Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Nema na čemu.
Ma nisi me ojadio, imam besplatne megabajte na 066
Ne znam da li tebi secka zbog ram-a jer kažem ti i kod mene ga ima malo(seckanja), možda je ipak problem do sajta ili samog programa, iako radi savršeno ipak je još uvijek samo beta verzija, viđećemo kako će biti kad izađe prva zvanična verzija!
Ma nisi me ojadio, imam besplatne megabajte na 066

Ne znam da li tebi secka zbog ram-a jer kažem ti i kod mene ga ima malo(seckanja), možda je ipak problem do sajta ili samog programa, iako radi savršeno ipak je još uvijek samo beta verzija, viđećemo kako će biti kad izađe prva zvanična verzija!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
bestboy, nisam primjetio pravu full screen opciju ali skyfire ima onaj odličan prilagodljivi zoom, tako da kada prevučeš strelicu preko klipa automatski označi dio stranice na kojoj je video klip, tako da kada zumiraš bude isto kao da si ušao u full screen.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
zllaja, a da nije to dostupno samo u nekim regionima? KOji mu je product code?
Symbian: Nokia Image Exchange updated
Nokia Image Exchange is an experimental imaging service to make browsing and sharing images fun and easy. It aims to provide a seamless integration of a mobile image gallery application and a corresponding web-service. If you haven’t tried it out yet, you can download it freely from here
* Speed. Performance has been improved especially regarding public browsing and comments. Image Exchange should also be much faster to recognize your friends who join the service and the web interface should also be faster.
* Browsing published images is no longer limited.
* Sharing images over Bluetooth is now possible (via Share->Send).

IZVOR: dailymobile.se
Symbian: Nokia Image Exchange updated
Nokia Image Exchange is an experimental imaging service to make browsing and sharing images fun and easy. It aims to provide a seamless integration of a mobile image gallery application and a corresponding web-service. If you haven’t tried it out yet, you can download it freely from here
* Speed. Performance has been improved especially regarding public browsing and comments. Image Exchange should also be much faster to recognize your friends who join the service and the web interface should also be faster.
* Browsing published images is no longer limited.
* Sharing images over Bluetooth is now possible (via Share->Send).

IZVOR: dailymobile.se
Nokia C6
milann, provalio asm foru ugasi tel pa ga upali i od tada nalazi svaku novu sliku i sve slike
naravno ne sistemsle samo fotografije i one slike koje si primio mms-om ilim bluettothom! slaka sve ps ima efekte do bola 8)Naravno otavra i slike sa kamere!
Edit sensei koliko vidim na nokijinom sajtu pravljeno za 5230,n78,6220,n96,n79! tako da nema veze sa accelerometrom

Edit sensei koliko vidim na nokijinom sajtu pravljeno za 5230,n78,6220,n96,n79! tako da nema veze sa accelerometrom