Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- napalm death
- Mobil manijak
ili sam ja lud ili ne mogu da nadjem.. ili nema 
EDIT: Ahh.. da... samo kaa idem u log na zelenu slusalicu izbaci mi samo birane, propustene i primljene pozive.. a kada idem u log izu menija onda mogu i u "dodatne" opcije gde izmedju ostalog trajanje poziva..
Bas sam zvao sam sebe na neki br, poziv trajao tacno 55 sekundi a mni ovde pise 36 sekundi trajanje zadnjeg poziva

EDIT: Ahh.. da... samo kaa idem u log na zelenu slusalicu izbaci mi samo birane, propustene i primljene pozive.. a kada idem u log izu menija onda mogu i u "dodatne" opcije gde izmedju ostalog trajanje poziva..
Bas sam zvao sam sebe na neki br, poziv trajao tacno 55 sekundi a mni ovde pise 36 sekundi trajanje zadnjeg poziva

Nemoj postavljati link jer nije legalno kupljen program nego samo napisi kako se zove program tj. taj plejer, pa ce se traziti na netu i onim sajtovima sa onim sadrzajima! 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- napalm death
- Mobil manijak
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Radio sam reset telefona, i sad imam problem sa instaliranjem NGAGE igrica
, a nikad ga nisam imao 
Kad upalim appTrk nece da mi nadje tel..... moguce da sam nest ozaboravio u postupku, postao nisam to odavno radio
ako neko moze da mi pomogne, i napise postupak pri instaliranju, verovatno sam nesto zaboravio.

Kad upalim appTrk nece da mi nadje tel..... moguce da sam nest ozaboravio u postupku, postao nisam to odavno radio
ako neko moze da mi pomogne, i napise postupak pri instaliranju, verovatno sam nesto zaboravio.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ako si radio reset telefona samo sa *#7370# onda je mozda problem u nekom parcetu koji ti je ostao na E.Zato ti je najbolje da prvo hacknes tel pa da kliknes na capsOFF pa da onda instaliras x-plore na C i da na E obrises foldere data,private,resource,sys i system pa posle toga uradi reset tel sa *#7370# .Ako posle toga imas problema onda ne znam sta da ti kazem...
Note IV N9100 dual
- napalm death
- Mobil manijak
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Sve sam ja tako uradio, znam to... nego nesto nece da mi se instaliraju ngage igrice, pa sam samo pitao ako neko ima odkucan postupoak instaliranja da mi posalje..toda81 napisao:Ako si radio reset telefona samo sa *#7370# onda je mozda problem u nekom parcetu koji ti je ostao na E.Zato ti je najbolje da prvo hacknes tel pa da kliknes na capsOFF pa da onda instaliras x-plore na C i da na E obrises foldere data,private,resource,sys i system pa posle toga uradi reset tel sa *#7370# .Ako posle toga imas problema onda ne znam sta da ti kazem...
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Igor88bg,bas zbog multimedijalnih stvarcica poput slika,mjuze i klipova sam ja preporucivao odavno da se radi kao sto sam pisao.Ko nema komp,ovo je savrsena fora.Nema uopste potrebe da se formatira mmc ako se ovo pravilno odradi.Ako se ne odradi kako treba desva se to sto se njemu desilo sa ngage
Note IV N9100 dual