Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Ili ja nwe mogu da nadjem ili nemam brojac poziva ...mislim na minute. Konkretno mi treba ono.. koliko je min trajao zadnji oabljeni poziv.

Ili mi treba neka aplikacija ili ?

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

napalm death, kako nemas imas u log zadnji poziv svi primjeni i svi pozvani :-) !

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ili sam ja lud ili ne mogu da nadjem.. ili nema :dry:

EDIT: Ahh.. da... samo kaa idem u log na zelenu slusalicu izbaci mi samo birane, propustene i primljene pozive.. a kada idem u log izu menija onda mogu i u "dodatne" opcije gde izmedju ostalog trajanje poziva..

Bas sam zvao sam sebe na neki br, poziv trajao tacno 55 sekundi a mni ovde pise 36 sekundi trajanje zadnjeg poziva :disgust:

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Evo nekog novog playera koji je po meni JAKO DOBAR cak ODLICAN pa evo nekih slika:

Slika

Na desktopu minimiziran :-)

Slika

Slika

Slika

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Dobro je sto si stavio kako se zove program, pa ga mozemo skinuti.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

kljun, i ti puno trazis... ko je jos cuo da se u ovoj temi pisu nazivi programa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

kljun, Sensei, jal smem postaviti link ovde ili na pp?! Poslao sam vam linkove za plejer! :dry:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Nemoj postavljati link jer nije legalno kupljen program nego samo napisi kako se zove program tj. taj plejer, pa ce se traziti na netu i onim sajtovima sa onim sadrzajima! :)

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

KuGo se zove kineski program dacu ti link sa prevedenim na engleski!!!! Vidi pp!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Igor88bg, hvala skinuo sam ga, probacu malo kasnije kako radi...i da, zove se valjda KuGou :)

Inace koga interesuje izasla je nova verzija Core Player-a(v1.30) kao i Foreca Weather-a(v1.40)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Dajte malo manje oko toga.. posaljimi, poslat cu ti.. zbog toga nam je tema bila ukinuta,.. nece valjda opet :disgust:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death, prvo, niko nije trazio program. Igor88bg ga je sam poslao nama. Drugo, program je koliko vidim besplatan, tako da nemoj previse da se uzbudjujes skocice ti pritisak ;)

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

napalm death, poslacu ti link i da program je free :-) tako da samo je to neki kineski plejer koji je jedan lik prevodio i odradio ga je ok ps core player i nije nesto jer je pola ne kineskom pola na engleskom dali neko ima full preveden?!

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Radio sam reset telefona, i sad imam problem sa instaliranjem NGAGE igrica :), a nikad ga nisam imao :)
Kad upalim appTrk nece da mi nadje tel..... moguce da sam nest ozaboravio u postupku, postao nisam to odavno radio
ako neko moze da mi pomogne, i napise postupak pri instaliranju, verovatno sam nesto zaboravio.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ako si radio reset telefona samo sa *#7370# onda je mozda problem u nekom parcetu koji ti je ostao na E.Zato ti je najbolje da prvo hacknes tel pa da kliknes na capsOFF pa da onda instaliras x-plore na C i da na E obrises foldere data,private,resource,sys i system pa posle toga uradi reset tel sa *#7370# .Ako posle toga imas problema onda ne znam sta da ti kazem...
Note IV N9100 dual

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

toda81, zasto u tom slucaju nebi formatirao karticu?:-) ?

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Da ne izbrise neke fajlove poput slika, pesama i slicno ;)

..znaci brises sve vezano za sistem i programe a ostaju ostali fajlovi

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

napalm death, pamentiji je format po meni ub backup na komp muzike i slika mada ja nista na kartici sem muzike i mapa nemam naravno i instalirane programe, ali ja bi to odradio ovako jer mi je vece cimanje da brisuckam malo po malo, bas iz razloga sto ce kartica biti brza! :-)

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

toda81 napisao:Ako si radio reset telefona samo sa *#7370# onda je mozda problem u nekom parcetu koji ti je ostao na E.Zato ti je najbolje da prvo hacknes tel pa da kliknes na capsOFF pa da onda instaliras x-plore na C i da na E obrises foldere data,private,resource,sys i system pa posle toga uradi reset tel sa *#7370# .Ako posle toga imas problema onda ne znam sta da ti kazem...
Sve sam ja tako uradio, znam to... nego nesto nece da mi se instaliraju ngage igrice, pa sam samo pitao ako neko ima odkucan postupoak instaliranja da mi posalje..

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Igor88bg,bas zbog multimedijalnih stvarcica poput slika,mjuze i klipova sam ja preporucivao odavno da se radi kao sto sam pisao.Ko nema komp,ovo je savrsena fora.Nema uopste potrebe da se formatira mmc ako se ovo pravilno odradi.Ako se ne odradi kako treba desva se to sto se njemu desilo sa ngage
Note IV N9100 dual

Odgovori