oxigen,to je najbolji i najbezbolniji nacin da se telefon i mmc ociste i da se krene iz pocetka.Morao sam to da provalim jer nemam komp pa tada covek trazi nacine kako da to sredi.Zaboravish da kazem da je izasao novi smart movie 4.00 i fantastican je jer pusta i 3gp,a i fantasticno je odradjen u svakom pogledu plus podrzava teme.Ali sam na zalost nasao trial
Da li je bolji Smart Movi ili neki Divx player?ako neko zna neki dobar konvertor za filmove neka mi posalje na PP i jos ovo dosta je popularan Core Pleyer nisam ga jos koristio.da li ga je neko koristio i kakvi su utisci?
A da li Core Player moze da radi isti posao kao i Smart movie?isprobao sam danas Smart movie 4.0 i ekstra je konvertovao sam film od 700mb na 110mb na 194kb Stvarno ekstra.zvuk i slika ekstra sinhronizovani
Za divno cudo kod mene i dalje lepo radi Smart Movie 4.00 iako je pisalo da je trial.Mozda sam mu ja nesto "zbuckao" pa je sada full.Zanimljivo je da se nije iskopirao preko Smart Movia 3.41
PozZ Svima imam problem,kada hocu da igram ngage igre pise mi kao igrica nije pronadjena na mem.card?!ne znam do skoro mi je sve lepo radilo..mada sam ovih dana inst.neke programe.hvala svima za pomoc u napred.p.s ne znam dal da pobrišem sve ngage pa ponovo da instaliram
oxigen: pokusaj prvo da reinstaliras tu igricu pa onda restartuj telefon i instaliraj(ovo je najstariji fazon i 99% ljudi ga zna ali ipak da napisem jer se ja uvek ne setim da to uradim ).Ako nece tako onda moze da bude do igrice ili do tih programa koje si instalirao,ako sumnjas na programe pokusaj da reinstaliras programe koje si zadnje instalirao pa onda pokusaj sa igrom.[pozz
Pokusavao sam svasta...i na kraju sam radi flash tel..i sta se desava ,sada kada ponovo inst.ngage pise mi da je igra trial!pre mi ta ista nije bila trial.radio sam flash (drzao tri dugm.zajedno,i preko *#7370# i vise ne znam sta da radim,da li neko zna?
oxigen, igre ti nisu trial, samo tako pise! Probaj da ih igras, vidjeces da nema nikakvog vremenskog ogranicenja(cega bi bilo da su trial). Postoji patch koji instaliras samo jednom i vise ti ni na jednoj igrici ne pise trial.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Hmm Sansei,jel mozes da mi posaljes taj Pach na PP?Danas sam vidio jedan cini mi se zanimljiv program zove se Secure Me !ali kod mene nesto nece da radi ili ja ne umem da ga podesim?!da li ga neko koristi i kakvi su utisci
Koja je dobra aplikacija za dodjeljivanje posebnog zvona za poruku određenom kontaktu? Dakle, da poruke od jednog kontakta zvone drugačije od poruka inače... Hvala!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Po mom misljenju najbolja app za to je Message Tones v1.00.Kod mene na E61i savrseno radi.Skinuo sam i instalirao 7 Days s60v3 i imam problem.Igricu pokrenem,ali uopste nista ne vidim jer su mi boje na njoj razmrljane,tj ceo display je u vidu mozaika zelenkaste boje
Vincent, po mom misljenju najbolji je Magic Message Manager jer ima jos dodatnih opcija kao sto su skrivanje pojedinih SMS-ova od nezeljenih pokreta, sortiranje SMS-ova po folderima i sl.
Jedino sto me nervira - nema autostart
HINT: trazi v1.2 (pisace svakako 1.1), ali je ova "registrovana" kako treba.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.