Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
imam nokiu e71... potrebna mi je aplikacija nalik na 'time blob' za UIQ3,shto bi znachilo-sat koji se prikazuje uvek i u svakom momentu u meniju/progrmamima,na recimo gornjoj liniji gde su indikatori mrezhe i baterije]...
zaista me chudi shto nokia nije na ovaj aparat stavila tako neshto dok to na ovaj aparat!
[dok je to na 5320 sasvim standardna stvar]
zaista me chudi shto nokia nije na ovaj aparat stavila tako neshto dok to na ovaj aparat!
[dok je to na 5320 sasvim standardna stvar]
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
araphel, nokia conversations ti je najbolji program za tako nesto. Kao sto vidis po nazivu to je zvanicni Nokijin program koji kad se instalira dodaje jos jednu stavku desno od imenika, u njoj su ti sve poruke podeljene prema imenima iz imenika(kao chat).
Inace postoji i program koji se zove bas thread sms, ali je conversatons mnogo prakticniji.
Inace postoji i program koji se zove bas thread sms, ali je conversatons mnogo prakticniji.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Igor88bg, to sto sam ti napisao bilo je najvise zbog ovoga:
Doduse to je post iz teme o S60v5 programima, ali se odnosi i na ovu.gameforce napisao:Pošto su se pojavili linkovi ka forumima nedozvoljenog sadržaja u temi NEĆE više biti linkova
već samo opisi programa i slike istih.
Nemamo toliko vremena da svaki link proveravamo i editujemo postove zbog brisanja linkova.
Svaki sledeći post sa linkovima za download biće BRISAN bez obzira da li je free ili ne
Oni koji budu kršili ovo upozorenje biće udaljeni sa foruma.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sensei, Igor88bg, hvala vam,extra je!
Doduse na Treo 650 je bilo strava sto kad ti stigne nova poruka i ti je otvoris,odmah iznad nje vidis celu istoriju prthodnog porukanja,ovde toga bas i nema,ali nije lose...svidja mi se opcija da odmah iz aplikacije odgovorim!
Ovaj Thread sms necu ni da probam,jer vidim da u potpunosti zamenjuje sms aplikaciju,a to mi nije interesantno...hteo sam nesto kao add on na postojecu,a i ovo je sasvim dovoljno dobro
Doduse na Treo 650 je bilo strava sto kad ti stigne nova poruka i ti je otvoris,odmah iznad nje vidis celu istoriju prthodnog porukanja,ovde toga bas i nema,ali nije lose...svidja mi se opcija da odmah iz aplikacije odgovorim!
Ovaj Thread sms necu ni da probam,jer vidim da u potpunosti zamenjuje sms aplikaciju,a to mi nije interesantno...hteo sam nesto kao add on na postojecu,a i ovo je sasvim dovoljno dobro
Nokia Magnifier
The Nokia Beta Labs really stand for funny, useful and inoviate applications. Now they introduced Nokia Magnifier. It uses your phone camera as a magnifier to improve the readability of fine prints such as billings or bookpages. Nokia Magnifier has a built in stabilizer to reduce the effects of a shaky hand and negative filter enabling users to switch from light to dark backgrounds improving readability. By using the existing camera technology, users can also snap a picture of the enhanced image for later reference. Of course this application is free for download. However, it doesn’t work on the new S60 Feature Pack 2 devices devices but only on devices like the N95, N82 or the E90.
The Nokia Beta Labs really stand for funny, useful and inoviate applications. Now they introduced Nokia Magnifier. It uses your phone camera as a magnifier to improve the readability of fine prints such as billings or bookpages. Nokia Magnifier has a built in stabilizer to reduce the effects of a shaky hand and negative filter enabling users to switch from light to dark backgrounds improving readability. By using the existing camera technology, users can also snap a picture of the enhanced image for later reference. Of course this application is free for download. However, it doesn’t work on the new S60 Feature Pack 2 devices devices but only on devices like the N95, N82 or the E90.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Nikada mi nece biti jasno zasto niko od programera nije pokusao da napravi program za brojanje sms-ova kao sto je to nekada bilo na starom Sym.Zar je to toliko tesko
,Sms counter je bio sjajan program,a koliko se secam bio je barem jos jedan ali ne mogu da mu setim imena
.Znam da postoji SMS and MMS Diary ali on mi se nesto i nesvidja jer ne broji Animated sms-ove a ja taj program koristim kao primaran
.Ima li ko info o sms counteru,dali ce ikada ugledati svetlost dana za Sym 9xx 

>> N7100 <<