Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Aleksandarrr
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 00:58
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
araphel, pa mozes i sa OpLogo Changer-om da napises svoje ime, znam da sam ja to radio u photoshop-u, ispises sta hoces i snimis u formatu koji je obavezan za OpLogo Changer, nek ti drugi clanovi kazu koji bjese format, ja trenutno ne mogu da se sjetim. E da, mora da bude i u odgovarajucoj rezoluciji slika.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Evo da se javim da sam problem sa koriscenjem Nimbuzza resio.
Ipak je konekcija bila ta koja je pravila problem. par nedelja sam pokusavao da dobijem neki smislen odgovor oko podesavanja D-Link wireless roeutera i kad sam izgubio strpljenje, zamenio sam ga za TP-Linkov i odjednom je sve proradilo.
Kako, zasto, to jos uvek ne znam, ali eto... reseno je. Nimbuzz radi kao zmaj!
Ipak je konekcija bila ta koja je pravila problem. par nedelja sam pokusavao da dobijem neki smislen odgovor oko podesavanja D-Link wireless roeutera i kad sam izgubio strpljenje, zamenio sam ga za TP-Linkov i odjednom je sve proradilo.
Kako, zasto, to jos uvek ne znam, ali eto... reseno je. Nimbuzz radi kao zmaj!
Nokia e71
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Spominjao sam puno puta web browser SKYFIRE, kao program koji ima mnogo potencijala ali nikako da izadje i prva zvanicna verzija.
Ne, necu vas obradovati, jos uvijek nije izasla. Ali zato jeste nova beta verzija(0.9.0), i ovo upravo pisem s nje.
Ljudi, ja ne mogu da vam opisem kakvo je zadovoljstvo krstariti internetom sa ovim programom! Fabricki browser, opera, opera mini i ostale gluposti(da, tako ih nazivam) vise necu ni koristiti jer ovo je skoro pa savrsenstvo!
Mogu samo da kazem da JEDVA cekam prvu zvanicnu verziju jer i ova beta mene ostavlja bez daha, a samo mogu da zamislim sta ce biti sa finalnom verzijom!
Ne moram ni da pisem da dajem sve preporuke za skyfire!
Naravno za one koji nemaju besplatne megabajte, ili nisu na net preko nekog hot spot-a, ne preporucujem program jer bi vam jako brzo potrosio kredit, ili napravio velik racun
Za one kojima je bitan svaki kilobajt opera mini je i dalje zakon.
Ne, necu vas obradovati, jos uvijek nije izasla. Ali zato jeste nova beta verzija(0.9.0), i ovo upravo pisem s nje.
Ljudi, ja ne mogu da vam opisem kakvo je zadovoljstvo krstariti internetom sa ovim programom! Fabricki browser, opera, opera mini i ostale gluposti(da, tako ih nazivam) vise necu ni koristiti jer ovo je skoro pa savrsenstvo!
Mogu samo da kazem da JEDVA cekam prvu zvanicnu verziju jer i ova beta mene ostavlja bez daha, a samo mogu da zamislim sta ce biti sa finalnom verzijom!
Ne moram ni da pisem da dajem sve preporuke za skyfire!
Naravno za one koji nemaju besplatne megabajte, ili nisu na net preko nekog hot spot-a, ne preporucujem program jer bi vam jako brzo potrosio kredit, ili napravio velik racun

Za one kojima je bitan svaki kilobajt opera mini je i dalje zakon.
Poslednja izmena od Sensei u Ned, 15. Feb 2009. 13:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo