I jos jedan media player - u pitanju je PowerMP3. Konacno je sa UIQ platforme konvertovan za S603rd. Licno ga nisam isprobao, ali kazu da je sasvim dobar. Pa ko voli da isprobava...
Ja sam isprobao onaj handy player i meni se ne svidja.Ipak je najbolji LCG Jukebox 2.30.Da li je neko uspeo da instalira i da koristi LCG Jukebox 2.40?
Sta koristite za prenos slika i videa sa tel na comp. Ja imam n82 i pokusao sam da koristim nokia photos, ali ne moze da prepozna tel akod sinhornizacije sa outlookom radi ok!?!?!
Znam da mogu i sa kopiranjem, ali bih radije koristio neki program koji moze i da uradi nesto sa slikama dok ih prebacujem i da mi se slike ne ponavljaju ako ostavim neke u tel.
Bas nesto i ne radi ovaj hepy programcic...Isprobao sam ga odavno i nije uspeo da me probudi srecnog.Preporucujem 10 sati sna i neku extra ribu za srecno budjenje
Nazalost na srpskom nemam,evo ti nesto,mozda bude od pomoci: Citat:
JoikuSpot is free and secure Mobile HotSpot solution that turns Nokia phones to a WLAN HotSpot. JoikuSpot software is installed directly to the phone. When switched on, laptops and iPods can establish instant, secure and fast WLAN connection via smartphone's JoikuSpot HotSpot using phone's own 3G Internet connection. Multiple devices can connect to JoikuSpot in parallel and seamlessly share the same 3G Internet connection. You can use JoikuSpot to access Internet e.g. on the train, car, sailing boat, summer cottage, hotel, while walking, or when at remote office--wherever you are.
Nadjoh nesto dosta interesantno VoiceSignal VoiceMode,izgovaras poruku a fon je ispise i samo posaljes,malo je veca aplikacija oko 5MB ali vredi.http://www.cell11.com/mobile_apps/n-apps_2.html
pozzz ljudi ovde sam nov pa jedno pitanje. zasto prog. handy wather nema srbije? i jos nesto novo mislim da je izasao hack za 3 verziju simbian ali nisam siguran
mislim nisam siguran da li radi citao sam dosta na ruskim sajtovima ako ce neko uraditi hack onda su to sigurno rusi
oxigen, prvo pisi malo razumljivije, koristeci znakove interpunkcije, nemoj k'o neki
Handy Weather nema Srbiju verovatno iz politickih razloga, isto kao sto nas nema na novim GPS mapama i sl. Poslednja verzija HW-a koja je imala Srbiju bila je 4.1, posle nje, njet
E zato ja koristim Foreca Weather 1.3.1 koji mi savrsheno radi posao.
Koristio sam dugo SEVEN lepo je radio ali posle je izasla nova verzija, koja na mom fonu nije radila. i sada nemam nijedan push mail program! koju bi mi aplik. preporucili i jos ovo Profi mail ne znam kako da podesim parametre/odlazni i dolazni server?
Potreban mi je program koji mi javi svakih minut ako je moguce da imam propusten poziv ili poruku.. ali da mi javi sa zvukom a ne da mi pali samo svetlo. Konkretno imam par osoba koje mi odzvone da ih nazovem, medjutim oni toliko kratko puste da zvoni da se zvuk ni ne cujem, odnosno ne aktivira se tonski zapis i uvek kasno skuzim propusten.
Ok.. samo, koji kako podsjeti i na koliko minuta? Treba mi u sto kracem roku.. da sad ne skidam oba i ne testiram oba odjednom vec ono.. koji meni odgovara.
EDIT: Total Patrol skinuo i odlicno radi. Cak odma javlja kada je propusten sto mi je ekstra.
jel ima neki dobar program za pravljenje playlista za music player ali ta npr pesme iz jednog foldera stavim u jednu playlistu??? Probao sam neke, medju njima i The Filter ali mi se ne svidja i nekad mi ne ubaci kako ja ocu. Please HELP!!!
ljudi nasao sam app za s60v2 za promenu glasa za telofoniranje ne znam dali znate o cemu pricam znaci moze da vam promeni glas da sagovornik ne provali ko je itd e sada zanima me dal postoji slicna applikacija za 60v3?!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.