Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

napalm death, Probao sam...ali nema te marke :smutny: a meni najvise za tv treba zato sam se smorio i zato smaram vas :wink: cisto sumljam da moze uopste...
.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Pazi ..svaki kod neke marke nekog tv-a se podudara sa nekom markom nekog tv-a. Jedno od resenja je da ides od marke do marke, od koda do koda i da imas srece pa da potrefis da kod odgovara sa tvojim tv-om.

Imam puno iskustva sa automatskim daljinskim upravljacima. (lomio daljinske pa ih stalno menjao). Tak oda kada nisam nasao ogovarajuci kod onda uzimam neke druge. Kod nekih radi ovo kod nekih ono.. a nekad se potrefi da bas 90% onoga sto treba daljinskom.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Jeli koristi neko FriMinMon? Program sluzi da broji poslate poruke i pozive.

E sad, ja mislim da taj program ne radi kako treba.. stalno jede poruke
Moj drug, znaci salje poruke, i kad dodje do 180-190 poruke, krene da mu se spustaju poslate poruke. Do kraja meseca, u poslatim porukama bude oko 250, a u programu 150-160 :)
Jednostavno pojede 80 poruka...
Postoji le neki drugi program za praćenje stanja postpaid računa?

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

PozZ SVIMA da li neko koristi Answer mashine? Kakvi su utisci ,da li lepo radi?ja sam imao neke crack verzije reg .se i sve super izadje iz prog.kad ponovo udjem trazi mi opet key code..
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Odličan pleyer koji sam danas probao, jeste Power mp3!
Slika :)
Nokia C6

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Meni se mnogo vise svidja LCG Jukeboh 2.30,mada bih voleo da sam uspeo da ubacim 2.40 zato sto podrzava teme,ali mi nikako ne polazi za rukom
Note IV N9100 dual

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

darkonda, ja koristim FriMinMon i veoma sam zadovoljan, gotovo identicno mi pokazuje sa racunom, koji proveravam slanjem poruke.
da nije mozda lose podesio parametre u settings-u?

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

napalm death, imam problem da nadjem "krsten" irremote..neki koji traje duze od 1 dan ako me razumijes ;)inace probao sam ja dosta marki i modela u programu..ali ne sve,u svakom slucaju probacu,tnx
.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

DRUGARI danas sam probao onaj cuveni skyfire ....uh ama u opste mi se ne svidja samo da se program otvori skida 100kb...............ne znam za ostale ali za mene je MINI OPERA FOREVER

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Slazem se sa tobom da je mini opera zakon kada je surf u pitanju,ali pod uslovom da bude opera mini mod,a ja svoj glas dajem za opera mini mod 3.10 jer ima mnogo vise opcija od oficijelne opere
Note IV N9100 dual

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

toda81, šta se tačno dobija sa Operamini "mod"? Koristim 4.2, šta bih dobio nekom "mod" verzijom?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Vlada Zem,dobijas mnogo veci broj opcija,a to mozes da vidis samo ako skines mod 3.10.Ja sam samo skinuo tu operu 4.2 i izbrisao sam je odmah.Npr,meni puno znaci kad mogu gde god da se nadjem na netu da izvadim i iskopiram neki text koji mi je potreban,ali ima jos puno toga
Note IV N9100 dual

rafaelo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 21. Sep 2008. 03:17

Post od rafaelo »

Kako da resim problem data transfer?Pri ukljucenju mi pokazuje da masovnu memoriju koristi neka druga aplikacija.Koje su aplikacije najcesce u pitanju i postoji li nacin da se nekako vide pa da ih prebacim na telefon a ne mili mi se da brisem jednu po jednu jer ih imam puno.U pitanju je N81 8GB.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Ugasi aktivne applikacije koje rade u pozadini.
Dakle da bude samo na Standby.
E onda ide kabal.
8)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Pa ova opera mini 4.2 ima opciju da skida aplikacije i skida stranice.sto je za moje potrebe sasvim dovoljno ...svima toplo preporucuje mConnection i Operu mini

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

toda81, ok, skinuo sam mod v3.11 pa ću isprobati. Evo info ovde da ne gušim forum :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

rafaelo, jesi li ubacivao neki font? Verovatno si ga instalirao na E: i sad imaš problem... :unsure:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

rafaelo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 21. Sep 2008. 03:17

Post od rafaelo »

Jedino Font Magnifier sto bi recimo mogla biti jedna od opcija, slutim da je u pitanju neka aplikacija koju aktivno koristimo a ne pokazuje se kao otvorena.Tu bi recimo mogao biti FSCaller,WorldMate i sl.Ali ako moram svaki put ,kada hocu Data tranfer,da brisem Magnifier onda su to corava posla.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

jerkann napisao:da nije mozda lose podesio parametre u settings-u?
Pa nisam nista dirao u settings, stoji sve kako je i bilo
1.
44
0
0
60/1

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

rafaelo, Pa FSCaller ti je sigurno aktivan u pozadini a ti to ne vidiš u pokrenutim aplikacijama... pa i sam znaš da se FSCaller pokreće pri svakom pozivu ili poruci... to znači da čuči u pozadini i čeka aktivnost na koju treba da reaguje... Proveri da li ima još neka aplikacija koju si instalirao da na ovaj način radi... Takve aplikacije uvek instaliraj na memoriju telefona... Ako hoćeš, postavi spisak instaliranih aplikacija i rećiću ti za koju je obavezno da bude instalirana na memoriju telefona... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori