazovem, medjutim oni toliko kratko puste da zvoni da se zvuk ni ne cujem, odnosno ne aktivira se tonski zapis i uvek kasno skuzim propusten.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Total Patrol. Taj ti iskreno preporuchujem. Ili RemindME.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Ok.. samo, koji kako podsjeti i na koliko minuta? Treba mi u sto kracem roku.. da sad ne skidam oba i ne testiram oba odjednom vec ono.. koji meni odgovara.

EDIT: Total Patrol skinuo i odlicno radi. Cak odma javlja kada je propusten sto mi je ekstra.

Hvala ti na brzom odgovoru ;)

ludidzora
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Dec 2008. 05:32
:: Galaxy S7
Kontakt:

Post od ludidzora »

jel ima neki dobar program za pravljenje playlista za music player ali ta npr pesme iz jednog foldera stavim u jednu playlistu??? Probao sam neke, medju njima i The Filter ali mi se ne svidja i nekad mi ne ubaci kako ja ocu. Please HELP!!!

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

ljudi nasao sam app za s60v2 za promenu glasa za telofoniranje ne znam dali znate o cemu pricam znaci moze da vam promeni glas da sagovornik ne provali ko je itd e sada zanima me dal postoji slicna applikacija za 60v3?!

Odgovori