Vincent, u Handy Shell kada na glavnom ekranu kliknes Options, prva stavka je New, pa opet u tome prva stavka Alarm, pa SMS. Znachi ima sve Elem, treba koristiti najbolje od svega
Pa uzmeš prvo Options>Create Wallpaper, pa kad podesiš sliku prihvatiš da ti je podesi za wallpaper, pa odeš desno i u Wallpaper setting podesiš oba ili kako ti već odgovara. Meni tako radi!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Igore ako ti ne radi formatiraj tel.verovatno si ga preopteretio svim i svacim cim ti ne radi,a kod nas svih radi.uradi sta ti predlazem i radice garant.pozZ
mazzy, tema je vec bila zakljucavana zbog pricanja o kodovima i zbog trazenja istih javno u temi, a to je zabranjeno. Tako da eventualno da pitas nekoga na PP da ti pomogne!
Hvala Sensei,Samo da vam javim da mi od veceras uopste ne radi Advenced Theme!ne znam zasto samo od sebe je stao.cak ne mogu ni da otvorim tu aplikaciju!da li je neko imao slican problem?do sada mi je radio perfektno sad uopste ne radi,prosto ne znam sta mu je!
oxigen, ne radi mi na 6220 zbog Fp2 tako da 100% necu da ga formatiram niti imam nameru za tako nesto!!!! Ps sensei SM je teska glupost kao prvo nagomila mi sve klipove iz telefona i zbudji u jedno sto ne ponosim drugo pola avi fajlova ne pusta dok core sve jede kao malu bebu !
A da li core player cita titlove?po meni je smartmovie ekstra a i lepo cita titlove!predvidjam da ce advence theme prestati da radi do nedelje ,verovatno je to bila neka probna verzija,koja radi oko 7-10 dana.videcemo
Ljudi, ja ne mogu da nađem na telefonu onaj minute beep (da mi dâ zvučni signal da sam pričao minut)!!! Da li to ima na Symbianu ili treba neka aplikacija za to? Može li mi neko preporučiti? Nije mi to trebalo do sada (zovem inozemstvo, pa mi je svaki minut važan), pa nisam ni provalio. A glupa Motorola V3 to ima i čak ima da se podešava na koliko sekundi!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Imas apl. Koja se zove N82 smart u kojoj ima milion poderavanja za sve sto ti treba na tel.od toga sto tebi treba beep ,pa onda ono da ti u uglu ekrana pokazuje koliko si skinuo kb kad si na gprs,i jos mnogo,mnogo toga...ja sam je koristio i kome treba da ima uvid o svemu na tel. Je super aplikacija!pozZ
Titl ti znaci da pusta filmove sa prevodom /tekstom/ja mislim da core player ne moze da pusta filmove sa titlom!kada konvertujes film preko konvertora smartmovie ne moras nista da ubacujes sam konwertuje i ubacuje titl/prevod/i mozes gledati film sa prevodom
oxigen, ma znam sta je titl nego ste ce mi to?! sta nalepi titl na fim? pa realno brate nemam nameru da urnisem telefon gledajuci filmove na njemu ja i sto snimim nijme sibnem na komp pa gledam a i sta vidis na ekranu rezolucije 320x240???:-) za mene je to suvise sitno da bi gledao neki dugometrazni film pogotovo titl na njemu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.