araphel,nazalost da i kod mene je ista prica...Za sada nema leka za ovu pojavu,jedino nam preostaje da sacekamo neku 'pravu' verziju koja ce o5 raditi. A sam program je odlican!
P.S. Ipak postoji resenje kako da i dalje koristimo Foreca-u!
Vincent, ne znam kakvog leka ja je imam vec duze vreme i sasvim fino radi. Jedini problem je ono odbrojavanje od 3s pri paljenju i gasenju.
Na sta si tacno mislio?
PozZ Da li neko koristi novu aplik.download accelerator ?trebalo bi da preko nje moze da se skidaju klipovi sa youtuba i jos puno toga..imam problem sve lepo radi dok ne pocnem sa skidanjem klipova kaze mi da zatvorim neku vezu ,a kad zatvorim ne mogu se vise povezati.jel ima neko odgovor?
evo cim mi je milanceBGD sredio sertifikat,instalirao sam HandWave i mogu reci da je cool program...udjes npr. u meni,pojavise gore levo skroz mali prozor sto se vidi na prednjoj kamer i npr pomerim rukom preko prednji kamere u levo i u meniju ide u levo
super stvarcica
(ne dodiruje se kamera,samo da na slici ruka ide u levo)
Lako je vratiti na staru verziju, ali problem je što posle nekog vremena sve one traže da se konektuju za update, i tu onda nastaje problem. Tako da za sad izgleda da nema boljeg riješenja od korišćenja verzije 1.30 i čekati te glupe 3 sekunde
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
bestboy, o pa stvarno malo ne znam sta ces kad ti istekne. Igor88bg, aj sibni mi link kad imas vremena tu verziju. jeste da je do 2100, ali kad bolje nema dobro je i to.
Igor88bg, ja imam neku verziju što važi do 2039.godine i koristio sam je dugo ali na kraju je i ona tražila da se konektuje za update.
Onda sam koristio i binpda verziju za hakovane telefone, i ona je baš dugo radila, ali je na kraju i ona tražila update.
Tako da sam na kraju prešao na verziju 1.30 i pomirio se sa te 3 sekunde čekanja. Svakako ta verzija najljepše izgleda
Ajd pošalji mi na pp ili mejl tu verziju što ti imaš, mada čisto sumnjam da neće posle nekog vremena(dužeg ili kraćeg) tražiti update...
bestboy, Sensei, moguce da je samo do 2039 nemam pojma samo znam da sam bas razmisaljo ko zna koji cu ja tada tel imati ps nemam problema sa update-om Uploadovacu sutra instaaciju a mozda i danas pa saljem na pp! Vrlo moguce da je too ta do 2039!
bestboy, jel vjeruješ da se nisam ni sjetio toga?
A znam da sam na neke stare verzije to radio, baš glupo od mene
Vjerovatno ću opet vratiti na tu 1.22 verziju do 2039. Hvala
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.