Nisam redovno pratio temu ali vidim da se spominjao quickoffice 5.xx.x
Ja već par mjeseci koristim verzije 6.xx.x(trenutno 6.0.263) i mnogo su bolje jer konačno podržavaju office 2007 dokumente!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
da li može neko da mi postavi link za Operu Mini Mod (znači - modovana verzija opere mini), ja ne mogu da nađem nigde, našao sam samo na ruskom ali englesku nisam uspeo. Trebalo bi da je to dozvoljeno na forumu pošto je Opera Mini free? ako ne može i na PP
Nokia N82 black hacked + microSD 2GB, SW v.31.0.016, Telenor postpaid
oxigen, ja sam mu upravo to rekao a desko sumnja zaista ne shvatam njegovu skepticnost !MilančeBGD, haha evo uporedio kod nas su minusi kod vas nisu do duse smara jer prikazuje max temp a ne trenutnu a garmin je majka sto se tice vremenske prognoze!
Jeste garmin je zakon,da vam kazem iskreno po malo me i smara da mi non-stop stoji prognoza za beograd a nisam iz bgd!steta sto ne mogu da se postave drugi gradovi is Srbije.ako ne provalim izbrisacu ga,sta drugo da radim
Igor88bg, da sad kao nije tacno... A ovamo ja lazem i prodajem maglu... Iskreno bas me briga sta je i kako je, moju pricu mogu da potvrde mnogi ljudi, a ja ionako vise ne koristim handy weather tako da ko zna od kojeg sad grada kopiraju za BG, ima mnogo boljih programa...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ko zna od kog grada daje prognozu!danas sam uporedio Pg i Bg i dao je 100% iste temperature.jednostavno nema nase zemlje u tom programu i kraj!zato sad brisem taj program oice mi.Nego ko od vas koristi N82Smart ja ga koristim i ekstra je mada ga bas ne razumem potpuno
Weather
Install app pitao me za IMEI ja tj private police tako nesto stisao sam NO. Ugasio fon upalio izlazi vreme ali pita me kada udjem opet ono za IMEI i tako u krug
Za vremensku prognozu kao i za trenutne uslove koristite Foreca Weather. Program je odlican,ima gomilu grafickih prikaza(satelit,oblacnost,vetar...),i sto je najbitnije mnogo je precizniji od Handy Weather-a...
oxigen, probaj ga Ja ga koristim i za sad sam zadovoljan, jednom se desilo da me nije probudio kad sam bio u fazi lakog sna, pa je sat zvonio onda kad sam ga ja podesio.
Inace jedno jutro namestio sam alarm u 6:00, i probudio sam se negde oko 5:40 ali nisam znao koliko je sati i reko ma sad cu da se okrenem na drugu stranu i da spavam dok me ne probudi, cim sam se okrenuo alarm se istog trenutka ukljucio(happywakeup je registrovao pomeranje i resio da aktivira alarm).
Fox, bas tako Takodje tu je i fenomenalni accuweather...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Samo da javim da sam isprobao Happywakup i ok je za one kojima je tesko da ustaju ujutru.kad sam otpakovao apl.imao sam i licence Manager ne znam dal sam i to trebao da instal?
Igor88bg,rekoh da je Foreca po meni puno bolja od Handy w. Prognoza joj je uvek tacna,i plus imam trenutne uslove za Bgd kao i za lokaciju na kojoj se nalazim...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.