Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Ninolina, janka_88, ljudi hvala vam,instalirao sam Slick 0.47 i odlican je,jednostavan da i malo dijete skonta
a isprobacu i ove ostale programe.Jel ima ikakva aplikacija za automatsko definisanje GPRS parametara (bez onog da zovem operatera i trazmi podesavanja) kao kod nokie N80 sto sam vidio da ima aplikacija integrisana u sam firmware?

Nokia N95 8GB
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Igor88bg, ne gresim. Napisao sam da sam italijanske mreze probavao i nije radio i nisam rekao nista pogresno, i isto tako ne radi na mtel u RS. Moze biti da na nekim mrezama koje nisu odavno mijenjana podesavanja radi, ali ne radi na onim na koje sam naveo. Vjerovatno u vrijeme izlaska te aplikacije su tadasnja podesavanja unesena u program, sve naknadne promjene nastale u mrezama nisu ubacene u aplikaciju i bas se podudarilo sa navedenim mrezama, a vjerovatno i sa jos nekim drugim svjetskim mrezama..... 

Sensei, obracam se tebi, a i drugima koji koriste ili su koristili Skyfire.
Cesto ga koristim, za sad mislim da jos nista slicno nije ponudjeno kao pandam ovom extra browzeru.
Prvo malo da izreklamiram ovaj extra program:
Cesto se kacim preko wifi i sem surfovanja, ovaj sam browzer koristio i da proveravam stanje na tekucem racunu u jednoj od banaka, gledanje youtube sajta, facebook skoro kao na racunaru, pracenje livescore teniskih rezultata i od skora ono sto me je odusevilo, pracenje prenosa uzivo preko raznih sajtova.
Evo vam jedan, pa probajte: www.atdhe.net.
Znaci - extra, kao na racunaru!
E sad, moj nazovi "problem"...
Da li vi od korisnika ovog programcica imate blago seckanje slike, to mi se desava i na youtube i na live prenosima koje mogu da se prate sa navedenog sajta (upravo imate teniske meceve u IV)?
Posto je ram memorija na mom telefonu samo 64mb, pretpostavjam da je to razlog tog seckanja?
Ako je neko probao, bilo bi dobro da znam.
Cesto ga koristim, za sad mislim da jos nista slicno nije ponudjeno kao pandam ovom extra browzeru.
Prvo malo da izreklamiram ovaj extra program:
Cesto se kacim preko wifi i sem surfovanja, ovaj sam browzer koristio i da proveravam stanje na tekucem racunu u jednoj od banaka, gledanje youtube sajta, facebook skoro kao na racunaru, pracenje livescore teniskih rezultata i od skora ono sto me je odusevilo, pracenje prenosa uzivo preko raznih sajtova.
Evo vam jedan, pa probajte: www.atdhe.net.
Znaci - extra, kao na racunaru!
E sad, moj nazovi "problem"...
Da li vi od korisnika ovog programcica imate blago seckanje slike, to mi se desava i na youtube i na live prenosima koje mogu da se prate sa navedenog sajta (upravo imate teniske meceve u IV)?
Posto je ram memorija na mom telefonu samo 64mb, pretpostavjam da je to razlog tog seckanja?
Ako je neko probao, bilo bi dobro da znam.
Nokia e71
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
ikiM, da budem iskren nisam puno puta išao na youtube preko skyfire-a(slažem se, bez konkurencije najboljeg browser-a), ali kada sam išao bez problema sam gledao klipove.
Moj telefon ima 128mb ram-a tako da je vrlo moguće da je to tvoj problem.
Neka napiše još neko svoja iskustva pa ćemo biti sigurni.
Moj telefon ima 128mb ram-a tako da je vrlo moguće da je to tvoj problem.
Neka napiše još neko svoja iskustva pa ćemo biti sigurni.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Znam da na n82 imas duplo vise rama od moje e61, zato sam ti se i obratio.
Ako imas jos uvek instaliran skyfire i kucni wifi, molim te probaj da preko sajta www.atdhe.net pogledas nesto, ili najnoviju epizodu neke serije ili live prenos neke utakmice, pa kad to stignes, javi kako to kod tebe izgleda.
Narano, ako neko vec ima odgovor...
Pozdrav!
Ako imas jos uvek instaliran skyfire i kucni wifi, molim te probaj da preko sajta www.atdhe.net pogledas nesto, ili najnoviju epizodu neke serije ili live prenos neke utakmice, pa kad to stignes, javi kako to kod tebe izgleda.
Narano, ako neko vec ima odgovor...
Pozdrav!
Nokia e71
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Mijenjao sam ja odavno n82 za n95 8gb, ali svejedno imaju isto ram-a.
Evo upravo sada sam išao na taj sajt preko skyfire-a zbog tebe.
Nažalost nemam ođe wifi hot spot, ni kućni ni bilo kakav, pa sam išao preko 3G mreže.
Počeo sam da gledam family guy(a šta bi drugo
) i mogu ti reći da ima malo, ali baš malo, seckanja, i to ne stalno nego na nekih desetak sekundi, ali ipak može fino da se gleda.
Evo upravo sada sam išao na taj sajt preko skyfire-a zbog tebe.
Nažalost nemam ođe wifi hot spot, ni kućni ni bilo kakav, pa sam išao preko 3G mreže.
Počeo sam da gledam family guy(a šta bi drugo

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo