Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Jel neko moze da mi kaze da li za izradu op logo,recimo kao ime, mora BMP ili moze i PNG format.Instalirao sam Oplogo changer vo.02a i promenio sam logo operatera sa novim logom uradjenim u BMP formatu i to sljaka samo sto se vidi bela pozadina a kod PNG je transparentan samo sto nisam siguran da li smem da ga ubacim da ne napravim neko sr. 

-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 07. Sep 2008. 09:03
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Bio sam "malo" vredan i uradio sam reset telefona i povratio naravno sve podatke i podesavanja,ali me mrzi da danas ubacujem n-gage pa cu to sutra da odradim.Evo vam i jedan mali tutorijal za cuvanje podataka pre reseta telefona i nadam se da mi post nece biti obrisan jer ce mnogima da koristi,a posebno onima poput mene koji nemaju komp.Ovo je jedan deo jer su me zaboleli prsti od kuckanja:Resetom telefona brises bukvalno sve iz njega pocev od aplikacija koje su naknadno instalirane pa sve do podesavanja za gprs,notesa,bookmarka,imenika.Dosta toga mozes da sacuvas,ali prethodno moras da hackujes telefon,a ja sam ti vec poslao moje detaljno objasnjenje i poseban installserver.exe za E61 i samo ispostuj moje uputstvo do kraja i sve ce biti ok.E sad kad budes uradio hack mozes da kliknes na ikonicu capsOFF pa udji u x-plore pa klikni na br 0 i stikliraj tu sve opcije.Zatim idi na E i napravi folder i npr daj mu ime CUVAR.Zatim idi na C:/Private/100012a5 i tu stni na fajl DBS_101F8878_Notepad.dat i nadji opciju copy pa onda idi u folder CUVAR koji si napravio na E i klikni na njega i tako si sacuvao notes.Sada idi u E:/Private/ i ti markiraj folder 100012a5 ( to su podaci i podesvanja svih java app koje omas u tel) i folder 10207114 ( to su ti theme koje ima s instalirane u tel ) pa nadji opciju copy pa to opet kopiraj u folder CUVAR koji si napravio na E.Ako si imao profi mail u telefonu onda ces account sacuvati tako sto odes na E:/SYSTEM/Data/profi mail i tu iskopiraj fajl accounts.bin ,a ako si imao i neke btne mailove samo iskopiraj ceo folder koji se nalazi u E:/SYSTEM/Data/profi mail i to je folder mail.Sve to lepo opet mozes da iskopiras u folder CUVAR.Kada budes hteo da vratis sve te podatke posle reseta telefona samo opet hackuj telefon pa klikni na ikonicu capsOFF pa sve te fajlove koje cuvas u folderu CUVAR samo iskopiraj tamo gde im je mesto ( ja znam napamet gde im je mesto,a ko ne zna nek zapise odakle ih je povadio ).Sto se tice imenika,njega je veoma jednostavno sacuvati tako sto se udje u imenik pa se ide na options-copy-to memory card i tako ce se svi kontakti sacuvati na mmc.Kada budes hteo da vratis sve kontakte u imenik,samo udjes u imenik pa idi na options-copy-from memory card i to je to.Inace kontakte ces moci da vidis sacuvane i kada udjes u x-plore pa na E:/Others/Contacts.Ako hoces poruke da sacuva za to mozes da koristis app sms exporter koja spakuje sve poruke za par sekundi na koren E i o u vidu .txt fajla.Ako nekome treba ova app tu sam ja.Mnogi ce reci da sve ovo moze da se sacuva pomocu backupa,ali tako mozete da vratite u tel i neke "detalje" koji su vam pravili probleme
Note IV N9100 dual
Toda81,jos bi dodao na tvoj post da poruke(ukoliko su na C particiji)mogu jos lakse da se sacuvaju pre reseta,ukoliko imate hackovan tel,tako sto ce te iskopirati folder C:\Private\1000484b .Ukoliko koristite memoriju MMC za skladistenje poruka folder sa porukama ima isti naziv kao i na C particiji s tim sto se nalazi na particiji E.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Pročitao sam celu ovu temu, mislim da niko nije pisao o ovoj aplikaciji, izvinjavam se ako grešim:
T9nav
Ideja je jednostavna, kucate ime bilo čega na telefonu pritiskajući svaku tipku samo jednom a program vam izbacuje sve što u sebi sadrži bilo koju kombinaciju tih znakova! Ubrzava rad.
Meni je vrlo korisno, jer ni sa jednom aplikacijom ne mogu da namestim prečice kako bih želeo..
Licenca je Free, ali je ovo beta i ističe 31.januara, valjda će tada izbaciti ili full ili novu betu

www.t9nav.com
T9nav
Ideja je jednostavna, kucate ime bilo čega na telefonu pritiskajući svaku tipku samo jednom a program vam izbacuje sve što u sebi sadrži bilo koju kombinaciju tih znakova! Ubrzava rad.
Meni je vrlo korisno, jer ni sa jednom aplikacijom ne mogu da namestim prečice kako bih želeo..
Licenca je Free, ali je ovo beta i ističe 31.januara, valjda će tada izbaciti ili full ili novu betu

www.t9nav.com
Nokia N82 black hacked + microSD 2GB, SW v.31.0.016, Telenor postpaid
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Jeste, to sam i ja provalio!toda81 napisao:Pravo stanje baterije se moze videti i kada se telefon restartuje.
Ali sada imam krajnje čudnu situaciju sa baterijom na mojoj N95...
Uzeo sam telefon prije 10-ak dana i baterija je do sada trajala jedan dan (i noć, ujutru bi crkla)

Juče ujutro sam skinuo fon sa punjača, i čitav dan baterija na full-u!
Gasim ja njega pa palim sinoć, ono isto full... Danas još uvjek full, evo sad je pala za dvije crtice!
Izgleda da se konačno malo probudila i krenula da radi kako treba...

Koliko vama traje bat na N95 8Gb??
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Imam druga kome takode jedva da izdrzi baterija jedan dan,a nekad ne moze ni toliko.Sve to zavisi od toga sta radis njime.Jedino kad bi imao 2 tel pa da ih celog dana "mucis" na isti nacin pa ces videti razliku.Ne moze se uporedjivati to ovde recima.Ja ti garantujem da mogu za 6h da ti istrosim tu bateriju na tvom tel
Note IV N9100 dual