Imam jedno pitanje u vezi sa programom mobiola web cam. Naime sve sam instalirao po uputstvu, ali kad hoću da pokrenem program na kompu izbaci mi: Cannot find import; DLL may be missing, corrupt, or wrong version File "ConnAPI.DLL", error 126.
Da li neko zna u čemu je problem. U pitanju je nokia 6220c
Na Sony Ericssony sam imao jednu (meni) korisnu aplikaciju po defaultu, Code Memo!
Aplikacija pamti bitne šifre (PIN-ove visa kartica, brojeve računa, itd...) i to sve čuva pod šifrom naravno!
Treba mi to isto za N95 8GB, da ne zna neko gdje to mogu da nađem ili barem ime?!
tehno maniac, jeste,super je screensaver,ali mene zivcira sto na n78 nema nacina da se izbegne totalno zatamnjenje ekrana posle nekog vremena.I kada aktiviram screensaver,on traje neko predodredjeno vreme,a onda se ceo ekran gasi.....Nervira me sto su to ubacili u ovu najnoviju verziju symbiana.
araphel, da nema ni screensaver?! Skroz glupo ako ne može da se podesi ...Probaj nešto na settigs/persnalization/display ili settings/themes/power saver/ pa onda kad osvetliš neku opciju izabereš options..moždatu nešto ima
Araphel,mislim da ima leka i za tebe!
Instaliraj cClock i u setovanju na "General" u samoj aplikaciji izaberi za "Power saving mode" - 'No'.
Zatim idi u podesavanja do personal. pa do Teme pa u ustedi energije izaberi cClock. Mislim da ce tako raditi! Javi rezultate.
tehno maniac, ovo sto si ti prikazao na slici je TYScrSaver, a ne Large Time. Inache Large Time je najbolji jer troshi najmanje energije. Imao sam sve moguce clock screensavere za S60, i ovo odgovorno tvrdim. Inache sampion po najmanjoj potrosnji je naravno Nokijin default saver. araphel, u LargeTime imas opciju turn off unneeded parts of screen, i radice sve vreme. Mada nisam bas 100% siguran za novi Symbian.
marko 0401, idi u Menu/ Tools / Settings / General / Personalisation/ Themes/ Power Saver... izaberi Large Clock / Options (na levom tasteru) i izaberi Settings...
tehno maniac, jesi li siguran da se tvoj screensaver tako zove? Koliko ja znam (a znam dobro... ) zove se TY1ScrSaver....
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
i ja sam ovo skinuo kao large time...ali nema pomoci,na novom symbianu je ocigldno nemoguce spreciti totalno gasenje ekrana.na e61 je onaj star large time bio keva,ali ovde...nema svrhe
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.