Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Po nekoliko specifikacija ima 128mb rama...
Konkretno me interesuje razlika u pustanju youtube fajlova, jer na mojoj e61 koja ima taj dual procesor i 64mb rama ipak dolazi do blagog seckanja...
Izmenio McLaren F1: Zabranjeno je citiranje celog posta, a pogotovo onog iznad jer se podrazumeva da se na njega nadovezuje.

Nokia e71
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
IkiM,sa telefonom koji ima 96mb rama neces imati nikakvih problema gledajuci youtube,govorim iz iskustva jer imam kucnu wlan mrezu i cesto posecujem pomenuti sajt
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala momci, malo me je zabunila ta dezinformacija da e65 ima 128mb rama, inace se ne bih ni dvoumio.
Nego, buduci da je ekran mali, da li postoji program koji generalno prebacuje iz portret moda u landscape, i ostavi ga tako, bez obzira da li se posle pokrene neka druga aplikacija?
Konkretno, program koji cesto koristim za surfovanje Skyfire, mislim da nema opciju za rotiranje ekrana...
Nego, buduci da je ekran mali, da li postoji program koji generalno prebacuje iz portret moda u landscape, i ostavi ga tako, bez obzira da li se posle pokrene neka druga aplikacija?
Konkretno, program koji cesto koristim za surfovanje Skyfire, mislim da nema opciju za rotiranje ekrana...
Nokia e71
Evo me opet...
Nesto sam negde nasao na netu, pa se pitam da li je tacno.
Neki su pominjali ne bas zanemarljivo zagrevanje e51 prilikom (nesto duzeg) koriscenja wifi.
Ima li neko takva iskustva?
Znam da nije ovde tema za to, ali kako sam pozeo ovde da se raspitujem, nadam se da ce mi neko ovde ipak dati ok odgovor.

Nesto sam negde nasao na netu, pa se pitam da li je tacno.
Neki su pominjali ne bas zanemarljivo zagrevanje e51 prilikom (nesto duzeg) koriscenja wifi.
Ima li neko takva iskustva?
Znam da nije ovde tema za to, ali kako sam pozeo ovde da se raspitujem, nadam se da ce mi neko ovde ipak dati ok odgovor.

Nokia e71
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 19:19
Desila mi se zanimljiva stvar.Instalirao sam jos otkad ForecaWeather,i sve mi je normalno sljakalo do danas.Prijavljuje mi "cannot verify licence or user" ili tako nesto.Pritom,krekovana je veryija i prihvata bilo sta kao license number,ali ni posle toga ne radi.Deinstaliram,ubacim ponovo,opet isto.Jel se ovo jos nekom desavalo?