Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
araphel, pa pogledaj malo i na drugim mestima, u odeljku Games, ima svega i svja. Inache, jedna od najnovijih igrica za fanove je Chuck Norris Bring on the Pain. Igrice sa kojima sam ja izgubio najvishe vremena su Tron 3D, KRally, SuperMiners, Flexis i Flexis Extreme, InSpheration, R-Type, Volfied...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
zoreli, i meni se čini...
ali prvenstveno na 6120 ili na telefonima gde je predviđeno da se ekran potpuno gasi... na N95 8GB nisam primetila baš toliku razliku u trajanju baterije sa i bez cClock-a, dok se kod 6120 baš oseća razlika... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
cClock zdere bateriju u zavisnosti od kolichine podataka koju prikazuje na ekranu. Negde sam i napisao kako se menjala potrosnja na mom E61... Medjutim aplikacija koja najvishe zdere bateriju je Easy Reject. U stanju je da za 5-6 sati u potpunosti isprazni i svih 1500 mAh na mom fonu. Pa sta reci za ostale onda?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Neko je nedavno na forumu napisao da misli da nema programa za symbian koji moze da napravi od telefona wifi hotspot(da ima samo za WM), pa evo nadjoh jedan takav program i za symbian(a znam da ih ima jos dosta)
Joikusoft JoikuSpot Premium
Joikusoft JoikuSpot Premium
JoikuSpot software turns your mobile phone instantly to a personal and secure WLAN (Wi-Fi) HotSpot.
JoikuSpot, developed by Joikusoft, is a secure and award winning mobilesoftware solution that turns mobile phones instantly to WLAN (Wi-Fi)HotSpots.
With JoikuSpot, connect your laptops, iPods, EeePCs and internet tablets to internet easily and securely using your mobile phone's 3G internet connection.You will carry internet in your pocket, and will always have a securedpersonal WLAN (Wi-Fi) HotSpot on-the-go! Multiple devices can connectin parallel and seamlessly share the same 3G internet connection.
JoikuSpot Light Features
- HTTP(S) protocol support
- WLAN access to internet with laptops, iPods and internet tablets
- Secured access and user control
- Multiple parallel connections
- User definable access point and settings
- GPS location mapping Supports S60 3rd Ed mobile phones
JoikuSpot Premium Features
- All the JoikuSpot Light functionality +
- Secured access to corporate intrawebs (VPN)
- Email support
- Full support for all network access protocols such as Outlook, Skype, Gmail, YouTube, Messengers...
- No forced default landing page
- 100% customizable for operator and corporate whitelabeling and licencing
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
PozZ SVIMA sada mislim/skoro da sam siguran/ da je definitivno izasao hak za symbian 3.0 i 3.1 symbian software!!!kome trebaju neka infor.gde mogu skinuti hack neka se jave na pp!ja nisam koristio taj hack zbog toga sto imam staru verziju softwera!vidim da naravno a ko bi drugi nego RUSI hvale ovaj novi hack!pozZ
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33