E ljudi, nije ovde mesto da vam odajem gde se ja snabdevam aplikacijama i programima...
Ne smete da zaboravite da je svaki vid piraterije zabranjen na forumu... I ja, kao i vi, možemo da ga uputimo samo na legalne aplikacije i programe, a one se uglavnom plaćaju ukoliko nisu freeware..
I naravno... Google ima odgovor na sva pitanja...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Treba mi neki program koji bi me obavestavao zvucnim signalom svakog minuta , illi za manje , da imam neprocitan sms (kada dobijem sms a fon mi nije pri ruci, fon pisti povremeno dok neko ne otvori sms).
Isto to mi treba ali za propusten poziv!
I konacno, ima li neki program za usporavanje kursora, kod kucanja sms-a (kao kada usporim tastaturu kod kucanja teksta u Mic.Word-u)?
Ima li ovako nesto, i kako se postavlja na os symbian 9.1 ?
HVALA
vladaKG, RemindME se placa, a imas i besplatan program Total Patrol, koji se meni vishe svidja zbog jednostavnijeg interfejsa i bolje radi. Jedini nedostatak u odnosu na RemindME je sto dotichni moze na E61 da upali onu LED lampicu, odnosno ekran ili tastaturu, i i na taj nachin da signalizira missed event.
Ovo za usporavanje zaista nisam cuo, a i ne znam sto bi ti to trebalo? Tako sporo kucas? Meni je uvek trebalo za ubrzavanje
Pa ne znam kako meni nece ni jedan grad u srbiji da otvori/ne mogu ni da pronadjem Srbiju/ vreme mi je podeseno +1 beograd /dok sasvim ok radi kada izaberem na primer Montenegro...steta sto nema Srbije a stvarno je ekstra program
oxigen, pa vidis da kod mene ima Beograda sljaka extra i tacan je poprilicno steta sto meme trenutno azuriranje kao za komp ili kao sto garmin ima jako je dobro garmin odradio posao!
Tebi je verovatno automatski nasao bgd zato sto ti vreme podeseno na +2 beograd meni je podeseno na +1 i ne znam kako da ga podesim na +2?a da li kod tebe nalazi jos neki grad u Srbiji?
+1 mi je tako da nam je to isto a i mi i jesmo zimi +1 a leti +2 tako mi se cini i to telefon sam menja:-) bio je Ns,Kg,Bg,Nis to je to cini mi se, al ne u podesavanjima... A ovo je sam podesio pojma nemam kako.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.